Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By KiWi
:meso: :kuvar:

Da li ste gledali bar jednu epizodu ove emisije i šta mislite o njoj?

Po meni je ova emisija, vizuelno gledano, bar korak ispred ostalih. Na glatke Flash 2D animacije nas B92 navikava ve? godinama, ali ovakva uigranost i prakti?na primena ove vrste animiranja je ovde došla do izražaja. Osim vizuelnog identiteta, emisija je veoma edukativna, te?na i veoma zanimljiva. Uvek ti je potrebna olovka kada po?ne ova emisija, jer znaš da ?eš doznati nešto što novo, korisno. O Paulini ne treba trošiti re?i, devojka je preslatka. Dikcija savršena, osmeh prirodan a ume i da drži pažnju publike (li?no, volim je od one predstave ... joj .. kako se zvaše.. one u kojoj igra ku?e bra?nog para...). Kada bi se svi trudili kao

:meso: :kuvar:
Korisnikov avatar
By *deni*
Kiwice, prebaci ovu temu u "Kultura i umetnost", jer se radi o TV emisiji.
:vegi:
By Ulix
Gledao sam emisiju jednom, naterao me tata (on je lud za emisijama o kuvanju i bilo cemu vezanom za tu tematiku). Emisija koju sam ja gledao je bila o krompiru, cini mi se.

Nije lose, sve u svemu, zacin C.
By Simor
Originally posted by Ulix
Gledao sam emisiju jednom, naterao me tata (on je lud za emisijama o kuvanju i bilo cemu vezanom za tu tematiku).
Za razliku od Ulixa, kod mene je mama popizdela za emisijama o kuvanju, i to od kada je nedavno otisla u penziju. Ima neka emisija na RTS 1, pa na TV Novi Sad, pa cini mi se na BK i nesto na B92 (ta na devedesetdvojci malo odstupa od klasicnih, ali nemam pojma kako se zove).
By Ulix
Originally posted by Simor
Gledao sam emisiju jednom, naterao me tata (on je lud za emisijama o kuvanju i bilo cemu vezanom za tu tematiku).
Za razliku od Ulixa, kod mene je mama popizdela za emisijama o kuvanju, i to od kada je nedavno otisla u penziju. Ima neka emisija na RTS 1, pa na TV Novi Sad, pa cini mi se na BK i nesto na B92 (ta na devedesetdvojci malo odstupa od klasicnih, ali nemam pojma kako se zove).
Sve u svemu, takvih emisija ima previse. Ima ih toliko da kad god ja prodjem a TV je upaljen neko nesto kuva. Presesce mi hrana.

Bila mi je interesantna ona Najdzela na b92, zato sto je aljkava kao svinja, ali i to mi je brzo dosadilo.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Kiwi
O Paulini ne treba trošiti re?i, devojka je preslatka. Dikcija savršena, osmeh prirodan a ume i da drži pažnju publike
Nadam se da ovo misliš satiri?no... ja ne mogu to bekeljenje o?ima da gledam...
a ina?e ve? je negde postojala tema, ili deo teme, gde se pri?alo o ovoj emisiji. Tada sam rekao da mi se svidelo kako je jedan ?ika pri?ao o krompirima (ako se dobro se?am).
Korisnikov avatar
By jukie
Bila mi je interesantna ona Najdzela na b92, zato sto je aljkava kao svinja, ali i to mi je brzo dosadilo.
Mislim da je kod tih maratonskih serija odreðenog kuvara (tj nekoliko serija koje se nadovezuju jedna na drugu) najbolja ona prva serija, u kojoj taj neko zgusnuto daje sve svoje savete o svim vrstama najvažnije hrane (se?am se Džejmija naprimer, prva serija je savršena, kao i ona u kojoj su mu sponzor bili proizvoða?i multipraktika). Ve? slede?a serija je "grebanje šerpe" i traženje zanimljivijih dodataka, bla blabla bla blabla bla, a ono dalje da i ne pri?am. Tako je i sa Najdželom... da ne pri?am o Alenu Ti?maršu, baštovanu, kome je prvi deo serije o baštovanstvu savršen i mogu uvek iznova da ga gledam, a drugi deo u kome samo postavlja pergole po bašti živi smor (to su kao mali drveni monkey-bars uz koje se penje puzavica).
Korisnikov avatar
By Mars
Ne bi mi palo na pamet da joj upamtim termin i sednem pred TV u to vreme.

Ako sam vec tamo i saltam kanale pa naidjem da me zanima nesto-ostanem.

"A kako ja da znam da li mi racunar ima Internet?
http://www.ehow.com/
By Çâðê_DUP
Originally posted by jukie
a ina?e ve? je negde postojala tema, ili deo teme, gde se pri?alo o ovoj emisiji. Tada sam rekao da mi se svidelo kako je jedan ?ika pri?ao o krompirima (ako se dobro se?am).
Ma nije postojala, nego smo u
nedostatku teme offirali o ovome.
Ja sam tada takodje napisala da
emisiju gledam zbog neprevazidjene
prof dr Jagode Jorge.
I dobro se secas za ciku i Kartofelfest.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!