Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Vlada T
Kako vec odavno u filmskoj industriji nema novih i svezih ideja, recikliraju se one stare.
Tako ove jeseni ocekujemo rimejk Karpenterovog (kultnog) horora "Magla" (The Fog).

Jos losih vesti? Kao da sveo ovo nije bilo dovoljno, ukletog duha Blejka igra Rade Serbedzija! :shok: :shok:

Ja sam inace veliki fan "Magle", ponajvise zbog neponovljivo jezovite atmosfericnosti ovog filma.

A vi?
By Simor
"Magla"... mmmmmmmm..... :up:
Korisnikov avatar
By spark
jao, patetican mi je ovaj naslov :smeh: :smeh: :smeh:

film mi se dopada. mada, nisam ga davno gledao... ko zna da li bi mi se sad dopao... malo je bre horora od kojih me iskreno podilazi jeza i dize kosa na glavi.. nedostaje mi taj osecaj...
By Ulix
Film je ok za jedan horor.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Vlada T
Kako vec odavno u filmskoj industriji nema novih i svezih ideja, recikliraju se one stare.
Tako ove jeseni ocekujemo rimejk Karpenterovog (kultnog) horora "Magla" (The Fog).

Jos losih vesti? Kao da sveo ovo nije bilo dovoljno, ukletog duha Blejka igra Rade Serbedzija! :shok: :shok:

Ja sam inace veliki fan "Magle", ponajvise zbog neponovljivo jezovite atmosfericnosti ovog filma.

A vi?
Eto i da se slozim s tobom. 'Magla' je jos uvek ultimativan film ako govorimo o hororu. Ovu novu reciklazu nemam nameru da gledam.
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
No more ideas. It is much more easier to put some visual effects and one of the celebrities into an old story or motion picture. Everytihin is devalueing constantly: music, movies, humans...

As we Elves always knew.
Korisnikov avatar
By tramp
ja mislim da je osudjivanje filma pre nego sto je vidjen malo bez veze ... a sto se tice reciklaze to nije nista novo
shakespeare je recimo reciklirao, seneca je reciklirao, pa onda razno prebacivanje pozorista u film je vrsta reciklaze

dakle ja bih prvo da vidim pa da sudim
Korisnikov avatar
By waterlily
pitam se ko li igra umesto Jamie Lee Curtis?
Korisnikov avatar
By m..
Pamela?
Joj, ne znam sta da mislim... Prebacih se na japanski i juznokorejski horor.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Franck Whitson
No more ideas.
Izvini dušice, ali ideja je uvek bilo i uvek ?e ih biti. Pitanje je samo ima li dovoljno kreativnosti kod popularnih autora ... ovi neafirmisani imaju kreativnost, ali su bez obzira na to ... neafirmisani :(

Mislim da sam gledao film, ali nisam siguran ... pa ne bih da komentarišem
Korisnikov avatar
By Mars
Protiv sam bilo kakvih rimejkova.

A posebno kultnih filmova.
Narocito iritira kada neko i ne zna da je ono sto je gledao i cime se odusevio u stvari-pokradena ideja.

Sve je to zbog toga sto je mali X.Y. nekada davno bio odusevljen nekim filmom, pa sada kada je (nazovi) reditelj ili producent - izivljava svoju decacku stranu uzrokovanu nekim u to vreme nedobijenim poklonom od santaklaza...

Sila iz Brasila - Marsovo dupe !!!
Korisnikov avatar
By gari
Taj film sam pogledao prvi put davne 80.godine u Diseldorfu na nema?kom. Još tada me je oduševio, jer ima Hi?kokov prilaz razvoju radnje i ne insistira na elementima horora koji je stalno prisutan ali samo kao senka koja je iza tebe. Najbolja scena je u svetioniku kada se novinarka bori za život. Baš jedva ?ekam da vidim novu verziju. A Rade Šerbedžija je dušu dao da igra duha. Doduše, ?ini mi se da bi on igrao sve i svašta samo da IGRA.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!