Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Swanheart
Originally posted by ns.happy
inace, da li ste vi pre za to da slika bude takva kakva je uslikana ili da je obradjujete u fs? nekad ima smisla, ali po nekoj logici, posteno je da se ne sredjuje? mislim, fs moze da napravi stvarno cuda, npr:

sto da ne

jedino sto radim u fs je da izdvojim dominantnu boju jerbo mi se to mnogo svidja i slika dobija na jacini.
Korisnikov avatar
By one of the people
Hvala svima na cestitkama i svi ste pozvani :-)

a sad o photoshop-u i fotografijama.
obicno PS nije dozvoljen u konkursima osim manjih korekcija kao sto su naprimer colour balance, crop, ili dodge & burn na crno-belim slikama (iste stvari koje bi radili u dark-room-u).
Dodavanje ili odstranjivanje elemenata fotografije nije dozvoljeno jer to onda postaje digital art ili ilustracija a ne fotografija.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
e pa taman tako nekako i ja to s'vatam. ali nshappy kaže da ovi ne dozvoljavaju baš nikakvu intervenciju?
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja i moje kuckanje. konkurs je bio raspisan prosle godine. ne znam da li i sad ima ista slicno. bas cu pronjuskati da nadjem da citiram tacno propozicije... :bouncy:
By Swanheart
nebo iznad Beograda pre 15ak minuta

org

Slika

i posle Photomatixa

Slika
Korisnikov avatar
By anche
men' se vise svidja pre obrade :nokti:
Korisnikov avatar
By Sunce
Tebe anche treba obraditi sto pre! :giggle:
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by one of the people
Hvala svima na cestitkama i svi ste pozvani :-)

a sad o photoshop-u i fotografijama.
obicno PS nije dozvoljen u konkursima osim manjih korekcija kao sto su naprimer colour balance, crop, ili dodge & burn na crno-belim slikama (iste stvari koje bi radili u dark-room-u).
Dodavanje ili odstranjivanje elemenata fotografije nije dozvoljeno jer to onda postaje digital art ili ilustracija a ne fotografija.
E ja se slazem sa ovim erotomanom! :)
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Swanheart

i posle Photomatixa
kako ti je ispalo tako tamno?
By Swanheart
pa samo sam se malo sigrala

ak` hocesh mogu da ti sendujem programcic sutra
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
oćuoću! :yay:
čitaš mi misli, baš sam te htela zamolit da mi ga šibneš. prilično je fun igrati se šnjime, a ja imam neku trial verziju koja ostavlja watermark na slikama...
eo mi ga prvi kviki pokušaj:

Slika
Korisnikov avatar
By hlaefdige
(pa vidis da sam suptilna...kao...dobre su ti fotkeee..pa sve tako...)
Korisnikov avatar
By Sunce
Krepo, taj list Acer-a ti je mnogo lep. I ponjavce, i ponjavce. Tako superiska linije i boje, pa tek tekstura, pa ostrina. Ma svaka cast! U jednom delu tkanine postoji zelena. To kao da je list izasao, tj. usao i ostavio trag. :yay:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
:D
thnx!
inače, namučih se da smestim taj list u neki prihvatljiviji odnos s dotičnom zelenom tračicom, ali ponjavče je premaleno, falilo mi je još pešes santima ulevo da bi se to postiglo... ili je list prevelik, kako god. :)
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
eo mi prve procesuirane fotkice u novomu phtmtxu (dedicated 2 swanheart :) ):

Slika
By superfly
krepa me podseti da imam fotku sa sličnim motivom,

zalutali list javora na prozoru auta, pre neki dan...

Slika
By superfly
btw krepo, mogla bi malo da sabiješ svoje uratke jer ima nas još
na dial up-u.

:novine:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
nemoj tako bobane, ja baš pazim da ne postavljam džinovske slike... :durenje: al kod ovih je poenta before-and-after i zato idu u paru, pa otežaju...

super ti je taj list, inače.
Korisnikov avatar
By Sunce
Labudici su mnogo lepi. Swan, pridji k cici, tj. krepi.

A evo jedne doradjene. Slikao je nedigitalnim aparatom, preneo je na CD, pa je kvalitet opao. Zato sam je doradio.

Baja, Madjarska, pre 100 godina:

Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by Sunce
ama to sam ja njoj strogo prijateljski... zar ne vidiš da se unterhaltujem s hlaefdige? ne kvari mi poso! :neto:

baš ti je divna slika, samo taj filter je mnogo gust... šteta što si ga stavljao. inače me prizor jaaaaako podseća na zrenjanin. :)
Korisnikov avatar
By Sunce
Originally posted by Lepa Krepa
Originally posted by Sunce
ama to sam ja njoj strogo prijateljski... zar ne vidiš da se unterhaltujem s hlaefdige? ne kvari mi poso! :neto:

baš ti je divna slika, samo taj filter je mnogo gust... šteta što si ga stavljao. inače me prizor jaaaaako podseća na zrenjanin. :)
Morao sam da ga stavljam :giggle: jer se na slici vide ostecenja. Sa efektima se ne vide, u tome je fora.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
jea, skontala sam, isti slučaj kao s onim fotkama koje sam već videla... no svakako je šteta što si morao. :)
  • 1
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 78
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!