Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by zimizamizumE pa, drago mi je onda jos vise. Da je legenda i da nikada nije ni postojala takva mogucnost.
Zapravo, to sto znamo svi je urbana legenda...
Originally posted by MarsOpaska na pominjanje mog oca? Zar ne bi bilo malo previse? Imam i majku i sestru. Obe profesori.
Video sam nekoliko ljudi akademskih profesora u trenucima kada su shvatili da su celog zivota verovali u pogresno i tako ucili druge ljude, tako da mogu da shvatim i tvoju eventualnu gorcinu.
Originally posted by KupperVrlo lako mozes da me razuveris sa nekom dobrom referencom na to, koja ce ukazati da se nije glasalo za ono za sta pise da se glasalo na linku koji sam poslala (u nastavku teksta, koji nisam kopirala).
@zimizamizum - Znamo svi da je urbana legenda?
To jos manje posto nije urbana legenda. Zaista nemam nameru da ulazim u raspru koja ovako pocinje ali ako li zaista mislis da sam ispisao neke procente jer mi tek tako palo na pamet, zao mi je. Ne mogu da te razuverim.
Originally posted by KupperJa samo mogu da jos jednom ponovim da se ovo ne uzima licno.
Opaska na pominjanje mog oca? Zar ne bi bilo malo previse? Imam i majku i sestru. Obe profesori.
Originally posted by 2kuneKo kaže da šta fali? Imaju svega previše.
A šta fali njema?kom?![]()
Originally posted by XanaX
Sto je ljepse nego reci "die Datenverarbeitungsanlage" olitiga rachunalo...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!