Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By gari
K I N E S K A N O G A

Osvanuo je lep i sun?an dan...Po?etak jednog prose?nog u?eni?kog rada koji ?e najverovatnije biti ocenjen sa dobar...Ukalupljivanje po?inje još od malih nogu. Ovo smeš a ovo ne smeš!

Dobar po?etak - osvanuo je lep i sun?an dan /po meri sparušenih u?iteljica/ ali kada bi neki jadnik napisao: - Probudio me je moj ukru?eni kurac...- e taj bi ve? dobio po nosu od onih nedojebanih u?iteljica i armije evnuha koji se trude /sve hipokrit do hipokrita/ da ,,nevinu,, de?icu dovedu pravac do ludila. A ?emu ina?e služe dobro ukru?eni kur?evi i tek malo otvorene ruži?aste pi?kice no za dobro jebanje i ništa lepše i prirodnije od toga?

Ali, nekome to ne odgovara. Jebanje podrazumeva sazrevanje, odgovornost...Evnusima i frigidnušama sistema koji ostaju celoga života nedorasli idioti za koje drugi misle i drugi odlu?uju /a to vema odgovara Velikom Bratu i njegovoj sviti/ ne vole ni sazrevanje, ni odgovornost a ni mogu?nost odlu?ivanja. Najlakše je kontrolisati polupismene i poluidiote koje ve? od malih nogu za poslušnost sistemu pripremaju škola, pa opet škola, pa fakulteti, pa vojska, pa roditelji /možda ne tim redosledom/ a sve sa zavetom da je TO za njihovo dobro i da ih sa tom i tom diplomom o?ekuje sve bolja budu?nost /ona svetla/ a koju ONI tj. Roditelji nikada nisu do?ekali pa sada sve preko svoje de?ice gledaju kako da odžive ono što im je oduzela ista ta škola, pa opet škola, pa fakultet, pa policija, pa sudovi, pa uprava...Jadnici, ?ak i ne prime?uju u svom jadu i bedi da tapkaju u mestu i unakažavaju svoju sopstvenu decu na apsolutno ISTI na?in kako su i njih unakažavali njihovi roditelji i roditelji njihovih roditelja...A sve za DOBRO deteta!

A dete? Ko pita? Šta je sa prirodom i njenim zahtevima? Šta je sa seksualnoš?u? Priroda je odredila da PRIRODNI NAGONI po?nu da se razvijaju u ovom ili onom smeru još oko deset-jedanaest godina da bi oko trinaeste do petnaeste sve ve? bilo spremno za VELIKO JEBANJE. Šta je sa velikim jebanjem?

Civilizovano društvo je i to rešilo, naravno, na najgori mogu?i na?in. Jebanje je proglašeno grehom /osim ako su osobe SUPROTNOG pola u bra?noj zajednici a jebanje u svrhu produženja vrste/. A i tada ONO mogu da rade ne zato što je to lepo i zdravo nego samo radi produžavanja vrste, onako kako je i Bog rekao, tj. Bez putenosti i zadovoljstava ve? po mogu?stvu kroz rupu na ?aršavu - to je, po objašnjenju stru?nih - Bogu najmilije i nije greh. Da li Bog zaista tako misli? Zašto je onda dao ljudima /i životinjama/ da pri tome ose?aju i zadovoljstvo niko ne objašnjava. U?eni teolozi, filosofi, psiholozi, sociolozi i ostali ...lozi u službi NJ.V. CIVILIZACIJE ubiše se dokazuju?i da je ispravno jedino onako kako to oni misle da jeste i svi misle da su u pravu...

Tako dobijamo onu ?uvenu kinesku MALU NOGU koja se unakažava od malena tako što se uvija u zavoje i stavlja u drveni kalup tako da ZAUVEK ostane mala i skvr?ena a sve zarad nekog ideala LEPOTE. Nekom manijaku u nekom veku svidela se nogica neke devoj?ice od pet godina i on je to proglasio idealom lepote. Tako u stole?ima koja slede kineskinje unakaziše noge da bi bile IN.

Kako tada, tako i sada, mlade generacije se od malena stavljaju u razne kalupe a sve zarad neke normalnosti i molim - BEZ JEBANJA!!!
Korisnikov avatar
By Moa
Pa dobro,ajd polako ovako da probamo.I jesi i nisi u pravu.Tacno je da se deca stavljaju u kalup koji odredjuju roditelji kakav ce biti.Po meni ni ne treba deca od 11-12 godina nista da znaju o seksu jer je prerano ali skoro sam se uverila da znaju jako puno.A i ako neko bude probao da ih sputa u njihovim zeljama tesko da ce uspeti,jer drustvo samo po sebi danasnje je takvo da je decu jako tesko obustati od njihovih zamisli.I dete kada bude spremno samo po sebi uradice to bez obzira sta neko drugi njemu govorio ili ne.Naravno to sa kineskinjama je uzasno ali to je deo tradicije kod njih.To sto su jadne,male Kineskinje glupe da se pobune to je njihov problem.Mada gledajuci ove nase kakve su nemaju te dlake na jeziku.Ili su u druge zemlje prebegli samo fenomeni kulturoloski koji nisu mogli vise da trpe tradiciju i kulturu koja se jako sporo i polako menja.Ali opet,ne sme se nista reci protiv toga jer isto tako i ti ako budes imao decu jednog dana takodje ces ih vaspitavati onako kako mislis da treba.A vaspitavaces ih sakupljenim primerima koje si video od nekog drugog,uzeces mozda sve ono najbolje (sto ti mislis da je najbolje) i tako ces odgajati svoju decu.Sto znaci da ces i ti sam podlegnuti pritisku tradicije i sluzices Njenom Velicanstvu Civilizaciji.
Sve u svemu :up: za temu :)
Korisnikov avatar
By gari
Na žalost ne postoji škola za roditelje. Svako vaspitava svoje dete onako kako on misli da treba. Sam nemam decu i ne?u ih ni imati mada obrazujem i ,,vaspitavam,, tuðu, ali se trudim da im dam slobodu koju ja nisam imao sputan tom prokletom tradicijom i ,,civilizacijskim,, okovima. Ova pri?a gore gde te okove uporeðujem sa tim ,,kineskim stopalom,, upravo je poreðenje kako neki sve u želji da u?ine dobro svojoj deci rade upravo suprotno jer ,,put u pakao je poplo?an dobrim namerama,,. Imaju?i bogato iskustvo u našem obrazovno-vaspitnom sistemu pitam se, posle toliko godina imaju li škole još nekakvu svrhu osim da decu pripreme za robovanje civilizacijskim ,,vrednostima,, koje uništavaju sve ono što je ljudsko?
Korisnikov avatar
By ivanazuh
Kada bih pisao nesto na ovu temu, verovatno bih slicno napisao. Ipak, uradio si to bolje nego sto bih ja!

Mozda bi mogao da se skoncentrises i napises nesto u duzoj formi??? Znam da je to za tebe tesko, ali probaj, evo sada i na forumu ti to kazem! Verujem da bi bilo divno. Svidja mi se i stil i sloboda... Prica ima perfektnu zvucnost, a i sama radnja je fino odabrana.

Pisi! Pisi, please! :cvece: :cvece: :cvece:
Korisnikov avatar
By gari
Ponekad mi se ?ini da pisanje uopšte više nema smisla, jer više je onih koji pišu nego onih koji ?itaju. Pisanje je postalo arhai?na forma izražavanja u dobu kada preovlaðuju vizuelni mediji tj. audio-vizuelni. No, nadam se da ?e se jednog dana ljudi ipak vratiti pisanoj re?i. Pa i sam znaš koliko njih ovde pro?ita samo naslov i tako neozbiljno prokomentariše da mi doðe da puknem od besa. Kao što sam negde ve? napisao, ?ini mi se da neki ovde samo sakupljaju poene pišu?i komentare, samo mi još nije jasno kakve poene i za koga? Da li da dobiju ,,zvezdicu,, više, možda da postanu ,,forumski manijaci,, ili možda uopšte manijaci? Nije mi baš sasvim jasno, priznajem.:auto:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!