Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

MTV Adria?

gledam
8
33%
ne gledam
12
50%
nemam MTV Adriju
4
17%
Korisnikov avatar
By ::fy::
Baš me interesuje da li pratite program ove "baklanske verzije" MTV? Da li ste zadovoljni ponuðenim ili smatrate da je evropska verzija znatno kvalitetnija i zanimljivija?

Mislim da ova kablovska TV stanica i nije nešto popularna (?ak ni meðu mladom populacijom). Meni najviše smeta prevelika "zastupljenost" slovena?kog jezika i muzike. A i ne sviða mi se to sa emitovanjem "doma?ih" spotova.

Nikako da prežalim što nemam VH1 :(
Korisnikov avatar
By Paki
'Ajde bre, šta fali Siddharta-i ?

Em ti smeta što ima mnogo slovena?ke muzike i jezika, em ti smetaju doma?i spotovi! Odlu?i se, aman, sre?o! Nemo' da te spankujem! :spank: :mljac:
Korisnikov avatar
Kada sam kazao "doma?i" mislio sam na ceo Balkan! Dakle i na srpske i na hrvatske i na slovena?ke i na makedonske spotove.
Jednostavno isto kao što mi je Nema?ki MTV bio dosadan kada po?nu emitovati neke nema?ke grupice, tako je i sa "našim" MTV-jem.
Ja `o?em VH1 :(
Korisnikov avatar
Originally posted by Sixto
Oh, get a room!
:smeh: :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Paki
E, pa onda postaviš lepo temu o VH1 !

Meni prija ponekad da pogledam i MTV Adria baš zbog tih grupa sa ovih prostora. Siddharta je super, a i ova naša grupa Super S Karamelom je simpati?na. :dance:
Oh, get a room!
:giggle: ... pa dobro, ne?emo baš sad to da radimo, forumu su dovoljni Dina i Seaman... :smeh:
Korisnikov avatar
By djo
ma meni su potpuno identi?ni mtv europe i ovaj adria. u svakom slu?aju vh1 je mnoooogo bolji... uvek me nešto tamo obraduje
Korisnikov avatar
By Marvin
Ne gledam.
Svi ti njihovi realitiji su mi :barf:
Dejtovi, ispale, pretresanje soba... previše mi :hand:
Korisnikov avatar
By Hybrid
Meni se ne dopada preterano MTV Adria (ni VH1), ali gledam. U stvari slušam, ponekad u pozadini...
Korisnikov avatar
By Zemunac
MTV Adria je tesko sranje, mnogo je bolji evropski MTV... Ali definitivno je najjacha Viva, koju nemam vise. :(
By fazza
MTV generalno vishe nije ono shto bi trebalo da bude, dakle MUZICHKA
televizija. MTV je, ne secam se koje godine je nastao, bio pojam za dobru
muziku! Znachi, nije moglo da se desi da se emituje neka trash muzika ili ne
daj Boze emisije poput ovih koje se sad emituju a koje u glavnom nemaju
nikakve veze sa muzikom!

Ne gledam MTV Adria zato shto je muzika ispod svakog nivoa, a i prepun je
strane produkcije, tako da me ne zanima.

Nema vishe ni jedne dobre muzichke televizije. To je nekad bila Viva, mada
vishe ni ona nije. Pazario ju je Americhki Viacom koji drzi i MTV, tako da se
samo moze ochekivati dalje srozavanje ove nekad popularne muzichke
televizije.

Uostalom, ako neko sebe reklamira kao muzichku televiziju onda se s pravom
ochekuje da 24h emituje SAMO muzichke spotove, a ne nekakve emisije koje
blage veze sa muzikom nemaju...
Korisnikov avatar
By Delete
Meni se uopste ne dopada MTV Adria, bezveze mi samo oduzme vreme kad prebacujem programe ono 1 po 1...:glupan:
Korisnikov avatar
By Tweety
mnooooooooogo sam vise ocekivao od mtv adria! vh1 rules!
By Gost
Originally posted by fazza

televizije.

VH1 je po?eo lagano da biva sve grozniji, što i ne ?udi obzirom da je od skora u vlasništvu MTV-a, dakle Viacom-a (možda i nije, samo znam da sam na kraju top 10 ne?ega viðao "VH1 productions; MTV networks"). Po?eli su da guše emisijama tipa "Fabulous life of....", ?ini mi se da sam video i najavu za onaj horor "I want a famous face" (e to je tek bizarno :lol: )....i sli?no. Nekada davno MTV Europe je bio zakon sa Rebekom de Ruvo i tom ekipom, koja je svojevremeno zapalila na VH1 upravo zbog debilizacije MTV Europe kanala na kojem, pored onih shit emisija, puštaju uglavnom ameri?ke dizelaše....bljaks!

Sa druge strane, VH1 imam priliku da gledam samo u ranim prepodnevnim ?asovima u vojsci i zato ne znam kakvi su recimo popodnevni i ve?ernji sadržaji. :)

MTV Adria mi je bila zabavna prvih nekoliko dana. Sada nemam pojma na šta li?i cela ta pri?a.
By fazza
Originally posted by Kiseli
Originally posted by fazza

televizije.

VH1 je po?eo lagano da biva sve grozniji, što i ne ?udi obzirom da je od skora u vlasništvu MTV-a, dakle Viacom-a (možda i nije, samo znam da sam na kraju top 10 ne?ega viðao "VH1 productions; MTV networks"). Po?eli su da guše emisijama tipa "Fabulous life of....", ?ini mi se da sam video i najavu za onaj horor "I want a famous face" (e to je tek bizarno :lol: )....i sli?no. Nekada davno MTV Europe je bio zakon sa Rebekom de Ruvo i tom ekipom, koja je svojevremeno zapalila na VH1 upravo zbog debilizacije MTV Europe kanala na kojem, pored onih shit emisija, puštaju uglavnom ameri?ke dizelaše....bljaks!

Sa druge strane, VH1 imam priliku da gledam samo u ranim prepodnevnim ?asovima u vojsci i zato ne znam kakvi su recimo popodnevni i ve?ernji sadržaji. :)

MTV Adria mi je bila zabavna prvih nekoliko dana. Sada nemam pojma na šta li?i cela ta pri?a.
Ako se ja ne varam VH1 je oduvek bio u vlasnishtvu Viacom-a, a ne od skoro. :)
Inache, VH1 je od celog MTV paketa josh i najbolji kanal, mada nije losh ni
VH1 Classic za one malo starije. :D

VH1 je najbolji u vechernjim satima (recimo iza ponoci) jer iskljuchivo vrte
muziku, bez ikakvih emisija.
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Marvin
Ne gledam.
Svi ti njihovi realitiji su mi :barf:
Dejtovi, ispale, pretresanje soba... previše mi :hand:
Ja nekako uvek uhvatim te shovvove kad god prebacim, nikad muziku... dobri su za ubijanje dosade maar, a nadje se i pokoji slatki dizelash da se gleda :) )
Korisnikov avatar
By SouthSide
Meni je cela ta MTV mutirala u nesto totalno gadno, uopste ne razumem gde im je granica koliko nisko ce da padnu :elektro:

Ne znam kakav je taj Adria ali nemacki je uzasan. A jebote Date my mom!?! :barf:
Korisnikov avatar
By селпередејз
Originally posted by superfly
tko jo� gleda mtv?!

:bljak:
Apsolutno. MTV je toliko out da se jedva secam vremena kada je bio in. (pa kada su se snimali spotovi na kasete...)
Korisnikov avatar
By V25
Iskreno, jako loš program imaju. Uhvate se za 2,3 najveća svetska hita i vrte ih do besvesti, dok ne počne da mi se povraća od tih pesama. Ostatak programa popunjavaju sa E.N.I. i sličnim divama i divivcama iz okoline. Često se više obradujem zvuku vodovodnih cevi nego Adrii. Emisije su užasne, kao da iza svega stoje Palma i ZAM. Ipak, gledam ponekad.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
mislim da ga vredi gledati ako te interesuju aktuelna muzička dešavanja pop kulture. a s vremena na vreme se pojavi i neka interesantna pesma.

ali da je kriza - kriza je. :)
By ~ Le Saint X ~
S obzirom da su pocetak MTV nagrada skratili za pola minuta!
I da su voditelji brbljali kojesta....

je me demande...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!