Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By shumadinac
Je li-KAKAV JE ZVUK????Ja imam jednu verziju od 1,5 GB i mnogo se slabo ?uje da ne može ništa ni da se razume, a slika je odli?na...javi mi
By Director
kod mene je odlican i zvuk i slika, jedino sto govore nekim seljackim/kaubojskim engleskim pa je zato tesko da se razume. Kao kad slusas nase Vranjance i nemas pojma o cemu pricaju...

Uzgred, muzika je predivna!
Korisnikov avatar
By avalon
Nabavio sam DivX kopiju koja je odlicnog kvaliteta...I ima prevod :D
So....budite slobodni da se javite za kopiju :D
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
jel zna neko neki torrent link za skidanje istog?:cigareta:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
ja danas nashao na NBG buvljaku za 100 kinti. slika je extra, cini mi se da je dvd-rip.ima i prevod. upravo jurim maramice, pa se bacam na gledanje
Korisnikov avatar
By * NajS *
Gled'o i ja:hvala:

Dodushe sa CRO prevodom, a stvarno ne razumem onaj teksashki jezik, hebiga!

Filmchice je onako OKej je...
Ang Lee kao Ang Lee...

Slatki su mi obojica, pogotovu kad se ljube, maze, paze...
Ne znam kog bih odabrao za muza! Ma obojicu!
By Thomas
Odgledoh ga u bioskopu....

...i nije bash neshto, sa obzirom kolika prashina se digla oko njega. :pivce:
Korisnikov avatar
By Oziris
Taj film sve nesto prolazi, dolazi mimo mene, oko mene, pored mene, a ja ga jos ne odgledah... Mada, blizi se red carpet i golden boy, moracu da se potrudim da ga odgledam :)
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by Thomas

...i nije bash neshto, sa obzirom kolika prashina se digla oko njega. :pivce:

upravo tako ... sasvim ok ali nikakvo sedmo svetsko cudo
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by avalon
Nabavio sam DivX kopiju koja je odlicnog kvaliteta...
yeah, right. :teletabisi: :lol: :P
I ima prevod :D
"(YESSSSSSSSSSS... KONACNO!!!)" :smeh: :smeh:

Elem, okej je film, nishta specijalno koliko je izvikan, nije bash uspeo da me uzdrma pre svega shto sam se zajebavao za celog trajanja filma a i zbog kopije odlichne kvalitete shto bi reko avalon :D
Ili sam naprosto kamen kako kazhu sugledaoci :D

Tuzna pricha, al ne valja se deprimirati, tek mi je 20... to cu sa jedno 50 :)
Korisnikov avatar
By IriS
jao daaaa, u prevodu piše u momentu kad se glavni glumac prvi put skine

YEEEEEES KONA?NOOOOOOO!!!!

e tu sam crkla od smeha :smeh:
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Originally posted by kiss addict
jao daaaa, u prevodu piše u momentu kad se glavni glumac prvi put skine

YEEEEEES KONA?NOOOOOOO!!!!

e tu sam crkla od smeha :smeh:
imamo istu kopiju.vristao sam kad sam to procitao a onaj Heath Ledger hm,......

mislim da to zbog cega se digla tolika prasina,nije toliko zbog price,vec iz prostog razloga sto je ovo prvi mainstream film koji toliko govori o homoseksualnosti a i homofobiji (kako je umro Jack fuckin` Twist)
Korisnikov avatar
By * NajS *
Originally posted by * NajS *
Gled'o i ja:hvala:

Dodushe sa CRO prevodom, a stvarno ne razumem onaj teksashki jezik, hebiga!

Filmchice je onako OKej je...
Ang Lee kao Ang Lee...

Slatki su mi obojica, pogotovu kad se ljube, maze, paze...
Ne znam kog bih odabrao za muza! Ma obojicu!
Korisnikov avatar
By xfreelancer
pa, iskreno ni ja se nisam osobito odusevila. ali, ako uzmemo u obzir znacaj filma u smislu pomeranja nekih granica, u svakom slucaju zasluzuje veliku paznju i drago mi je da se podigla velika prasina. nadam se da je dovoljno sokirao sve one licemerne puritance i ostale cistunce svih vera i nacionalnosti i da je dobro prodrmao njihove ucmale i atrofirane mozgove, naravno, u slucaju da ih uopste i poseduju.
kada smo vec kod anga, meni se mnogo vise svidja njegov gay film iz perioda "rani radovi", the wedding banquet. simpatican, duhovit, nezavisna produkcija, bavi se sustinskim problemima homosexualnosti + happy end. ok, nema scena explicitnog sexa, i frajeri nisu ovako hot kao jake, ali vredi ga pogledati.
Korisnikov avatar
By HARP
Gledao sam film 2 puta, nisam prezadovoljan, loša montaža, loša dinamika, loše prikazana pri?a...glumci su dobro odradili svoj posao...
Jako tužan kraj, malo se skenjaš...

Dosta izvikan film :nokti:
By Gost
Jel' može neko da mi kaže gde ste našli
film? Moj crnotržišni prodavac ga nema i ne?e
ni imati. :(
Korisnikov avatar
By xfreelancer
na nekom od p2p programa. jerbo, ulicna piraterija je konacno unistena :mad: :mad: nesto se suska da ce uvesti regulative i za koriscenje neta u te svrhe :flaming: :flaming: . anyway, sigurna sam da bi svako ko ima bio voljan da ti nareze i dostavi fim.
By Thomas
Originally posted by colonia_boy

mislim da to zbog cega se digla tolika prasina,nije toliko zbog price,vec iz prostog razloga sto je ovo prvi mainstream film koji toliko govori o homoseksualnosti a i homofobiji (kako je umro Jack fuckin` Twist)
Ma to je OK...

...nego mislio sam na one silne nominacije.

Ma stvarno preterashe.... :saksofon:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by unic0rn
Originally posted by avalon
Nabavio sam DivX kopiju koja je odlicnog kvaliteta...
yeah, right. :teletabisi: :lol: :P
I ima prevod :D
"(YESSSSSSSSSSS... KONACNO!!!)" :smeh: :smeh:

Elem, okej je film, nishta specijalno koliko je izvikan, nije bash uspeo da me uzdrma pre svega shto sam se zajebavao za celog trajanja filma a i zbog kopije odlichne kvalitete shto bi reko avalon :D
Ili sam naprosto kamen kako kazhu sugledaoci :D

Tuzna pricha, al ne valja se deprimirati, tek mi je 20... to cu sa jedno 50 :)

Ne kaki mali....nisam ja kriv sto nas domacin nije imao kvalitetnu i odgovarajucu opremu :D
Korisnikov avatar
By MARQUE
Na internetu osim divX verzije sa nekih 1,5Gb može se film skinuti i u DVD kvaliteti, a na tom je zvuk odli?an (za razliku od onog sa 1,5GB) Prijevod (na hrvatski) se može na?i koji je doduše jako loš ali opet služi svrsi jer je country naglasak kauboj?i?a dosta nerazumljiv ...

a što se mog komentara o filmu ti?e ... prolazna ocijena :bubblegum:
Korisnikov avatar
By m..
Gledala malopre na FEST-u. Mnogo ga je razvodnio, cini mi se, narocito na kraju... Ne znam. Jos nisam sigurna sta da mislim. Za sad mi se cini kao solidan 3+ od 5, mada sam pristrasna. Btw nebo izgleda fenomenalno u n na x-ti kadrova.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
ortak i ja smo zajedno konstatovali " natera te da se zamislish"
ali isuvishe dugachke scene, naravno nikako ne zalim shto sam ga skidao puna 4 sata s neta, vredelo jeste, ali isuvishe str8 elemenata for my taste...
By Lemur
Ja jos nisam pogledao film, tako da ne mogu da komentarisem.
Mozda i film nije nesto, ali kao sto neko rece, ima veliki znacaj u pomeranju nekih granica. Evo jedne str8 ocene filma (nasao sam na nekom blogu):
"Danas smo devojka i ja bili na Festu i gledali smo film nominovan za 8 oskara - "Brokeback Mountain". Obi?no sam skepti?an prema filmovima koji dobijaju oskare uz par izuzetaka ("Schindler's List", "American Beauty") ali ovo je stvarno fantasti?an film. Film o ljubavi i njenom nepoznavanju granica. Film koji polako, svojim tokom razbija sve negativne predrasude i stereotipe sa kojima ste ušli u bioskop (ako ih imate) nakon što ih je na samom po?etku isterao na površinu. Film na ?ijem ?ete kraju možda i zaplakati... Nadam se da doma?i distributeri ne?e ispoljiti tradicionalnu srpsku homofobiju i da ?e ovaj film u?i u sve naše bioskope. Od Vranja do Subotice. "
By R&B_Freak
plitko plitko plitkooooooooo
i nije uopshte ono shto kazu "kritike"
nije "samo jedna ljubavna pricha" vec potpuno aktivistichki i ni najmanje suptilno......
nije uspeo nishta da izmesti
potpuno razocharanje (iako nisam nishta ni ochekivao)
Korisnikov avatar
By zboO
ima da se nadje i dvd rip :spin: snimak EXTRA (sa titlom)!!!

filmicj...pa poprilichno je OK...mada ja nikada nista ne ocekujem...tako da i kada je najvece sranje u pitanju ja ne budem razocharana......posto od starta nista ne ochekujem :roll:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!