Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By * NajS *
Serija u cijem je centru paznje tim mladih i ambicioznih advokata jedne uspesne firme. Nakon uspeha koji je postigao sa serijama kakve su Zakon u LA-u i Ali MekBil, ovo je najnovije ostvarenje producenta Dejvida Kelija. Radnja Advokature odvija se u Bostonu i fokusirana je na energicne mlade advokate firme Donel, Jang, Dol i Frut. Za njih je svaki slucaj podjednako vazan a svaki klijent vredan borbe. Ozbiljan pristup i vodjenje slucaja samo u legalnim okvirima, prioritet su ove firme i premda svaki pojedinacni slucaj nije moguce dobiti u sudnici, pitanje pravicnosti postavlja se kao prioritet do donosenja presude... A ponekad i nakon toga. Problem pravde, medjutim, zaposlene u ovoj firmi cesto stavlja pred ozbiljne moralne dileme ali i dovodi do konfrontacije, kako sa klijentima, tako i sa drugim kolegama... U glavnim ulogama su i takve zvezde kao sto su Dilan MekDermot i Lara Flin Bojl.Serija Advokatura dobitnik je Emi nagrade za izuzetno dostignuce u oblasti dramskog serijskog programa, Zlatnog globusa za najbolju seriju kao i Pibodi nagrade za kvalitet

Obozavam ovu seriju...Svi su mi super...
Nemam rechi!!!
:love: :love: :love:
Korisnikov avatar
By avalon
U seriji "The Practice" fenomenalne su Holland Taylor kao sudija Roberta Kittleson i Camryn Manheim kao Ellenor Frutt.
Ina?e iz ove serije, razvila se još jedna "Boston Legal" koja je trenutno hit.
By Gost
Auh, meni je to jedna od najdosadnijih tv stvari ever. Negde mi je u rangu fudbala, although not quite so unwatchable. Glavne "zvezde" su na?isto blede i nezanimljive, re?eni Dilan vazda slaže neke supposed-to-be-sexy-a-u-stvari-imam-kataraktu face, a sa Larom je još gore, otkad je upumpala kolagen neprekidno se pu?i, tako da joj je ista faca za happy, sad, mad 'n' glad raspoloženje. A moralne dileme, energi?ni mladi advokati i to... sve ve? viðeno.
Korisnikov avatar
By Kittrie
Originally posted by cLawT fRcaT
Auh, meni je to jedna od najdosadnijih tv stvari ever. Negde mi je u rangu fudbala, although not quite so unwatchable. Glavne "zvezde" su na?isto blede i nezanimljive, re?eni Dilan vazda slaže neke supposed-to-be-sexy-a-u-stvari-imam-kataraktu face, a sa Larom je još gore, otkad je upumpala kolagen neprekidno se pu?i, tako da joj je ista faca za happy, sad, mad 'n' glad raspoloženje. A moralne dileme, energi?ni mladi advokati i to... sve ve? viðeno.
:roflmao:

je, je, al' samo probaj iskljucit' mouzak, i znas gledaces je bar 3 puta nedeljno ; i to sa anticipacijom !!
:jerry:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Divni su i slatki su i potpuno su sjajni. Sudija (žena) je fenomenalna, a Dilana ?u i ja da sanjam. Ellenor je fenomenalna, i ona tužiteljica, ma svi su super, ne znam ih pojedina?no ali kad god naletim na njih ne mogu da se odlepim od ekrana. Sino? je baš bila jedna epizoda koja mi je naterala suze na o?i, oslobodili su ?oveka koji je ve? bio na ivici da bude nevin osuðen, ma milina
:up:
By Ulix
...Negde mi je u rangu fudbala, although not quite so unwatchable.
:smeh:

Bice bolje kad se pojavi Sharon Stone.
Korisnikov avatar
By Kulturni Jelen
a sa Larom je još gore, otkad je upumpala kolagen neprekidno se pu?i, tako da joj je ista faca za happy, sad, mad 'n' glad raspoloženje.
priko, mojne mi dirash Laru :testerica:
jes da je skeleton-warrior-sa-oversized-glavom al ja je volem...
slepo i ludo :love: :sveca:

better make it....slepo:snob:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ah... Dylan Mcdermott :wow: :mljac:
Potpuno savrshenstvo.
Nisam propustio ni jednu epizodu.
I skroz sam se zaljubio.
Najlepshi mushkarac kog sam ikad video.

A i serija nije losha, jedna od boljih advokatskih. Samo im malo preteran procenat dobijenih slucajeva.

Juce beshe poslenja epizoda na B92.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
uzas, uzas... jednostavno rech " uzas" treba da bude kljuchna za opis tog uzasa
By Gost
Originally posted by Kittrie
je, je, al' samo probaj iskljucit' mouzak, i znas gledaces je bar 3 puta nedeljno ; i to sa anticipacijom !!
Pa mis'im, fala bogu da mi je mozak uvek na off kad gledam tv, ali u ovom slu?aju ni to ne pomaže....
Originally posted by Kulturni Jelen
priko, mojne mi dirash Laru :testerica:
jes da je skeleton-warrior-sa-oversized-glavom al ja je volem...
slepo i ludo :love: :sveca:

I ja sam je volela onomad u Blizan?anim Vrhovima, bat vot ken aj sej, ju hev tu lrn tu let gou...
:cigareta:
Korisnikov avatar
By Kittrie
Pa mis'im, fala bogu da mi je mozak uvek na off kad gledam tv, ali u ovom slu?aju ni to ne pomaže....
hani, nisam mislila na temporeri of o kom govoris, no kontinuirani (znas, kao kod mene :kosa: ) koji preti prerasti u brejn demidz!! onda gledas sta god ti dadnu, advokatura poustaje top of d noch shou :hail2: , a inocente de ti (floresita !!) toutalno aksept'bol ... :jerry:

/me :peva: o kako je lepo biti glupppppppppppp :cobanica:
Korisnikov avatar
By Kupper
Bacim pogled povremeno, popodne kad mi se mozak odmara. A gledam kad je Lara u centru paznje. Gledam njene cudesne oci.
Korisnikov avatar
By spliff
ne gledam. gledam homicide na rts 1 u istom terminu
:P
By Ulix
Originally posted by spliff
ne gledam. gledam homicide na rts 1 u istom terminu
:P
Mnogo bolji nacin da se provede sat vremena.
Korisnikov avatar
By unic0rn
smor, ali sve je bolje od shpanskih serija...:avalon:
Korisnikov avatar
By PaULix
Originally posted by unic0rn
smor, ali sve je bolje od shpanskih serija... :avalon:
Nece biti. Nisi, ocigledno, gledao Melrose Place ili Days of Our Lives :nope:
Korisnikov avatar
By Marvin
Ne, ne favorit ce ipak biti "noc i dan".
To je toliko debilno da te za pola sata izmori kao da si trcao pola dana.
By Gost

hani, nisam mislila na temporeri of o kom govoris, no kontinuirani (znas, kao kod mene :kosa: ) koji preti prerasti u brejn demidz!! onda gledas sta god ti dadnu, advokatura poustaje top of d noch shou :hail2: , a inocente de ti (floresita !!) toutalno aksept'bol ... :jerry:

/me :peva: o kako je lepo biti glupppppppppppp :cobanica:
O?u draga, soon... Nemoj samo da mi se opametiš do tad, pa da propustimo sate i sate ?utanja i gledanja u televizor, with occasional "pass me the smoki, ?ips, a bogami i grisine" noises. :blenta:
Korisnikov avatar
By Oziris
Meni se serija dopadala... Dylan McDermott i Lara Flynn Boyle su mi ok, ali kao sto avalon rece, Holland Taylor i Camryn Manheim svojom izvanrednoscu krase ovu seriju.
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by _Osiris_
Meni se serija dopadala... Dylan McDermott i Lara Flynn Boyle su mi ok, ali kao sto avalon rece, Holland Taylor i Camryn Manheim svojom izvanrednoscu krase ovu seriju.

Moram da napravim mali offtopic....Moram da istaknem kako Holland Taylor izgleda FENOMENALNO......Mislim, žena je sexy i sa 60 godina...I By the way, nije se nikada udava i nema decu :kosa:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by avalon
Originally posted by _Osiris_

Moram da napravim mali offtopic....Moram da istaknem kako Holland Taylor izgleda FENOMENALNO......Mislim, žena je sexy i sa 60 godina...I By the way, nije se nikada udavala i nema decu :kosa:

Yap, vrlo.
Dylan je OK dok ne progovori....ne znam, malo mi je previse:angel: i malo previse:placko:

Ipak je Lara faca No. 1:up:
Korisnikov avatar
By Aksa
Kupper ti si opet Kupper? Some things never change.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!