Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by colonia_boy
a kako li sam mogao pretpostaviti da ce neko hteti ovu temu da pretvori u temu o pitanju nacionalnog identiteta![]()
Originally posted by Modestyali ti u svemu vidis neku apsurdnu zaveru protiv srpstva i svega sto ima veze sa doticnima. Ovakav nacin pisanja je nastao iz zezanja a ne da bi se zatro svaki trag "svetom" tjirilichnom pismuOriginally posted by colonia_boy
a kako li sam mogao pretpostaviti da ce neko hteti ovu temu da pretvori u temu o pitanju nacionalnog identiteta![]()
Zašto dušo kažeš neko,pa imam ja svoj nik...i reci slobodno šta imaš protiv mog mišljenja...trebala sam možda pazit da li smijem napisati što osječam,i da li je to u skladu sa ovim forumom i mišljenjom,recimo većine?
Originally posted by BellyButtonupravo tako
Shto se tiche "sh" i "ch", ja zapravo i ne znam gde se latinichna slova za te foneme nalaze na tastaturi i mrzi me da pamtim...
W umesto v ne koristim ali mi i ne smeta kada neko drugi koristi...
Osim ako bi ih neko koristio u temi "Pravopis"... To bi mi vec bilo bez veze...
Originally posted by colonia_boyOriginally posted by Modestyali ti u svemu vidis neku apsurdnu zaveru protiv srpstva i svega sto ima veze sa doticnima. Ovakav nacin pisanja je nastao iz zezanja a ne da bi se zatro svaki trag "svetom" tjirilichnom pismuOriginally posted by colonia_boy
Zašto dušo kažeš neko,pa imam ja svoj nik...i reci slobodno šta imaš protiv mog mišljenja...trebala sam možda pazit da li smijem napisati što osječam,i da li je to u skladu sa ovim forumom i mišljenjom,recimo većine?![]()
znash da ja nemam nista protiv tebe![]()
Originally posted by the1whowished
Slepci.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!