Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By unic0rn
cant wait too, treba da preuzmem dvd kad ozdrafim :balavi:
Korisnikov avatar
By spliff
me 2

off: jel' gledao neko night watch?
By Gost
nije ništa posebno -- ne preterano kvalitetan film, ali veoma interesantan, jer je zasnovan na istinitom dogaðaju. a i sam film je deo tog dogaðaja, pa vi vidite kako je to mogu?e...:hyper:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Dušan Maljkovi?... a i sam film je deo tog dogaðaja, pa vi vidite kako je to mogu?e...
Isto kao i u Velike Svemirske Lopte, kada su iznajmili kasetu da bi videli sta ce da bude dalje u tom istom filmu...

Marsovo dupe - za 18 puta gusce trepavice!
http://www.revlon.com/
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
meni je ta (pomalo izlizana) fraza "based on a true story" pre razlog da me odbije od gledanja nekog filma. još kad sam video i trailer (onaj dugi, bioskopski) sam pomislio: "evo još jedan loš holivudski nazovi horor..."

doduše u nedostatku karata za Go West dospeo sam u Tuckwood na Emily. film me je prijatno iznenadio, jer je fokus pri?e pomeren sa pukih 'horor' scena egzorcizma na proces suðenja ocu Moore-u, dok scene egzorcizma i zaposednute Emily služe kao ilustracija Moore-ove pri?e. to mu jeste plus (zanimljiv je i drži pažnju, ?ak pokre?e i neka pitanja), ali minus je što je okarakterisan kao horor. za mene to nije, s obzirom da su te "srašne" scene u stvari sasvim predvidljive, klišeirane i ve? sto puta viðene. bez obzira na to, ovaj film je moja preporuka na ionako ispraznom bioskopskom repertoaru.
By Ljudmila
Originally posted by 2Q2Bstr8
meni je ta (pomalo izlizana) fraza "based on a true story" pre razlog da me odbije od gledanja nekog filma. još kad sam video i trailer (onaj dugi, bioskopski) sam pomislio: "evo još jedan loš holivudski nazovi horor..."

doduše u nedostatku karata za Go West dospeo sam u Tuckwood na Emily. film me je prijatno iznenadio, jer je fokus pri?e pomeren sa pukih 'horor' scena egzorcizma na proces suðenja ocu Moore-u, dok scene egzorcizma i zaposednute Emily služe kao ilustracija Moore-ove pri?e. to mu jeste plus (zanimljiv je i drži pažnju, ?ak pokre?e i neka pitanja), ali minus je što je okarakterisan kao horor. za mene to nije, s obzirom da su te "srašne" scene u stvari sasvim predvidljive, klišeirane i ve? sto puta viðene. bez obzira na to, ovaj film je moja preporuka na ionako ispraznom bioskopskom repertoaru.
Mene je film, takodje, veoma iznenadio. Zapravo ja sam uzivala gledajuci ga. Film, potpuno se slazem sa 2Q2Bstr8, je apsolutno pogresno okarakterisan kako horor. Rekla bih da je to svakako odlicna psiholoska drama.. Iznad svega mi se dopala zavrsna rec advokatkinje koja je branila oca Moroa..moram dodati i nepristrasnost sutkinje koja je taj spor vodila..
U svakom slucaju preporucujem:)
Korisnikov avatar
By Vlada T
Ah, film me istina u pocetku dojmio, ali sutradan, kad mi se glava malo razbistrila, pomislih - what a trash!

Ocito da je katolicka propaganda uhvatila novi zamah, a ovaj film upravo to i jeste - debeli EPP za crkvu, koja ocito mora da pribegava ovakvim trange-frange zveckama da bi napunila prazne klupe na nedeljnoj misi.

Dodao bih jos da sa godinama filmovi o posednutosti necastvim dobijaju, ako nista drugo, bar na lingvistickim kvalitetima.
Pre dvadesetak godina u "The Exorcistu", mogli ste da budete srecni ako cujete par promumlanih reci na latinskom, a sada vec cujemo citave fraze na elokventnom aramejskom.

Od koristi su bili komentari i utisci dragog Nikodemusa, sa kojim sam imao to zadovoljstvo odgledati ovaj film, izmedju ostalog i onaj da pravoslavna crkva jos nije skupila mnogo znanja o demonologiji, za razliku od njene zapadne sestre...koja je ocito naucila da bolje od svake teologije prolazi dobro upakovan filmski pop-corn.
By Ljudmila
Ja sam, a dozvolicu da mozda gresim, imala sasvim suprotan utisak. Ono sto sam ja videla bezmerno je licemerje crkve kao institucije ( i inace imam veoma lose misljenje o istoj) .Elem, svome vernom sluzitelju crkva izlazi u susret samo pod odredjenim uslovima, dakle, ukoliko ne svedoci, prethodno trazivsi od advokatkinje da pokusa sklopiti dogovor sa ocem Morom, te da on priznavsi da je kriv bude osudjen na najminimalniju kaznu i izbegne sudjenje. U trenutku kada advokatkinja ipak odlucuje pozvati po drugi put oca Mora da svedoci on naprasno gubi svaku podrsku. Kako ja to vidim? Da ako crkva koja je naposletku sama nakon sto je to zatrazeno dala saglasnost da se egzorcizam izvrsi, a onda odbacila svog odanog coveka, prepustila ga samom sebi ili fenomenalnom umecu advokata koji ga brani i napokon posto se sudjenje zavrsi i otac Mor dobija minimalnu kaznu posto je proglasen krivim crkva opet sva srecna staje iza njega..Moj utisak je, dakle, da je to najuzasnije licemerje..Da li je to onda odlican EPP za crkvu? Ne bih rekla. Gresim li?
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!