Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By bambola
U Domu Omladine od 24-26marta...Danas(petak)bice prikazani filmovi-17h `Demoni`,19h `Crkva`,21h `Oci od kristala`.U subotu ce biti filmovi Darija Ardjenta,i to-`Ptica kristalnog perja`,`Profondo roso`,`Fenomen` i `Opera`u terminima od 15,17,19,21h.U nedelju su filmovi Marija Bave,kada ce biti prikazani dokumentarac o ovom reditelju `Maestro of the macabre` i filmovi `Maska sotone` i `Bic i telo`(17,19,21h).
Specijalni gost festivala-Dario Argento.Karte su po 100 dindzi za svaku projekciju...
Ja idem na sve,osim na par filmova koje imam(a mozad i njih odgledam na velikom platnu).See `ya...
Korisnikov avatar
By shumadinac
Pa zar oni imaju horore? :glupan:
Nisam znao...:paradajz:
Korisnikov avatar
By bambola
Imaju,radi se o starim filmovima,neki su sinhronizovani..ne znam za sve.Ja imam filmove Maria Bave-ludilo! Ta starinska atmosfera ne postoji u novijim hororima.Deluju malo naivno,ali i to ima svoj shmek.
Korisnikov avatar
By colorado
Bas bih isao da gledam Demone.
Korisnikov avatar
By bambola
@colorado-pa bili su ti juce...NI ja nisma otisla,hteli smo da idemo ja i brat,ali on je imao nekog posla,ja ga cekala,pa smo zakasnili.Mozda sutra odemo na Bic i telo,u 21h
Korisnikov avatar
By colorado
Sve i da sam znao. Zivim i radim uvece u NSu.. :(
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Jao, ja obooozavam Ardjenta. Imam vecinu njegovih filmova, ali svejedno nisam mogla da odolim projekcijama na velikom platnu. :)
Zao mi je samo sto nisam imala vremena sa odem na Bavine filmove.
Ali, Dario Argento... :love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!