Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by ns.happysto da ne
inace, da li ste vi pre za to da slika bude takva kakva je uslikana ili da je obradjujete u fs? nekad ima smisla, ali po nekoj logici, posteno je da se ne sredjuje? mislim, fs moze da napravi stvarno cuda, npr:
Originally posted by one of the peopleE ja se slazem sa ovim erotomanom!
Hvala svima na cestitkama i svi ste pozvani :-)
a sad o photoshop-u i fotografijama.
obicno PS nije dozvoljen u konkursima osim manjih korekcija kao sto su naprimer colour balance, crop, ili dodge & burn na crno-belim slikama (iste stvari koje bi radili u dark-room-u).
Dodavanje ili odstranjivanje elemenata fotografije nije dozvoljeno jer to onda postaje digital art ili ilustracija a ne fotografija.
Originally posted by Swanheartkako ti je ispalo tako tamno?
i posle Photomatixa
Originally posted by Sunceama to sam ja njoj strogo prijateljski... zar ne vidiš da se unterhaltujem s hlaefdige? ne kvari mi poso!
Labudici su mnogo lepi. Swan, pridji k cici, tj. krepi.
Originally posted by Lepa KrepaMorao sam da ga stavljamOriginally posted by Sunceama to sam ja njoj strogo prijateljski... zar ne vidiš da se unterhaltujem s hlaefdige? ne kvari mi poso!
Labudici su mnogo lepi. Swan, pridji k cici, tj. krepi.![]()
baš ti je divna slika, samo taj filter je mnogo gust... šteta što si ga stavljao. inače me prizor jaaaaako podseća na zrenjanin.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!