Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By bigirl
Jel bio neko na premijeri tog filma u okviru Festivala francuskog filma u nedelju u Sava centru? Komentari?

Ja sam bila i... pa ne znam. Film je totalno istripovan. Mislim da je ili trebao da bude iz dva dela ili da traje mnooogo duze, pa da se sve zackoljice buducnosti objasne. Ovako, ima mnogo rupa. Enki Bilal je na otvaranju rekao da se film shvati kao ljubavna prica... Nije mu to bas uspelo, nisam ga tako dozivela. On se mozda jeste zaljubio u nju (ipak je ona riba i po!), ali ona u njega... Nisam stekla takav utisak.

I da, malo me je nerviralo to sto su od svih likova u filmu, samo troje "pravi" glumci, ostali su animirani likovi. Znala sam da je film neka mesavina, ali opet nisam ocekivala da je 95% scena radjeno u stilu crtaca.

Velike pohvale za Gorana Vejvobu (ako sam dobro cula da se tako preziva) koji je radio muziku za film. Preporucujem za download pesmu "Venus - Beautiful days" iz ovog filma:

I wish I was mad
Fucked up and done
I wish I was bad
And completely wrong

I wish I was made
Rebuilt-up and fake
I wish I could lie
And never could fail

And live some beautiful days
In a magical place
Beautiful loves
Perfect and straight
Beautiful days
In a magical place
A new dream is born
The new freaks have come

I wish I was fast
And crazy as a dog
I wish I could last
As long as the gods

I wish I could be
Perfectly free
Wish I was a creep
Wish I made you bleed

And live some beautiful days
In a magical place
Beautiful loves
Perfect and straight
Beautiful days
In a magical place
A new dream is born
The new freaks have come
Beautiful days
In a magical place
Beautiful loves
Perfect and straight

Beautiful days
Korisnikov avatar
By Rei
Mmm zhelim da gledam taj film, zvuchi fantastichno, a ja bash volim tako te futuristichke :)
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Immortel, gledao sam film je predivan, najvishe su mi se svidele plave suze, piramida, ochi od Anubisa, i naravno Horus, kao i Bast. Zatim chitava filozofija filma je predivna...:ogledalce:
By Çâðê_DUP
Ti si, znaci, jedna od onih pametnih koji su kupili karte na vreme... :eureka: Bem ti sunce, ko bi pomislio da ce se rasprodati?! :zid:
Enivej, bas me briga, ima ga ortak na diviiksetu, pa cem ga vec pogledati.

:kokice:
By Shoplifter
Ja obozavam bilalove stripove, a u tom smislu treba konsultovati doticnu nikopolsku trilogiju da bi se film bolje pratio.
Meni se film dopao, vizuelno 5+, ne samo kako je sprovedeno tehnicki, vec slike govore za sebe, i imaju strasno sugestivnu atmosferu... ali scenario... :neznam: prica je lepa ali lose sprovedena- dijalozi su strasno nevesti, gluma losa, prica nedovoljno pojasnjena, a da pritom cela fabula i nije specijalno komplikovana... to mi je smetalo, ali ipak, nestandardni nehollywoodski sf ljubavno whatever triler ipak mislim vredan paznje... ja kao fan sam uzivao usprkos propustima :alien:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Shoplifter
Ja obozavam bilalove stripove, a u tom smislu treba konsultovati doticnu nikopolsku trilogiju da bi se film bolje pratio.
:predaja:
Originally posted by Shoplifter
ali scenario... :neznam: prica je lepa ali lose sprovedena- dijalozi su strasno nevesti, gluma losa, prica nedovoljno pojasnjena, a da pritom cela fabula i nije specijalno komplikovana...
:nazalost:
Korisnikov avatar
By Mocna Beba
Meni se nije dopao toliko. Kao prvo bio sam zbunjen pola filma upravo to da li je onaj glavni lik nacrtan ili nije. Na kraju sam skontao da nije, te sam mogao donekle i da se napalim sto takav tip postoji tamo negde. :srbin:

Drugo, da nisam gledao Matrix, Peti Element, Eye of the Shell... mozda bi mi se i dopao... ovako.... helllo hoce li neko da osmisli neki drugaciji zaplet price????

Naravno, graficki je odredjen sjajno, kadrovi su sjajni i svemu ostalom skidam kapu :misli:

E sad na stranu da li mi se svidja ili ne, smatram da je najveci char filma SILOVANJE! Ja koji sam gay toliko sam se napalio na te scene, da sam pozeleo da budem sa onakvom devojkom. Dopada mi se ideja da se iz silovanja radja milovanje. :zacepi:

I imam jedno pitanje, jedna stvar mi samo nije jasno: zasto ona ima obrijanu kosa na kraju?
Korisnikov avatar
By greenwich
meni iskreno film nije nesto, iako jako volim bilala...i mislim da je animacija prilicno jadno uradjena...
uzivala sam, nije da nije...ali moglo je mnoogoo bolje...on je ipak preveliki car, a film je onako..osrednji u mnogo smislOva:D
i ako neko ima njegove stripove, poljubim ga u dupence ako mi da:lol:...barem da fotokopiram...naravno mislim na sve osim "falange", koji jedini moze da se nabavi ovde mrgh...
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Mocna Beba
I imam jedno pitanje, jedna stvar mi samo nije jasno: zasto ona ima obrijanu kosa na kraju?
E i ja sam se to pitala! Mislim, sve vreme divna plava "kosica" i na kraju... SIPAK!
By Shoplifter
Pa koliko sam ja s'vatio ona na kraju ima tek izniklu plavu kosicu zato sto tek tad ima pravu kosicu!
Dok nije prosla kroz onu jenesequa kapiju i dok je bila neki semi-demi-mutant je imala "epitel koji se kod nekih sisara menja" kako rece charlotte rampling, i kojekakve izrasline nalik na kosu. A na kraju mi vidimo pravu (doduse indigo plavu) kosu koja nam samo potvrdjuje da se ona skroz uljudila i postala proper ljudsko bice. :cheer:
Ili?!
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Ja sam se setio da pogledam kad je film dva dana nakon sto je prikazan.
:( :rida:
Korisnikov avatar
By Mocna Beba
pa sad...

kontam da je plava kosa u vezi sa plavim perjem Horusa, sokola.

:oskar:
Korisnikov avatar
By Aksa
Ja ga imam na cdu, kako odakle, nemam pojma. Uglavnom, nisam imala izgleda dovoljno ambicija da ga pogledam. Eto, danas cu... why not... Pa cu da se vratim na temu i dam svoje utiske...
Korisnikov avatar
By konstantin laufer
e danas je izasao na DVD-u...
ja ga nisam bio gledao u bioskopu (iz princima)
fillm je bruka, bas sam se odusevio. inace nisam neki ljubitelj fantastike i tih stvari...

ja razumeo da je Bog ponovo dosao na zemlju ne zato da bi stvorio coveka vec zato sto mu se prijebalo!
a sad sto je kurton bio busan pa nastao covek to mu doce kao kolateralna steta...
Korisnikov avatar
By Kupper
Expectations.....Ko ode da gleda Bilalov strip bice zadovoljan. Ja volim stripove Enki Bilala, Ovo je bio jos jedan u nizu, malo dugaciji ali ipak strip. A tu je i Charlotte Rampling sto je stepen blize orgazmicnom pocetku.
Korisnikov avatar
By djo
jes, matora šarlota je f e n o m e n a l n a... kao i ovo drugo dvoje...
a sad što se pri?e ti?e... pa ne mora svaki film da ima dobru (literarnu) pri?u.
ali ljudi, menage a trois sa bogom.... :spank: :leviathan:
božanstven film
vrlo seksi
Korisnikov avatar
By konstantin laufer
ne znam da li je neki problem do mene, iako je bog bio animacija sa glavom ptice, meni se digao. Bas je jebozovan
Korisnikov avatar
By djo
:roll:
:nokti: ma to je zbog bogovog glasa :smeh:
Korisnikov avatar
By Deksi
Film je odlican,ali me Horusova uloga toliko iritirala u celom filmu,kao i lik sa limenom nogom...bas je smor.Ali su zato doktorka i plavokosa:icequeen:bas gotivne.
Korisnikov avatar
By Rei
Odgledao konachno... Super je filmic ali je malo monoton, nishta se spektakularno ne dogadja, samo par puta...
Korisnikov avatar
By dEIVVAN
O kakvoj prici je rec?
Scenario prati vizuelno, blago nedoreceno kada i odgovara.
Svi se navukli na americki pristup pa je potrebno i vizuelno prevoditi u reci do prostih i prosto-prosirenih recenica...
Korisnikov avatar
By Crave
Originally posted by Aksa
Ja ga imam na cdu, kako odakle, nemam pojma. Uglavnom, nisam imala izgleda dovoljno ambicija da ga pogledam. Eto, danas cu... why not... Pa cu da se vratim na temu i dam svoje utiske...
A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A !

Pozajmi mi ga, prodaj mi ga, pokloni mi ga... pliiiiiizzzzzzzz... Dacu ti pet Divx filmova za taj jedan...pliiiiiiiiiiiiz (vazi za sve koji ga imaju)
Korisnikov avatar
By Aksa
Originally posted by Crave
Originally posted by Aksa
A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A A !

Pozajmi mi ga, prodaj mi ga, pokloni mi ga... pliiiiiizzzzzzzz... Dacu ti pet Divx filmova za taj jedan...pliiiiiiiiiiiiz (vazi za sve koji ga imaju)
Vazi... 5 za jedan, rece? :) )

Na u2u slobodno detalje...
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Zar taj film nije izasao na DVD ove nedelje?
Ma jeste, ja kupila...zovu ga Besmrtna...
Korisnikov avatar
By Aksa
Jeste ja ga malopre videla na trafiKi :P
Korisnikov avatar
By Sutekh
Znachi, nalazi se na trafikama? Woohoo, kupujem sutra :)
Korisnikov avatar
By KiWi
Gledao sam ga upravo. Malo je istripovan jer u nekim trenucima nisi siguran da li je lik SGI ili je pravi... siguran sam jedino za one pajkane na mostu i za barmena da su SGI.. i naravno Horus.

@Mocna Beba: Mislim da Immortel, Matrix i Peti element, nemaju zajednicki zaplet. Ali je vizuelni identitet slican.

@Morgan Le Faye: Zar nije strava scena kad ona place u kadi, pa voda u kadi poplavi.... Odmah mi je na pamet pala Ceca iz onog spota gde se kupa u mleku.

@biggirl: Ona ima drugaciju kosu na kraju. Nije plava vec nekako sivkasta. A mislim da ona nije ni imala kosicu nego one ljuspice... kao neku krljust
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!