Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

HBO Serbia?

DA
1
17%
NE
2
33%
Nemam HBO
3
50%
Korisnikov avatar
By ::fy::
Slika

Istekao je period besplatnog emitovanja ovg pay-TV filmskog kanala za korisnike SBB i IKOM kablovskog sistema.

Interesuje me da li ste se odlu?ili pla?ati dodatnih 410 dinara mese?no kako bi pratili HBO?

Od filmova za slede?i mesec najavljeni su: X2, Nestali, Rim, ...
Korisnikov avatar
By Paki
Po?etkom aprila idu Gospodar Prstenova 3 i Hari Poter 3 ... Al' mora da se plati ! :D
By Ulix
Originally posted by Paki
Po?etkom aprila idu Gospodar Prstenova 3 i Hari Poter 3 ... Al' mora da se plati ! :D
Koliko se secam, nisu bili strasno skupi u Americi, ali su imali i mnogo bolji program, narocito nedeljom: Six Feet Under, Deadwood, pa ona serija sto se desava u cirkusu, pa moj omiljeni Bill Maher...
Korisnikov avatar
By Andjeo_slobode
Valjalo bi nekada oti?i (za iste pare) i u bioskop!:auto:
By just!N
Ja planiram ako se uz HBO dobija jos neki..nadam se da ne ocekuju da placam 410 din samo za jedan filmski kanal?? To mi nije jasno....? :nesiguran: ??
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by de_ya_n
Interesuje me da li ste se odlu?ili pla?ati dodatnih 410 dinara mese?no kako bi pratili HBO?
ne jer tokom tog po?etnog perioda mislim da sam odgledao samo deo jednog filma... sajt im uopšte nije davao onaj kratki opis filma da vidim o ?emu se radi, nego samo naslov i trajanje i jednu slikicu; tako da nisam mogao da planiram šta ?u kada da gledam.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Andjeo_slobode
Valjalo bi nekada oti?i (za iste pare) i u bioskop! :auto:
pravo zboriš!
Korisnikov avatar
By djo
ostao sam vrlo ravnodušan tokom tog probnog perioda:vatroslava:... mislim da se nikad nisam zadržao na tom kanalu duže od 2 minuta
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by bojandjo
ostao sam vrlo ravnodušan tokom tog probnog perioda:vatroslava:... mislim da se nikad nisam zadržao na tom kanalu duže od 2 minuta
Pa tu su napravili markentišku grešku, jer su u te 2 nedelje do sredine marta puštali samo filmove (nazovimo je) "srednje" produkcije, a najave za ja?e filmske naslove su išle za period od 15.3. pa nadalje (plus što su te najave išle na kanalu možda tri puta u toku celog dana)... Jbg, njima ?e se obiti o glavu.
Korisnikov avatar
By djo
upravo to... vrlo loš potez, apsolutno se nisu razlikovali od ostalih filmskih kanala, ?ak je i hallmark imao zanimljivije stvari za pogledati
Korisnikov avatar
By Marvin
Svi ti stranjski filmski kanali meni bezzeze. Još ponajbolja ispala Cinemanija.
Za sada ništa od mene i 410 din za HBO.
Da ide 6 feet under, bez razlišljanja, ovako ne.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!