Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Dušan Maljkovi?... a i sam film je deo tog dogaðaja, pa vi vidite kako je to mogu?e...Isto kao i u Velike Svemirske Lopte, kada su iznajmili kasetu da bi videli sta ce da bude dalje u tom istom filmu...
Originally posted by 2Q2Bstr8Mene je film, takodje, veoma iznenadio. Zapravo ja sam uzivala gledajuci ga. Film, potpuno se slazem sa 2Q2Bstr8, je apsolutno pogresno okarakterisan kako horor. Rekla bih da je to svakako odlicna psiholoska drama.. Iznad svega mi se dopala zavrsna rec advokatkinje koja je branila oca Moroa..moram dodati i nepristrasnost sutkinje koja je taj spor vodila..
meni je ta (pomalo izlizana) fraza "based on a true story" pre razlog da me odbije od gledanja nekog filma. još kad sam video i trailer (onaj dugi, bioskopski) sam pomislio: "evo još jedan loš holivudski nazovi horor..."
doduše u nedostatku karata za Go West dospeo sam u Tuckwood na Emily. film me je prijatno iznenadio, jer je fokus pri?e pomeren sa pukih 'horor' scena egzorcizma na proces suðenja ocu Moore-u, dok scene egzorcizma i zaposednute Emily služe kao ilustracija Moore-ove pri?e. to mu jeste plus (zanimljiv je i drži pažnju, ?ak pokre?e i neka pitanja), ali minus je što je okarakterisan kao horor. za mene to nije, s obzirom da su te "srašne" scene u stvari sasvim predvidljive, klišeirane i ve? sto puta viðene. bez obzira na to, ovaj film je moja preporuka na ionako ispraznom bioskopskom repertoaru.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!