Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By pthalo
Originally posted by Zwezdica
Ma sta Wam je dufice mawne, fto se nerWiWate oko gWupaWih sWoWa umefto da uzifkate u ziWotiTJu?!?!?! :klap: :giggle: :giggle: :giggle:
moze prevod? :puzzle:

"Ma sta vam je ? ?, ? se nervirate oko ? slova mesto da ? u ?"
Korisnikov avatar
By Modesty
bezveze je i klinački i w i ch i tome slično...imamo svoje pismo.Ali mi do svog,generalno držimo kao do lanjskog snjega.
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
a kako li sam mogao pretpostaviti da ce neko hteti ovu temu da pretvori u temu o pitanju nacionalnog identiteta :drama:
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by colonia_boy
a kako li sam mogao pretpostaviti da ce neko hteti ovu temu da pretvori u temu o pitanju nacionalnog identiteta :drama:

Zašto dušo kažeš neko,pa imam ja svoj nik...i reci slobodno šta imaš protiv mog mišljenja...trebala sam možda pazit da li smijem napisati što osječam,i da li je to u skladu sa ovim forumom i mišljenjom,recimo većine?
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Swanheart
ali zašto aman sve više osoba koristi w umesto v :mad:
Jev im je to - swatko?

A sto se ti uzrujavas oko toga?

(Ja mislio da ce pitanje da bude u vezi ve/duplo ve/dabl ve/dabl ju...)
Korisnikov avatar
By Heavy Metal Lover
Originally posted by Modesty

Zašto dušo kažeš neko,pa imam ja svoj nik...i reci slobodno šta imaš protiv mog mišljenja...trebala sam možda pazit da li smijem napisati što osječam,i da li je to u skladu sa ovim forumom i mišljenjom,recimo većine?
ali ti u svemu vidis neku apsurdnu zaveru protiv srpstva i svega sto ima veze sa doticnima. Ovakav nacin pisanja je nastao iz zezanja a ne da bi se zatro svaki trag "svetom" tjirilichnom pismu :)

znash da ja nemam nista protiv tebe :hug:
Korisnikov avatar
By Val
Jbt, ni jedna tema ne prolazi bez prepirki! :sigh:
Korisnikov avatar
By Schveca
Originally posted by BellyButton
Shto se tiche "sh" i "ch", ja zapravo i ne znam gde se latinichna slova za te foneme nalaze na tastaturi i mrzi me da pamtim...
W umesto v ne koristim ali mi i ne smeta kada neko drugi koristi...
Osim ako bi ih neko koristio u temi "Pravopis"... To bi mi vec bilo bez veze...
upravo tako :novine:
Korisnikov avatar
By Modesty
Originally posted by Modesty

ali ti u svemu vidis neku apsurdnu zaveru protiv srpstva i svega sto ima veze sa doticnima. Ovakav nacin pisanja je nastao iz zezanja a ne da bi se zatro svaki trag "svetom" tjirilichnom pismu :)

znash da ja nemam nista protiv tebe :hug:
:) a znaš li da ja i nisam srpkinja...vidiš kako sam plemenita i branim vas.
ja sam katolkinja i BiH.

nemam ni ja dragi ništa protiv tebe...dapače:namig2:
Korisnikov avatar
By starsailor
Originally posted by the1whowished
Slepci. :spliff:

ahahahahahahhaha :lol: :smeh: :rotflmao:

postmoderna :hail: odkada nisam cula ovo "slepci" :smeh: :lol:
Korisnikov avatar
By ganjarolla
ja ću poludit od slova, taj pravopis je jedna od najvećih bolest ii parazita sadašnjice ... budite sretni što znate pisati gamadi, što su se ljudi izborili da se piše i piše ... vi sami ništa nikad niste izmuli već lkao psi ujedate jebli maj ... i pič ... vam ma....... jeb. vas B... :pop:
Korisnikov avatar
By ganjarolla
to je bilo psovanje od srca svim fašistima :pirat:

uvijek su mi bili bezveze fašisti svih vrsta, i spadam u ljude koji su logikom do nečeg došli dok je drugima trebala matematika pa njihova matematika jebe tvoju logiku jer je opsežnija i usranija .. e pa j ... vam ... bog ... usr.... da ti je...... ma. .. .. kkr...

:rei:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!