Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Ulixsfatam razliku izmeðu politike i ideologije, ali ja i jesam mislio na politiku... no kao što rekoh, nisam pratio temu, nego samo onako usput zanovetam:bicikl:
umetnost i politika su odvojivi, ali ne u potpunosti umetnost i ideologija...
Originally posted by coloradoprebaceno u Golicljive
Izbrisani su oftopici iz teme "praksa - kratke price", a tema je greskom umesto u golicljive stvari prebacena u kafic. moderator kafica je obavesten o gresci, i stavice je u golicljive stvari cim procita u2u.
postovanje.![]()
Originally posted by trampZasto?Originally posted by coloradoprebaceno u Golicljive
Izbrisani su oftopici iz teme "praksa - kratke price", a tema je greskom umesto u golicljive stvari prebacena u kafic. moderator kafica je obavesten o gresci, i stavice je u golicljive stvari cim procita u2u.
postovanje.![]()
![]()
Originally posted by coloradoNe razumem. Necu da budem ni ironican ali stvarno covek mora da se zapita sto li je coveku odobrena registracija i odakle mu hrabrost da pise neke price a nepismen. Mislim, gay tolerancija po stoti put na delu. Ismej, ili to probaj, svakog za kog ti se ucini da mozes ne bi li u ocima pojedinih da-ne-kazem-sta bio da-ne kazem-sta.
sa onim katastrofalnim greskama, mislim da ne zasluzuje da bude ni u umetnosti, ni u kulturi (misli se na onu definisanu u uzem smislu).
ako se srede te greske, ja cu je rado primiti nazad.![]()
Originally posted by trampSunce, dobro se ti i ja razumemo. Ne znam ni ja zasto i cemu je pocela prozivka. Neka pise ko gde hoce, moderatori ce raditi svoj posao. Samo, pustite ljude da pisu sta god im je volja (ili ono sto je colorado dodao u temi).
tramp, mod Kafica
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!