Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by SixtoKAKVA JE OVO KARAKONDŽULA.
Djuro pa ti si divan, 'ajde sad idi! Radimo!
Originally posted by Hys.why not?
Ala ja otvorih can of worms...
Nisam ocekivala ovoliki seksizam.
Originally posted by 2kuneA zamisli medicinski sestrac! Sestricina!
babci?![]()
Originally posted by Dzelajza Rouznemoj da jezičariš, klajno jedna!
BaPci.
(Papci nesolidarni!)
Originally posted by 2kuneE prc, termin ne potice od rodbinskih odnosa vec od oslovljavanja u okviru zenskih zajednica pri crkvi gde su se oslovljavali sa sestro!
medicinski brat...![]()
Originally posted by Sixtozaboga, što to pričaš brate Sixto? pa zar i mi muški nismo imali svoje redove?
E prc, termin ne potice od rodbinskih odnosa vec od oslovljavanja u okviru zenskih zajednica pri crkvi gde su se oslovljavali sa sestro!
Originally posted by olga_diktatorDaaa... Sacuvaj me Boginjo
E sačuvaj me bože jezičkih čistunaca i mizoginičnih pedera!
Uvek ista priča.
![]()
Originally posted by Lepa KrepaKako svaki put organizovano polete da si brane "muškost"... prejadno.
Originally posted by Hys.why not?
Ala ja otvorih can of worms...
Nisam ocekivala ovoliki seksizam.
svaki topic na ovu temu je obavezno preplavljen istim. taj "rodno senzitivni" jezik kanda baš raspižđuje forumsku muškadiju (i pokoje žemsko).
Originally posted by SixtoOvo je prejednostavno.
A zamisli medicinski sestrac! Sestricina!
NE, ZNAM! Medicinska tetka!![]()
Originally posted by niotkudaDiskriminacija je suvise dubok problem da jedna osoba moze da je resi. Isto kao sto ti ne mozes da izadjes na ulicu i kazes - ja sam gay necu vise da me diskriminisete, tj mozes ali neces time mnogo postici tako ni jedna zena ne moze da postigne mnogo na smanjenju diskriminacije. Sto ne znaci da ne treba da pokusava, to se slazem. Ja sam vec pisala da uvek insistiram da mi zanimanje bude u zenskom rodu. Ali mnogi ljudi pa ni zene ne shvataju zasto je to potrebno. Odrasle su neprimetne i navikle su na tu neprimetnost, sto da se to sada menja? Dodatno porazno je sto se kad god su pokrenute ovakve teme i na forumu bile krcate muskarcima zeljnim da sacuvaju jezik navodno tj poziciju svoje moci. Porazno je jer ti muskarci uglavnom pripadaju jednoj takodje diskriminisanoj grupi a koriste slicne argumente da diskriminisu zene koje koriste i oni koji njih diskriminisu. Kako je lepo zapazio Marvin "argument" rudarke se ne razlikuje mnogo od "argumenta" Adama i Steve koje nije stvorio Bog pa zato i ne treba da budu tu nego Adam i Eva. Zato prica o diskriminaciji nije kukanje vec moze da koristi, naravno ako imamo snage da pricamo uvek na iste/slicne teme...
Mislim da svi dižete mnogo buke ni oko čega.
Pederi - ako možete da kažete direktorka, možete da kažete i psihološkinja, neće vam išta faliti.
Lezbe - ako vam fali neka reč u ženskom rodu, osmislite je same i krenite da je gurate. Bilo bi lepo da se požalite na neku konkretnu stvar, a ne samo da kukate protiv seksizma, mizogenije i sl.
I dok vi svi kukate oko toga, jadno "treba" i dalje stoji kao neuspeli abortus začet incestom, a dubleti se množe ko *politički nekorektno*.
Originally posted by olga_diktatorako mizogini pederi mogu voleti Klajna, mi cemo Svenku
E sačuvaj me bože jezičkih čistunaca i mizoginičnih pedera!
Uvek ista priča.
![]()
Originally posted by sofiastrucnjakinjama..
Jedino smatram da osoba od 74 godine moze biti slobodna da se povuce u zasluzenu penziju, i prepusti nekim mladjim strucnjacima i
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!