Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By avalon
Nisam gledao premijerno emitovanje.....a nešto nemam ni želju da gledam reprizu :lizalica:
Korisnikov avatar
By IriS
kad vidim da su na TVu, dok šetam kanale, zadržim se, malo da se nagledam Srðana Timarova, a i muzika mi se mnogo svidja u seriji... sve ostalo je blaaaaaah...
Korisnikov avatar
By KiWi
Gledam... ali samo zbog Nataše Markovi?. Ostale ribe su mi nezanimljive. ... :drkanje: :fuck: :kissing:
Korisnikov avatar
By rothmans
ne znam ni sta je to

crkla mi kablovska a ovi majmuni nikako da je poprave
Korisnikov avatar
By SouthSide
Opet neki trasheraj na RTS-u?

Divno, divno :whatever:

Na kraju cu stvarno da se pretplatim na satelit pa da se smejem malo ispadima.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by avalon
Nisam gledao premijerno emitovanje.....a nešto nemam ni želju da gledam reprizu :lizalica:
Pametan momak.
Originally posted by SouthSide
Opet neki trasheraj na RTS-u?

Divno, divno :whatever:

Na kraju cu stvarno da se pretplatim na satelit pa da se smejem malo ispadima.
Ma, serija je zamisljena da bude savremeni, beogradski trash s nadom da ce se ljudi oko 30-te primati na 'zivot' koji vode lisice. I, koji ne postoji.
Korisnikov avatar
By Super Mario
Serija je veoma dosadna. Natasha je jedini trachak svetlosti. Ipak ne gledam. :posrani:
By Gost
Originally posted by Kupper
Ma, serija je zamisljena da bude savremeni, beogradski trash s nadom da ce se ljudi oko 30-te primati na 'zivot' koji vode lisice. I, koji ne postoji.
E, baš. :up:
By fencysmurf
Originally posted by cLawT fRcaT
E, baš. :up:
hm, na menhetnu zivi kao 20 miliona ljudi ili tako nesto, velika je verovatnoca da 4 devojke zive onako. A i ako lazu, 20 miliona ljudi ce uvek misliti da se to desava nekom drugom kojeg oni zbog velicine ostrva i ne znaju...

U beogradu prodavati foru sa lisicama je naivno, ponajpre sto svako svakog zna a i ima nas 1,5 miliona.

Paralela Menhetn - Beograd pogresna je u toliko ravni da je iluzorno govoriti o njoj.
Korisnikov avatar
By *deni*
Dobro, deco, to je ipak samo serija za razbibrigu.
Posmatrajte je kao imaginaciju, kao bajku i sve ce biti OK !
Ne postoje ni "Kralj zaba" , "Macak u cizmama" , "Snezana i 7 patuljaka" , pa opet niko ne vristi kako je to laz i kako nema smisla zaludjivati narod pricom da se zabe mogu pretvarati u princeve.
:sweet:
By fencysmurf
Originally posted by *deni*
Dobro, deco, to je ipak samo serija za razbibrigu.
Posmatrajte je kao imaginaciju, kao bajku i sve ce biti OK !
Ne postoje ni "Kralj zaba" , "Macak u cizmama" , "Snezana i 7 patuljaka" , pa opet niko ne vristi kako je to laz i kako nema smisla zaludjivati narod pricom da se zabe mogu pretvarati u princeve.
:sweet:
kapiram ja to sve, samo sto Puss in the Boots nema pretenzije da tvrdi da predstavlja stvarni zivot ;)

sto nisam bas 100% siguran za "Lisice"...
Korisnikov avatar
By *deni*
OK, ali svi znamo da to ako su ljudi tip-top doterani i furaju nekakav urban fazon ( kao akteri serije "Lisice") ne mora da znaci da su istovremeno puni para.
By Gost
Pa sad... Ja nešto nisam predano pratila seriju jer mi se skroz nedopala, ali znam da sam primetila par sumanutih momenata, tipa - radiš u kafi?u ili tako nekako, a živiš u mega fensi hiperdizajniranom stanu u centru grada, koji sama pla?aš, a još k tome možeš vazda da izlaziš i rekreativno odlaziš u šoping. Mislim, c'mon, to je starosna grupa kojoj i sama pripadam, a ljude koji tako žive mogu na prste da nabrojim, devedeset posto nas je još kod roditelja, i to podjednako oni koji rade i koji ne rade, a onih malo sre?nika koji su se kao osamostalili uglavnom i dalje pomažu roditelji, ?ak i kad zasnuju sopstvene porodice.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by cLawT fRcaT
Pa sad... Ja nešto nisam predano pratila seriju jer mi se skroz nedopala, ali znam da sam primetila par sumanutih momenata, tipa - radiš u kafi?u ili tako nekako, a živiš u mega fensi hiperdizajniranom stanu u centru grada, koji sama pla?aš, a još k tome možeš vazda da izlaziš i rekreativno odlaziš u šoping. Mislim, c'mon, to je starosna grupa kojoj i sama pripadam, a ljude koji tako žive mogu na prste da nabrojim, devedeset posto nas je još kod roditelja, i to podjednako oni koji rade i koji ne rade, a onih malo sre?nika koji su se kao osamostalili uglavnom i dalje pomažu roditelji, ?ak i kad zasnuju sopstvene porodice.
Pa, bre, jasno kao dan:up:

Off......nikad bolji avatar nisam video na ovom forumu. Prosto razbija.
By Çâðê_DUP
Off......nikad bolji avatar nisam video na ovom forumu. Prosto razbija.
Ah, mercie, she is gorgious, nije li?
Totalna je vanzemalj?ica u svakom pogledu... :love:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Jel to ona serija s one ?etiri (da ne dajem kvalifikacije) i otprilike ovakvim dijalozima:

- Jao, devojke, mislim da sam upravo prdnula!

- Jao, ma nisi!

- Jao, ipak jeste!

- E, devojke, iskulirajte!
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by AngraMaina
Jel to ona serija s one ?etiri (da ne dajem kvalifikacije) i otprilike ovakvim dijalozima:

- Jao, ma nisi!

- Jao, ipak jeste!

:smeh: :hyper: :lizalica:

uzasno glupa serija
Korisnikov avatar
By Escobar
Dakle, za neverovati, ali Jelena Stupljanin, koja, jelte, igra Stashu, vechitu devojchicu koja lechi svoje sexualne frustracije, i koja definitivno glumi najgore od sivh tih trecerazrednih glumaca, je u shkoli za mjuzikle kod Lajze Mineli lichno.......:federi:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Escobar
Dakle, za neverovati, ali Jelena Stupljanin, koja, jelte, igra Stashu, vechitu devojchicu koja lechi svoje sexualne frustracije, i koja definitivno glumi najgore od sivh tih trecerazrednih glumaca, je u shkoli za mjuzikle kod Lajze Mineli lichno....... :federi:

So what? I Lidija Vuki?evi? je prva diplomirala u svojoj klasi na Akademiji.... :lizalica:
Korisnikov avatar
By djo
Pitam se pitam :alikako: :alikako: :alikako:

:drama: :alexis: :cheer: :dude:
ja bih ti objasnio... ali me mrzi :cekam:
Korisnikov avatar
By *deni*
Dakle, za neverovati, ali Jelena Stupljanin, koja, jelte, igra Stashu, vechitu devojchicu koja lechi svoje sexualne frustracije, i koja definitivno glumi najgore od sivh tih trecerazrednih glumaca, je u shkoli za mjuzikle kod Lajze Mineli lichno....... :federi:

So what? I Lidija Vuki?evi? je prva diplomirala u svojoj klasi na Akademiji.... :lizalica:
Da li ovo znaci da smatras Vukicevicevu losom glumicom?
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by bojandjo
Originally posted by AngraMaina

- Jao, ma nisi!

- Jao, ipak jeste!

:smeh: :hyper: :lizalica:

uzasno glupa serija
ovaj razgovor itekako ima dubinu:f5:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by *deni*

Da li ovo znaci da smatras Vukicevicevu losom glumicom?
Pa ona jeste savršena u ulozi spaljenog minivala - 20 godina kasnije :avalon:
Korisnikov avatar
By bigirl
Nataša Nataša Nataša Nataša...
Kad samo pomislim da je moja najbolja drugarica poznaje (jer je radila garderobu za tu seriju...)... Eh...
Korisnikov avatar
By Kupper
Slika

Gledajte i slusajte Laurie, zajebite boooring lisice.

Ono sto me cudi je sto vidim da se mnogima dopada Natasa. Potpuno prazan lik, pogled posebno.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!