Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Blady
Opet govnarise po forumu.
Ne mogu.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
evo ideje. smeskajte se i ignorisite temu. ne moze sam sa sobom pricati ^^
Korisnikov avatar
By Tungi
Belly, ja mrzim pop kurve, Mislim, ne ložim se na njih..
Ali... Volim Bette, ako se računa.. Pop star. Žderačica muškaraca.

I volim pop Josipu Lisac. Nemojmo da se vređamo..
I uostalom.. Madonna možda jeste kurva, al je pop diva, Deal with it.

I ja sam pijan. Al znam šta sam napisao, trenutno.
Korisnikov avatar
By antibiotic
the world according to belly...

gays jesu (attension) kurve koje su (silom prilika) autsajderi, ali koji zele da budu (socijalno?) prihvaceni i afirmisani "kakavi jesu". Naravno ovo je samo genearlizacija jednog dela gay polulacije koji su vecito na necijoj meti. Ah te 'tetke'...
By Ulix
Repetition compulsion is a psychological phenomenon in which a person repeats a traumatic event or its circumstances over and over again. This includes reenacting the event or putting oneself in situations where the event is likely to happen again. This "re-living" can also take the form of dreams in which memories and feelings of what happened are repeated, and even hallucination.

The term can also be used to cover the repetition of behaviour or life patterns more broadly: a "key component in Freud's understanding of mental life, 'repetition compulsion'...describes the pattern whereby people endlessly repeat patterns of behaviour which were difficult or distressing in earlier life."
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2700999#p2700999]Srklet napisao:[/url]trebali bi saznati koji je to traumatic event u pitanju ^^
Mozda ga je neko kao klinca uhvatio dok se uvija u baletskoj suknji pred ogledalom i peva like a virgin? :zavist:

Salim se, meni je ovaj belly sindrom tako - on se zapravo najvise pali na takve kojih se ujedbo i gnusa i o kojima prdi godinama - sa krestama, fem, tetke, koje slusaju rijane, lane del rej, britni, madone, a oni ga neceju... A nece zapravo ni on, jer je to protiv njegovih principa, a pojede se sto se pali na njih. :psiholog:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne trebate se stideti sopstvenih strasti i poriva. Sad mi se Medi namestila da otvorim jedno pitanje, koje mi već dugo leži na duši. 'este primetili kako lična imena samo jednim slovom menjaju istorijsku epohu ,milje, čak i generaciju na koje vuku ? Na primer , Jovana - JovanKa, Ivana - IvanKa, ili, u sklopu ove teme - Madonna - MadonnKa. Svi se slažu da JovanKa zvuči arhaično, a Jovana - urbano.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2701004#p2701004]Madonna napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2700999#p2700999]Srklet napisao:[/url]trebali bi saznati koji je to traumatic event u pitanju ^^
Mozda ga je neko kao klinca uhvatio dok se uvija u baletskoj suknji pred ogledalom i peva like a virgin? :zavist:

Salim se, meni je ovaj belly sindrom tako - on se zapravo najvise pali na takve kojih se ujedbo i gnusa i o kojima prdi godinama - sa krestama, fem, tetke, koje slusaju rijane, lane del rej, britni, madone, a oni ga neceju... A nece zapravo ni on, jer je to protiv njegovih principa, a pojede se sto se pali na njih. :psiholog:
latentan autsajder-tetkafil?
Korisnikov avatar
By *deni*
A što vas Belly toliko nervira ? To mi je enigma. Ne voli MadoNNu, ne voli ćube, voli bele zokne, pa šta ? Čudna mi čuda.
Korisnikov avatar
By bern
meni su kivi o pederima, kurvama i muzici i madona o charlie hebdo ista osoba.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ja znam da je na ovom forumu popularno mrzeti ono sto Belly trabunja, ali ja nisam covek koji je vodjen iskljucivo emocionalno i poprilicno analiziram stvari na racionalnom nivou. Koliko sam kritican prema drugima toliko sam kritican i prema sebi. I u stvarima koje izuzetno volim sposoban sam da vidim negativne strane, a odsustvo ovoga kod fanova pop kurvi implicira ono o cemu govorim, da se ne radi o njihovom radu vec o tipicnom mistifikaciji persona kroz koje se brani SOPSTVENI ego.

Gejevi podsvesno zele da budu madone... da se jebu s kim hoce i kako hoce, a da ih svi odobravaju i vole... zato van svake mere obozavaju svoje "dive", svoje pop kurve...
to je najgore sto sebi mozes da radis... to jasno implicira da ne volis ono sto jesi... ogroman broj pedera sam sebi pravi tu glupost... tako gej kultura podrzava pop kulturu (cak je u ogromnoj meri odgovorna za afirmaciju dance i dance-pop muzike), a pop kurve kroz svoj lazni LGBT aktivizam vodjen histrionicnim motivima zapravo odaljavju gejeve od sopstvenog prihvatanja i taj kvarni mehanizam se odrzava vec godinama... kreator mu je Madona, majka svih pop kurvi.
Korisnikov avatar
By nsc
Sad znam zasto je turbo-folk toliko popularan :eureka:
Korisnikov avatar
By BellyButton
Ono sto je dobro da se zna u vezi sa umetnoscu je to da umentik nikada ne moze biti bitniji od svog dela. Sustina umetnosti nije u umetnicima nego u njihovim delima. Zato je Madona, recimo, uvek mnogo vise u rangu sa Kim Kardasijan nego sa Aretom Frenklin ili Bili Holidej. Madona je ta sa kojom je u velikoj meri zapoceo proces pomeranja sa umetnosti na umetnika, a manifest velikog uspeha ovog konzumeristickog i kapitalistickog principa su i zvezde poput Paris Hilton i Kim Kardasijan koje su popularne ni zbog cega. U njima se ogleda potpuno odsustvo dela i potpuna centracija na licnost. Vi kupujete Madonu, a ne njenu umetnost. Tisinu da snimi prodala bi se u vecem tirazu nego mnogi, a gejevi bi pricali kako je to jedan sjajan umetnicki projekat koji indicira da smo kao drustvo stigli do tacke gde nemamo sta vise da kazemo ili tako neko sranje.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Joj Belly koji si ti trol.

A ako si ozbiljan sa ovim temama, onda još gore. :lol:
moj topic 'nepodnošljiva madonna postojanja' je bio bolji ^^

sto se izvedbenih umjetnosti i pop kulture tice, rijec je o zanimljivoj i kompleksnoj tematici. recimo, maraja sigurno ima bolje glasnovne sposobnosti od madonne, a nije snimila ni jednu iole podnošljivu pjesmu. o tome da je maraja nekako utjecala na društvo ili ostavila bilo kakav vizualni trag vrijedan spomena nema govora.

pritom cu istaknuti da me savrseno boli kurac za sve to, ali mi je nepodnosljivo biti slijep pored zdravih ociju. tesko je ne biti glup. :drama:
By Sixto
Jbg, Rafael je za zivota bio toliko obozavan da mu je na sahranu u Panteonu dosao ceo Rim, a izmedju ostalog i Papa Lav X...

Ali jebo njega, starletu renesansne Evrope, bio je obicno mazalo...
Korisnikov avatar
By BellyButton
Pa on je bio obozavan kao vrsni slikar, a ne zato sto trlja picku na stejdzu pod izgovorom promocije seksualnih sloboda, a vodjen histrionicnim i finansijskim motivima.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2701049#p2701049]Srklet napisao:[/url]moj topic 'nepodnošljiva madonna postojanja' je bio bolji ^^

sto se izvedbenih umjetnosti i pop kulture tice, rijec je o zanimljivoj i kompleksnoj tematici. recimo, maraja sigurno ima bolje glasnovne sposobnosti od madonne, a nije snimila ni jednu iole podnošljivu pjesmu. o tome da je maraja nekako utjecala na društvo ili ostavila bilo kakav vizualni trag vrijedan spomena nema govora.
Ja i pricam o tome da je Madona itekako ostavila jedan trag koji gejevi cesto zanemaruju, a to je taj da je majka pop mediokriteta sa fantasticnim marketingom cija se pojava vrti oko njihove licnosti, a ne umetnosti, te da su Kim Kardasijan i paris Hilton (nadam se) krajnji produkt tog "traga".
Zatim, afirmacija dance-elektronike mejnstrim publici koju je madona inicirala dovela je do dehumanizacije pop muzike i koncentrisanosti na formu naspram sustine, sto je razlog toga da je pop scena danas izuzetno hetrogena, uniformisana, dehumanizovana i (nije nikakva tajna) umetnicki prazna i losa.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
dvostruki standardi i ja kazem
ti stavljas penis u carapu pa nisi obozavan
iako svi znaju da je penis u carapi much classier nego trljanje vagine :P

salu na stranu
preterujes bre covece bozxiji
ajde da pretpostavimo da si u pravu ..i sta sad oces?
  • 1
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 53
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!