Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Inocente de ti....ako sam pravilno napisao...u prevodu Nevina!

To je def. najgora latino sapunica koju sam ikada gledao!

Serija tj radnja u istoj je sasvim nepovezana, chas se pojave novi likovi, chas stari odjedared nestanu. Razvoj je sasvim nepredvidiv i odvija se prebrzo....
Uzas jedan!

Gleda li josh neko?!

PS(pravdanje). Ja sam sluchajno krenuo da je gledam - u prevelikoj dokolici, a dovoljno je da se baci pogled na seriju tokom menjanja kanala daljincem da bi se ukapiralo shta se deshava!
:lood:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Bacim tu i tamo pogled, ima lepih momaka. Hulio Alberto :love: :love: :love: , Rodrigo :mljac: :mljac: :mljac: , mogu i Serhio i Efraim.
:sesir:
NOX
Korisnikov avatar
By Kulturni Jelen
Naravno da ne gledam te gluposti

Nurija ima extra telo!, Flor ima preslatku facu, sestra joj nije za bacanje a Helena Rojo je uvek a winner kad glumi zlo?e :ubise:
By Dr.RICHI
ne gledam tu nemam toliko vremena ni zelje... :doktor:

Ali gledam Mujer de madera... Moj decko to objasnjava time da me privukli likovi (naravno zenski)koji su zli :carica: u seriji ili su kurvanjasti :carica:

Zabavna serija:pilence:
Korisnikov avatar
By pticica
Jao, ja gledam, mada sam davno prestao da gledam latino sapunice, ova me privukla jer igra Helena Roho, moja omiljena latino-baba. Mogu da kazem da se u ovoj seriji pojevljuje brdo extra frajera, pocevsi od glavnog, Hulia Alberta. Ipak, najmocniji mi je onaj plavi bilder, komsija male flor, sto je dilovao drogu na pocetku serije. Kada god ga pokakzu ebz majce ja se naciisto izgubim...
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Video sam dvatriput na blic, imaju apsolutno the hottest glumce...
Korisnikov avatar
By spliff
otkako je nemechek otishao ne gledam pink
Korisnikov avatar
By Oziris
Ne gledam je, ali kad vec pominjete Helenu Rojo, moram da dodam da me fascinira koliko je ta zena i u svojih 60-ak godina lepa... Ah, lavica, pobogu... :D
Korisnikov avatar
By * NajS *
Originally posted by pticica
najmocniji mi je onaj plavi bilder, komsija male flor, sto je dilovao drogu na pocetku serije. Kada god ga pokakzu ebz majce ja se naciisto izgubim...
mmmmmm onaj, shto je na pochetku nasrtao na Flor, a ona njega odbijala!
Seljanka jedna!!!:duh:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by AngraMaina
Jel to ide oko 10h? ... ja dok radim po sobi uklju?im muziku, isklju?im TVu ton, pa gledam macane. Titl ne ?itam, pa ne znam ko je ko. Najbolji mi je onaj sa belom raskop?anom košuljom.... Dakle, AngraMaina u pravu si, hottest !!!!
Originally posted by * NajS *
Originally posted by pticica
najmocniji mi je onaj plavi bilder, komsija male flor, sto je dilovao drogu na pocetku serije. Kada god ga pokakzu ebz majce ja se naciisto izgubim...
mmmmmm onaj, shto je na pochetku nasrtao na Flor, a ona njega odbijala!
Seljanka jedna!!! :duh:
Pu, gaduro! Takvog frajera da odbiješ! Ne zna mala šta je kvalitet.
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by Kiwi
Originally posted by AngraMaina
Jel to ide oko 10h? ... ja dok radim po sobi uklju?im muziku, isklju?im TVu ton, pa gledam macane. Titl ne ?itam, pa ne znam ko je ko. Najbolji mi je onaj sa belom raskop?anom košuljom.... Dakle, AngraMaina u pravu si, hottest !!!!
Mislim da ?e tako nekako biti, kad vrtim kanale zaka?im tu seriju pa parim o?i do prvog reklamnog bloka. Tu sam i video špicu "Inocente de Ti", upisano krasnopisom u srcu (lecederskom?), a njih dvoje se grle na obali, bosi, a sunce sija, tako nekako.
Korisnikov avatar
By Kittrie
heb'ga meni je onaj hulio ili kako vec (valjda je hulio, UVEK je hulio !! ) simpa, nuria je taaaaaaakoooooooo jebozovna drolja :mljac: malo je premrsava (ja bih znala,lol) , ali strava gradjena...
ali , NE, naravno da ne gledam !!:drama:
Korisnikov avatar
By Dr. M
Ne gledam.

Jedina sapunica koju sam ikad gledao, bila je Soledad...i to samo zato sto je glavni glumac uzasno podsecao na mog bivseg dragog....

Cudo je Ognjenija.... :kokice:
Korisnikov avatar
By Draco
OMG, naravno da ne. Iskljucivo gledam Cartoon, Discovery i Extreme.
Dovoljno mi Srbija ispira mozak redovno, naopako da mi jos treba i neki cheap trash uvoz u vidu sapunice za to.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!