Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by A.F.K.A.OBU Iranu, Saudijskoj Arabiji i još nekim, mislim da moraju. U nekima tehnički ne moraju, ali nije bezbedno, itd...
...
Nase zene ne moraju da pokrivaju glavu kada odu kod njih
...
Originally posted by Simor...Budući da se zalažem za jednakost, smatram da bi bilo neprimereno kritikovati "neke islamske čelnike" manje, nego da je to uradio patrijarh ili neko drugi. Zukorlić je tražio da se knjiga zabrani, da mu se dostave sve kopije, takoreći je pretio (istina, nije bio najjasniji čime). Zilkić je posle rekao da je Zukorlić preterao sa zahtevima za zabranom i sličnim, ali se u suštini složio da knjigu smatra problematičnom. Zukorliću je zamerio samo "da takvo ponašanje loše utiče na imidž islamske zajednice", a nije mu zamerio ugrožavanje slobode govora, demokratije, itd...
antimuslimanska histerija, koja je dobila svoje nove kvalitete idiotskim stavom nekih islamskih čelnika, je, u najmanju ruku, neukusna.
Originally posted by PhoenixZa Iran me cudi, bas cu se raspitati.Originally posted by A.F.K.A.OBU Iranu, Saudijskoj Arabiji i još nekim, mislim da moraju. U nekima tehnički ne moraju, ali nije bezbedno, itd...
...
Nase zene ne moraju da pokrivaju glavu kada odu kod njih
...![]()
Originally posted by PhoenixTo što koristim umereniju terminologiju prema verskoj zajednici koja nema dominantan uticaj u Srbiji (iako se ispostavilo da taj uticaj nije zanemarljiv), ne znači da ne mislim ono što sam napisao: zabrana knjiga je anticivilizacijski čin. To što mi se bljuje zbog podgrevanja predrasuda kako su Muslimani primitivni i kako su nas pre ne-znam-koliko vekova nabijali na kolac pa im se sada treba najebati majke i to što mi se bljuje što kod materijalističkih konformista ne postoji ni pokušaj da se razume zašto je islam danas takav kakav jeste i šta je uticalo na to da se u jednom momentu zakoči u vremenu iako je svojevremeno pojava Muhameda upravo unosila novinu za tadašnji vrednosni sistem, ne znači da mislim da je cool da Islamska zajednica od bilo koga zahteva da se knjiga zabrani, umesto da dâ adekvatan, u pisanoj formi, odgovor šta je tu ono što oni smatraju problematičnim.
...
Originally posted by A.F.K.A.OBNisam 100% siguran, ali mi je baš neko rekao da je jedna žena odavde posetila Iran i imala problema zbog toga. Proveri u svakom slučaju.
...
Za Iran me cudi, bas cu se raspitati.
Originally posted by SimorUoči da nisam nikada upotrebio izraz koji liči na "m. su primitivni", niti pričao o nabijanju na kolac, niti da sam ti pripisivao svršavanje zbog ovoga.
...
molim da meni ne pripisuješ kako ja svršavam od sreće zbog totalitarnih ispada jedne verske zajednice.
Originally posted by SimorVerujem da je prevodilac kriv
možemo sada da uživamo u književnim bravurama tipa (prema navodima "Politike"):
"progutala sam tugu kao veliki zalogaj"
"razvukoh usne u osmeh gust kao kaša od leblebija"
"kosa joj je bila boje mesinganog zvona. Usta su joj bila kao crven luk."
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!