Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Zibro
Ako se razmisljate sta bi pogledali u pozoristu najiskrenije preporucujem predstavu Mletacki trgovac u JDP-u
gledo neko ?

odavno nisam gledao nesto tako dobro !!! tacniuje imao sam seriju za moj ukus poprilicno nesretnih pozorisnih predstava a ovo me je stvarno posle duzeg vremena vratilo u zivot , 10+ za glumu , scenu , kostime , ugodjaj .....
jednom recju U POZORISTE PODHITNO !!! i prenesite utiske
Korisnikov avatar
By Zibro
kad smo vec kod preporuka second best : "zagonetne varijacije" , mala scena narodnog , :love:
a moze i demon
traga su ostavili i komadi poput :
Karolina i ja
Harold i Mod
shopping and fucking
Janez .....
By Ulix
Nije sto sam je ja postavio, ali ovde negde vec ima tema o tome, zove se Na repertoaru :)

I tamo sam zaboravio da dodam i Zagonentne varijacije (gledao sma ih dosta davno) sa fantasticnim Markom Nikolicem u glavnoj ulozi.
By Ljudmila
Originally posted by Zibro
kad smo vec kod preporuka second best : "zagonetne varijacije" , mala scena narodnog , :love:
a moze i demon
traga su ostavili i komadi poput :
Karolina i ja
Harold i Mod
shopping and fucking
Janez .....
Nedavno sam odgledala "Zagonetne varijacije" i potpuno sam odusevljenja. Predstava je ostavila cudesan utisak na mene. Jedino sto mi se dopalo nije, a nije vezano za sam komad, je izvesna gospodja koja je sedela iza meen i grohotom se smejala te mi je u jednom trenutku doslo da se okrenem i pitam je " Sta je vama ovde, dovraga, smesno?"..
Korisnikov avatar
By Galateja
Pridruzujem se ljubiteljima 'Zagonetnih varijacija'. Stvarno je bas-bas dobro. Maksimalni umetnicki ucinak sa samo dva glumca!
Korisnikov avatar
By Zibro
Originally posted by Ulix
Nije sto sam je ja postavio, ali ovde negde vec ima tema o tome, zove se Na repertoaru :)

I tamo sam zaboravio da dodam i Zagonentne varijacije (gledao sma ih dosta davno) sa fantasticnim Markom Nikolicem u glavnoj ulozi.

ups da sam znao ne bi otvarao ovu .... neka administratori ucine sta je do njih i spoje teme
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
gledao sam film, pa ?e biti zanimljivo pogledati i predstavu i uporediti stavove reditelja. još samo da uhvatim slobodan vikend...
By Ulix
Originally posted by 2Q2Bstr8
gledao sam film, pa ?e biti zanimljivo pogledati i predstavu i uporediti stavove reditelja. još samo da uhvatim slobodan vikend...
Postoji film Zagonetne varijacije? Ko je rezirao? :puzzled:
Korisnikov avatar
By Zibro

TEMA JE MLETACKI TRGOVAC A UPRAVO SE REKLAMIRA I ISTOIMENI FILM .....

KO JE OVDE LUD ????:grebanje:
By Ulix

TEMA JE MLETACKI TRGOVAC A UPRAVO SE REKLAMIRA I ISTOIMENI FILM .....

KO JE OVDE LUD ???? :grebanje:

JA. :D
FIlm je sa Al PAcinom i odlican je.
By Storm
Evo, meni se isto sviða Mlet. Trg.
Mi?anovi? i Ejdus su super.
Mensur i Šušljik - onako.
Goran Dani?i? standardno dobar.
Ima tu još zanimljivih glumaca...

:slika:
Korisnikov avatar
By Kupper
...............................
Offtopic - a ja tebi najiskrenije preporucujem da vratis avatar:) a 'Mletacki trgovac' film postoji (ne kazem tebi naravno). I ne dopada mi se. Ali delim Stormovo misljenje u vezi sa glumcima. Susljik mi je los, Mensur osrednji, Micanovic je Micanovic.
By Vikkor
Meltacki trgovac je sigurno jedna od najboljih predstava trenutno na repertoaru beogradskih pozorista.

Preporucio bih jos i Dom Bernarde Albe u Atelje. Pored MT jedina predstava u Beogradu koja mi je u poslednje vreme ostavila dubok utisak.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!