- 02 Feb 2005, 20:13
Jel bio neko na premijeri tog filma u okviru Festivala francuskog filma u nedelju u Sava centru? Komentari?
Ja sam bila i... pa ne znam. Film je totalno istripovan. Mislim da je ili trebao da bude iz dva dela ili da traje mnooogo duze, pa da se sve zackoljice buducnosti objasne. Ovako, ima mnogo rupa. Enki Bilal je na otvaranju rekao da se film shvati kao ljubavna prica... Nije mu to bas uspelo, nisam ga tako dozivela. On se mozda jeste zaljubio u nju (ipak je ona riba i po!), ali ona u njega... Nisam stekla takav utisak.
I da, malo me je nerviralo to sto su od svih likova u filmu, samo troje "pravi" glumci, ostali su animirani likovi. Znala sam da je film neka mesavina, ali opet nisam ocekivala da je 95% scena radjeno u stilu crtaca.
Velike pohvale za Gorana Vejvobu (ako sam dobro cula da se tako preziva) koji je radio muziku za film. Preporucujem za download pesmu "Venus - Beautiful days" iz ovog filma:
I wish I was mad
Fucked up and done
I wish I was bad
And completely wrong
I wish I was made
Rebuilt-up and fake
I wish I could lie
And never could fail
And live some beautiful days
In a magical place
Beautiful loves
Perfect and straight
Beautiful days
In a magical place
A new dream is born
The new freaks have come
I wish I was fast
And crazy as a dog
I wish I could last
As long as the gods
I wish I could be
Perfectly free
Wish I was a creep
Wish I made you bleed
In a magical place
Beautiful loves
Perfect and straight
Beautiful days
In a magical place
A new dream is born
The new freaks have come
Beautiful days
In a magical place
Beautiful loves
Perfect and straight
Beautiful days
Ja sam bila i... pa ne znam. Film je totalno istripovan. Mislim da je ili trebao da bude iz dva dela ili da traje mnooogo duze, pa da se sve zackoljice buducnosti objasne. Ovako, ima mnogo rupa. Enki Bilal je na otvaranju rekao da se film shvati kao ljubavna prica... Nije mu to bas uspelo, nisam ga tako dozivela. On se mozda jeste zaljubio u nju (ipak je ona riba i po!), ali ona u njega... Nisam stekla takav utisak.
I da, malo me je nerviralo to sto su od svih likova u filmu, samo troje "pravi" glumci, ostali su animirani likovi. Znala sam da je film neka mesavina, ali opet nisam ocekivala da je 95% scena radjeno u stilu crtaca.
Velike pohvale za Gorana Vejvobu (ako sam dobro cula da se tako preziva) koji je radio muziku za film. Preporucujem za download pesmu "Venus - Beautiful days" iz ovog filma:
I wish I was mad
Fucked up and done
I wish I was bad
And completely wrong
I wish I was made
Rebuilt-up and fake
I wish I could lie
And never could fail
In a magical place
Beautiful loves
Perfect and straight