Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Goldentouch
bio sam da odgledam film sad za weekend da vidim kakko je uradjen a i volim takve filmove po svemiru...
Radi se o prvoj knjizi iz serije knjiga Autostoperski Vodich Kroz Galaksiju.
pricha odudara od onoga u knjizi shto je moglo da se ochekuje, ja sam ochekivao da se pojavi svaki red dijaloga shto se svakako nikad sa ekranizacijama ne dogadja, to je bilo za pretpostaviti.
iz nekog razloga je Ford Prefekt predstavljen kao crnac, nishta od njegove ridje kose i zalizaka na slepoochnicama jerbo je crnac (sladak nema shta) chelav :radosnice: .
ne znam da li se varam ali zamishljao sam Zaphoda Biblbroksa sa dve glave kao jedna pored druge a u filmu je druga glava ispod prve tako da se ona pojavljuje kao bombona kod Pez bombona.
kod Kompijutera Duboka Misao u knjizi stoji opis kako visoko inteligentna bicha iz 16. dimenzije ulaze kod kompijutera gde se pojavljuju gnevni filozofi koji se chitavoj ideji da kompijuter da odgovor, i to jednostavan, na pitanje vaseljene, zhivota i svega ostalog da kompijuter, protive potpuno izostaje, a meni se recimo taj razgovor bash svideo.
moje mishljenje je da bolje ne prochitate knnjigu i da odgledate film ili da ako gledate da vam samo slike posluzhe za docharavanje priche.

film ko film a izgleda che biti i nastavak jer je pricha u svakom sluchaju nedovrshena, kao shto se i knjige nadovezuju.

:teletabisi:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
meni se film svideo, mada mi se ?ini da je natrpan, pa je (makar za mene koji nisam ?itao knjigu) dosta toga ostalo za drugo gledanje. moja preporuka u svakom slu?aju za sve koji vole Monty Pythonovski humor i varijacije istog.

voleo bih da stavim detaljniju recenziju, ali s obzirom da slabo poznajem tematiku, zadrža?u se na ovome.
Korisnikov avatar
By KiWi
jedva ?ekam da ga pogledam...
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Ma dobar je film. Pominjao se i pangalakti?ki grgolj blaster, i buljouste zveri sa Traala, i vrata koja uzdišu, samo nije bilo trosise kurve s Erotikona 6 (zaboravih joj ime, Galambita...?). :) Kontam da ?e se pojaviti u nekom od nastavaka. Marvin je mogao da bude i depresivniji, sve ostalo je odli?no odraðeno, pogotovo kad se ima u vidu da budžet nije bio velik. Nema pojma s onom krš serijom.
By Çâðê_DUP
Ql, ovo je dovoljno ohrabruju?e for me... ?e ga odgledam! :happysmoke:

P.S. Trosisa kurva sa Erotikona 6 zove se Ekscentrika Galumbita
:sise: + 1 :D
Korisnikov avatar
By Mars
Poludeshe od ekranizacija.

Sa 3 nastavka, minimum. Sta li je sledece...
By Bombina
oces da obajsnis kada pocinje je serija, uglavnom nisam nasla neki kanal
uh!
ocu ja da gledam i citala sam od pocetka
ajde claw kad je bilo
grrr!
gledala sam u cetvrtak seriju" korak napred"
By Gost
Originally posted by bombica
oces da obajsnis kada pocinje je serija, uglavnom nisam nasla neki kanal
uh!
ocu ja da gledam i citala sam od pocetka
ajde claw kad je bilo
grrr!
gledala sam u cetvrtak seriju" korak napred"
Ma ne prikazuje se to više, išlo je pre možda godinu dana, na Košavi, ako se ne varam... A i nije bilo vredno gledanja...
By Bombina
grrr!!
kako da te nisam setila
nadji cu ja iz video kluba
ako nema
nadji cu ja "svet i kais" lez film
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!