Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Lepa Krepa

a popovi samo krstare od jednog do drugog bastiona srpstva i nabavljaju si duhovnu hranu za buduće umudrivanje.

ja sam naglas kukala, bez zajebancije.
ko zna, možda su mislili da me potreslo oteto kosovo.

Jesi videla?

Strahota koliko ih je bilo:drama:
Korisnikov avatar
By jukie
I eto nisam otišao:no:
Prvo sam prva oko dva dana nešto hitno radio pa ću kao ići posle, ima dana
onda sam kao čekao da mi uplate pare pa ću njih kao da potrošim na sajmu, za dan došlo za dan otišlo
onda dok su mi uplatili pare upao sam u bedak i mrzovolju
onda je bio školski dan
onda su mi opet nešto hitno poslali da radim, pa ću ići kad odradim
onda me je ubila glavobolja ceo dan
i kada je sve prošlo i kad sam se naspavao odem na internet i piše velikim slovima "zatvoren sajam knjiga"
ai, bre

A imam i neki zanimljiv osećaj da sam neodlaskom na Sajam uradio nešto zabranjeno, kao bežanje iz škole
Korisnikov avatar
By Tungi
Nista nisi propustio.Iste knjige mozes naci i u knjizarama.

Jadno je sta ljudi kupuju i cega su bili prepuni standovi "100 nacina da budete srecni,Zasto muskarci vole kucke,Horoskop,Moc pozitivnog misljenja,Moc ovog,Moc onog..."
Korisnikov avatar
By DevojkaIzObraza
Jedna drugarica je pretprošle godine kupila ,,Pa šta ako imam koji kilogram viška'', a prošle ,,Pa šta ako imam još koji kilogram viška''.
Kad smo se našle tmo kod Bazara, htela sam glavu o koleno da joj olomim.
Ove godine nisam išla i neću ići ubuduće.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
Originally posted by DevojkaIzObraza

Jedna drugarica je pretprošle godine kupila ,,Pa šta ako imam koji kilogram viška'', a prošle ,,Pa šta ako imam još koji kilogram viška''.
:smeh:

'el to ozbiljno stvarno for real postoji? oba ta naslova?
Korisnikov avatar
By DevojkaIzObraza
Da.
Stvarno.
Zaista.
For real.

Ni ja nisam mogla da poverujem.

A ona je na te GLUPOSTI spiskala sve pare koje je ponela, jer su te knjige, koliko god glupe bile, ipak skupe.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
,,Pametne zene, pogresni izbori: kako izabrati pravog, a izbeci pogresnog muskarca"

,,Kako pronaci bracnog partnera?"

To su moje omiljene tresh knjige koje mi je maceha poklonila.
Inace, nisam isla na Sajam ni da, sto bi rekao dukki, shtipkam mormone. :jumpfuck:
Pokupovala sam neke silne knjige neposredno pred Sajam, i nije mi se guzvalo niti bilo sta.
Korisnikov avatar
By walt333
Nisam isao, nisam imao para a i svaki put se na sajmu izneviram.

a posto svake nedelje kupim barem jednu knjigu, materijala za citanje imam.
By dukkehjem
stigoh kuci s putesestvija, pa kratka rekapitulacija...
sve u svemu zadovoljan, imao sam jednu major ispalu - dodjoh po gramatiku, better english 1 i 2 i sl. zezancije na zavodov stand - ne prodaju udzbenike na sajmu; do kreativnog - po english entrance exam - nema... al sve u svemu sam nasao drugih stvari zanimljivih.
uzeh i QT1 i 2 nadajuci se da cu naici na dudu, al njega ne bese na standu jer mu je 12h rana zora kako mi rekose :lol: no osveticu se ja :giljotina:
salu na stranu, dobio sam i postajanje zenom na poklon, a uzeh i nevolje sa rodom :yay: sto se pojavio prevod. bio neki ok lik i fina neka zena... haha, rece, cita nas i meni u glavi odmah odzovinlo ju, da nije zoran52 :uplasen: :smeh:
omiljeno od svega mi je tradicionalno preturanje medju antikvarima i i ovog puta sam uzivao u istom.
tamo sam nasao aikido ljube vracarevica, ali, na moju veliku zalost, nisam uspeo da iskopam odbranu od noza i realni aikido, no zadovoljan sam.
nasao sam umece mira, morihej ujeshibe :love:
i naleteo sam i na knjigu koju sam vec duze vremena planirao da procitam ali negde zaturio u glavi - frida ili o bolu (al ove dve nisu od antikvara uzete)
zeleo sam i ove godine da spopadnem mormone, ali nisam... however, zelim da zakljucim da su preslatki i prelepi bili i da sam ovog puta verovatno zbog toga ustuknuo, jedan kao da je izasao iz latter days :drama: mice fine u onim kosuljama... oni su isto u cetvorci (uvek do sada sam ih tamo nalazio) hehe pa ko voli nek ih obidje ^^ a i ja cu valjda skupit hrabrosti do sl. godine
no da se vratim knjigama, knjizarama, izdavacima i tako to... bilo je tu i drustvo za zastitu zivotinja neko i im prilog neki al sam se posle pokajao jer smatram da su previse agresivni i granici se tos to rade sa fasizmom, tako da sam na kraju bacio neki casopis koji mi dadose zbog priloga :lol: i tako.
sve u svemu, godinama vec mi je sajam stvarno jedna od najdrazih strana beograda i samo nek se nastavi ovako... da pomenem i slogan - genijalan, ambijent super, atmosfera (pa cak i guranje) divna, posebno jer u prvih pola sata jureci zavrsim sta sam imao po spisku, a onda dva-tri sata uzivam klaj-klaj...
i, da, ko i uvek, bese lepe momcadi, verovatno i pametne, vidi se to nekad i po faci, i sve u svemu sam zadovoljan (da ne pominjem sto mi je i ostatak ovo malo vremena sto provedoh over there bio jos lepsi)...
By Storm
@Lepa Krepa

Tih crkvenih izdavača (raznih konfesija) ima svake godine. Ove godine me mrzelo da prolazim tim delom jer sam se natovario kupljenim knjigama, ali gledam ih kao deo folklora. Kao i one one-man-show mučenike koji prodaju svoje knjige o svetskim zaverama ili prodaju samo jednu knjigu (npr štand koji prodaje samo knjigu kako se odvići od kockanja).
Možda je važnije od toga da su svi oni u manjini i da su slabo posećeni.
Većina je kupovala nešto drugo.
E sad, zlobnici bi rekli da je i izbor većine problematičan - self-help knjige, opus skribomanke Bjelice i sl...
By dukkehjem
ma mormoni su mice slatke :sweet: i nisu nametljivi... najnametljivija je bila satro ugrozena SPC, mislim da sam samo u hali 1 izbrojao pet standova SPC, a da ne pominjem literaturu njihovu po raznim ostalim standovima... nemam nista ni protiv koga, ali ne volim to sto crkva (koja bese ni porez ne placa) moze da uspori donosenje zakona npr.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!