Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By superfly
naravno.
omiljena mi je iz Gladijatora, gde se u jednoj sceni pojavljuje tip u farmerkama, dok Maximus hrani konja! To treba da se vidi!

usput, kakva je to emisija na bk? mogu samo da pretpostavim: pokradu filmske greške sa sajta movie mistakes, nalaze i uveseljavaju narod?
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by superfly
naravno.
omiljena mi je iz Gladijatora, gde se u jednoj sceni pojavljuje tip u farmerkama, dok Maximus hrani konja! To treba da se vidi!

usput, kakva je to emisija na bk? mogu samo da pretpostavim: pokradu filmske greške sa sajta movie mistakes, nalaze i uveseljavaju narod?
Pa baš tako ...

Moja omiljena je iz Terminatora 3 kada Terminator pogodi bazukom ženskog terminatora i otkine joj rame.. kad se ona regeneriše, njoj se regeneriše i kožna jakna koju je pre toga uzela od neke žene iz kola.. ima li tu logike?
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Uze mi temu iz usta... Ko pre temi, njegova tema :wink:
Elem, svidja mi se doticna kratka forma (ne mogu da nazovem emisijom nesto sto traje 5 minuta). Stvarno ne znam da li skidaju greske sa movie mistakes ili ih sami nalaze, ali na kraju krajeva uveseljavaju narod, sto je jel'te njabitnije :) .
Moje doprinos samoj temi... Jedna greska koja se tice vremena... Da li se secate scene u SW: Episode II kada se Anakin vraca na Tatuin da oslobodi majku? Saznaje da je ona prodata farmeru koji preradjuje vlagu ili tako nesto, nebitno. Tamo upoznaje svog polubrata, coveka od 20 i nesto godina. U samom filmu se napominje da je vremenska razlika u radnji izmedju Episode I i Episode II 10 godina. To znaci da bi eventualni polubrat koji nije bio ni u planu u Episode I morao da ima oko 10-ak godina. Gde mu se izgubilo 10 godina zivota?
Sto se tice Episode II simpaticno mi je i to sto se Anakin razvio u muskarca, a Padme nije ostarila ni dan u odnosu na Episode I. Mislite o tome :wink: .
:bye:
SUO
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Kada u Episode III, pocetku ondaj ogromni brod pocinje da pada, unutar njega se vidi kako gomila drangulija i R2D2 padaju unutar broda. Sumanuto! ako brod pocinje da pada, on i sve u njemu je u slobodnom padu, pa bi stvari unutar broda trebalo da lebde. Dalje brod pada sa vrha atmosfere, pada, pada, pada, pada, usija se skroz, pad, pad , pada, dobije ko zna koju brzinu, nema nista cime bi mogao da se uspori, i onda posle deset metara koceneja nakon pada on se mirno zaustavlja i nista mu nije. a ono sto bi trebalo da se desi je vreovatno nesto slicno onome sto je ubilo dinosauruse pre 65 000 000 godina, i pozamasan krater pride....

:serlok:
Korisnikov avatar
By bigirl
Ima neka veeelika greška u Titanicu, sa valjda pravcem kojim plovi brod, suncem koje zalazi... Ma, kako ide! Zna neko sigurno!
Korisnikov avatar
By zboO
mene uopste ne uveseljavaju...smarachi!!! Ima scena u filmu "hrabro srce" gde Mel Gibson, drzi digitalni sat na ruci....strashno!!!
By superfly
Originally posted by bigirl
Ima neka veeelika greška u Titanicu, sa valjda pravcem kojim plovi brod, suncem koje zalazi... Ma, kako ide! Zna neko sigurno!
da, dicaprio i kejt su na palubi okrenuti leðima suncu koje zalazi, što bi zna?ilo da idu ka istoku a ustvari je obrnuto.... mislim da se o tome radi. setih se i greške sa pikasovim platnom koje je "završilo na dnu okeana" a u stvarnosti postoji i dan danas....
:zacepi:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by superfly
Originally posted by bigirl
da, dicaprio i kejt su na palubi okrenuti leðima suncu koje zalazi, što bi zna?ilo da idu ka istoku a ustvari je obrnuto.... mislim da se o tome radi. setih se i greške sa pikasovim platnom koje je "završilo na dnu okeana" a u stvarnosti postoji i dan danas....
:zacepi:
Odprilike.

Sunce koje zalazi im je sa desne strane, zbog raznih melanholicnih efekata valjda, sto bi znacilo da ne plove na zapad put Amrike vec na - jug.
I da, Gospodjice iz Avinjona su prezivele nekako potop...

Ne smetaju mi greske, smeta mi uvredljiv scenario po moj IQ i losa gluma.

A Bau-Bau mi je smorna i staticna, imam zelju da na daljinskom ubrzam onog tipa sto prica.
Ne pratim.
By Çâðê_DUP
Ah, ?uveni ru?ni satovi u "Boju na Kosovu", i ?injenica da se isti statisti vide u dva uzastopna kadra, samo u jednom kao Turci, a u drugom kao Srbi... :lol:
A ta emisija je dosadna do bola...
Korisnikov avatar
By Mars
Nemoj da pricas !!! U Boju na Kosovu...

Ono, film je nemam-reci-koliko-ocajno uradjen, ali bas ti satovi...

Kao na pocetku filma Zurka...
Korisnikov avatar
By KiWi
Mislim da ?u prestati da gledam Bau Bau... više pažnje sada pridajem sitnicama (sve?njacima u pozadini, i koje su boje konji koji prolaze pored aktera) nego samoj fabuli.. zamorno bre!
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Mr Dee
...Dalje brod pada sa vrha atmosfere...
:smeh: :smeh: :smeh:

meni je taj bau bau baš pravi smor. mogli su makar da naðu nekog normalnog voditelja, a ne onog smara?a...
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
Originally posted by Mr Dee
...Dalje brod pada sa vrha atmosfere...
:smeh:

ina?e mi je bau babu totalni šrot, mogli su makar da naðu nekog gotivnog voditelja, a ne onog smara?a... podse?a me na neku u?iteljicu u I osnovne.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!