Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Phoenix
Anyway, video sam najavu za emisiju koja mi se ucinila zanimljivom, pa rekoh mozda ce zanimati jos nekog. Navodno bi trebalo da prikazuje kako zivotinje seksualno najnormalnije rade sve moguce stvari koje su kod ljudi obicno tabu. Prikazuje se ovog cetvrtka na National Geographic u 22h. Naravno, uvek postoji mogucnost da sam pogresno zapamtio termin. U tom slucaju me gadjajte paradajzom.

:tornado:
By жњ
stvari kao??? .....

nije mi jasno sta to jos danas moze biti tabu?
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Phoenix
Anyway, video sam najavu za emisiju koja mi se ucinila zanimljivom, pa rekoh mozda ce zanimati jos nekog. Navodno bi trebalo da prikazuje kako zivotinje seksualno najnormalnije rade sve moguce stvari koje su kod ljudi obicno tabu. Prikazuje se ovog cetvrtka na National Geographic u 22h.
Jeste, to je taj termin, samo ovo nije prvi ?etvrtak, to je serija... ja sam (na spisku emisija na SBB) prvo mislio da se radi o onoj seriji o ljudskoj seksualnosti koju sam triput ve? gledao, pa sam naivno propustio sve epizode do sada... ali mislim da je u istom terminu na nekoj drugoj stanici išao recimo Grisom ili Man? ili tako neki detektiv? pa da zato nisam gledao... ina?e mene strašno mrzi da gledam one delove sa insektima...

btw piše da je današnja (ve? je ?etvrtak) epizoda o svingerima... nadam se da ?e pomenuti popi?e... iako nisam siguran kako su u toj seriji definisali svingere... popi?i više žive u poliandriji gde se mužjaci baš ne vole...
:ptica:
Korisnikov avatar
By Phoenix
Originally posted by GrMi_ZEka
stvari kao??? .....

nije mi jasno sta to jos danas moze biti tabu?
Npr. cini mi se da su spomenuli da je kod nekih zivotinja nekrofilija sasvim normalna drustveno prihvacena pojava. Mozda to nije tabu za mene ili tebe, ali to samo znaci da mi nismo reprezentativni uzorak.

:opacupa:
Korisnikov avatar
By jukie
Ja mislim da se ta nekrofilija odnosi na bogomoljke... pošto ženka obezglavi mužjaka, jer glavena ganglija spre?ava trbušnu da izvede pokrete parenja... tako da je teoretski mrtav... a ?uo sam da se neki mužjaci leptira pare ?ak i sa odse?enim abdomenom ženke jer može da proizvede oploðena jajašca...
Korisnikov avatar
By Phoenix
Anyway, emisija se malocas zavrsila i svi vi koji niste gledali, samo da znate da ste propustili vrlo slikovit prikaz homoseksualnih orgija kod majmuna, potom gay i bisex patke, itd...

:muzika:
Korisnikov avatar
By Mars
Sreca moja pa sam propustio mnogo drugog u zivotu - pa se ne sekiram zbog ovakvih incidenata...

"Kurs dinara smo vezali za Marsovo dupe, tako da devalvacije nece biti."
(Radovan Jelasic, guverner NBSJ)

http://www.kingkongmovie.com/
By Gost
Originally posted by Phoenix
potom gay i bisex patke,
:smeh:

Joj fala ti za ovo, ulepša mi dan...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!