Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by avalonPametan momak.
Nisam gledao premijerno emitovanje.....a nešto nemam ni želju da gledam reprizu![]()
Originally posted by SouthSideMa, serija je zamisljena da bude savremeni, beogradski trash s nadom da ce se ljudi oko 30-te primati na 'zivot' koji vode lisice. I, koji ne postoji.
Opet neki trasheraj na RTS-u?
Divno, divno![]()
Na kraju cu stvarno da se pretplatim na satelit pa da se smejem malo ispadima.
Originally posted by KupperE, baš.
Ma, serija je zamisljena da bude savremeni, beogradski trash s nadom da ce se ljudi oko 30-te primati na 'zivot' koji vode lisice. I, koji ne postoji.
Originally posted by cLawT fRcaThm, na menhetnu zivi kao 20 miliona ljudi ili tako nesto, velika je verovatnoca da 4 devojke zive onako. A i ako lazu, 20 miliona ljudi ce uvek misliti da se to desava nekom drugom kojeg oni zbog velicine ostrva i ne znaju...Originally posted by KupperE, baš.
Ma, serija je zamisljena da bude savremeni, beogradski trash s nadom da ce se ljudi oko 30-te primati na 'zivot' koji vode lisice. I, koji ne postoji.![]()
Originally posted by *deni*kapiram ja to sve, samo sto Puss in the Boots nema pretenzije da tvrdi da predstavlja stvarni zivot
Dobro, deco, to je ipak samo serija za razbibrigu.
Posmatrajte je kao imaginaciju, kao bajku i sve ce biti OK !
Ne postoje ni "Kralj zaba" , "Macak u cizmama" , "Snezana i 7 patuljaka" , pa opet niko ne vristi kako je to laz i kako nema smisla zaludjivati narod pricom da se zabe mogu pretvarati u princeve.
![]()
Originally posted by cLawT fRcaTPa, bre, jasno kao dan
Pa sad... Ja nešto nisam predano pratila seriju jer mi se skroz nedopala, ali znam da sam primetila par sumanutih momenata, tipa - radiš u kafi?u ili tako nekako, a živiš u mega fensi hiperdizajniranom stanu u centru grada, koji sama pla?aš, a još k tome možeš vazda da izlaziš i rekreativno odlaziš u šoping. Mislim, c'mon, to je starosna grupa kojoj i sama pripadam, a ljude koji tako žive mogu na prste da nabrojim, devedeset posto nas je još kod roditelja, i to podjednako oni koji rade i koji ne rade, a onih malo sre?nika koji su se kao osamostalili uglavnom i dalje pomažu roditelji, ?ak i kad zasnuju sopstvene porodice.
Originally posted by KupperAh, mercie, she is gorgious, nije li?
Off......nikad bolji avatar nisam video na ovom forumu. Prosto razbija.
Originally posted by Escobar
Dakle, za neverovati, ali Jelena Stupljanin, koja, jelte, igra Stashu, vechitu devojchicu koja lechi svoje sexualne frustracije, i koja definitivno glumi najgore od sivh tih trecerazrednih glumaca, je u shkoli za mjuzikle kod Lajze Mineli lichno.......![]()
Originally posted by avalonDa li ovo znaci da smatras Vukicevicevu losom glumicom?Originally posted by Escobar
Dakle, za neverovati, ali Jelena Stupljanin, koja, jelte, igra Stashu, vechitu devojchicu koja lechi svoje sexualne frustracije, i koja definitivno glumi najgore od sivh tih trecerazrednih glumaca, je u shkoli za mjuzikle kod Lajze Mineli lichno.......![]()
So what? I Lidija Vuki?evi? je prva diplomirala u svojoj klasi na Akademiji....![]()
Originally posted by bojandjoovaj razgovor itekako ima dubinu:f5:Originally posted by AngraMaina
Jel to ona serija s one ?etiri (da ne dajem kvalifikacije) i otprilike ovakvim dijalozima:
- Jao, devojke, mislim da sam upravo prdnula!
- Jao, ma nisi!
- Jao, ipak jeste!
- E, devojke, iskulirajte!![]()
![]()
![]()
uzasno glupa serija
Originally posted by *deni*Pa ona jeste savršena u ulozi spaljenog minivala - 20 godina kasnijeOriginally posted by avalonDa li ovo znaci da smatras Vukicevicevu losom glumicom?Originally posted by Escobar
So what? I Lidija Vuki?evi? je prva diplomirala u svojoj klasi na Akademiji....![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!