Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by EgonMislim.... predmet pravougaonog oblika, koji ima povezane ili na neki drugi nachin sastavanjene listove hartije, koji mogu da se listaju
ali ... to je drama apsurda ...
i uostalom to nije "knjiga" to je "drama"
zahteva zhivo izvodjenje ...
ili pak dosta mashte pri chitanju ...
Originally posted by Hans_87
Još koja strana i biće ispljuvani svi pisci koji su ikada pisali i sve knjige ikada napisane...
Originally posted by KgCS3To ti je kao da pitas da li neko ima pravo da se dosadjuje. Naravno da ima.Originally posted by Hans_87
Još koja strana i biće ispljuvani svi pisci koji su ikada pisali i sve knjige ikada napisane...![]()
Ne znam samo da li iko ovde ima pravo da bilo kog knjizevnika nazove dosadnim ili da ostane u domenu onoga "dopada mi se ili ne"?![]()
Od domacih koji su prevodjeni na vise svetskih jezika do nobelovaca ... Mislim LOL
Originally posted by UlixA zasto se bas ti nadje prozvanim da mi odgovoris?Originally posted by KgCS3To ti je kao da pitas da li neko ima pravo da se dosadjuje. Naravno da ima.Originally posted by Hans_87
Još koja strana i biće ispljuvani svi pisci koji su ikada pisali i sve knjige ikada napisane...![]()
Ne znam samo da li iko ovde ima pravo da bilo kog knjizevnika nazove dosadnim ili da ostane u domenu onoga "dopada mi se ili ne"?![]()
Od domacih koji su prevodjeni na vise svetskih jezika do nobelovaca ... Mislim LOL
Recimo... niti ja negiram Ducicev pesnicki talenat, niti negiram vrednost te njegove poezije. Samo kazem da mi je dosadan. Daleko je od mog knjizevnog senzibiliteta, i ne zanima me sve i da je preveden na trista jezika, to ne znaci nista, prevedena je i Danijela Stil.
Originally posted by KgCS3Nisam se osetio prozvanim, samo sam hteo da kazem sta mislim o tome sto si ti rekao. Tome sluze forumi.
A zasto se bas ti nadje prozvanim da mi odgovoris?![]()
Anyway, ne bih se slozio da je komparacija tipa - dosadjivati se- i - Dostojevski je dosadan- na mestu, kao ni cinjenicom da neko moze da proda 300 miliona knjiga u svetu a da tamo neki forumas kaze da je debilan ili dosadan npr.![]()
Originally posted by the1whowishedЏоре Држић=
Па на пример Џоре Држић.
Originally posted by the1whowishedOriginally posted by the1whowishedЏоре Држић=
Па на пример Џоре Држић.![]()
Originally posted by sleepingsunJedan iz familije Drzic. Mislim da je bio...ujak (?) Marina Drzica:
ko je Dzore drzic?![]()
Originally posted by the1whowishedDrzic plagijator (da ne kazem lopov) ili Drzic-Drzic?Originally posted by the1whowishedЏоре Држић=
Originally posted by UlixJa i dalje mislim da za ovo trebaju velika muda, da izvines na izrazu, a isto tako mislim da si negirao recenicu ili dve iz prethodnog posta :
Jer je Paulo Koeljo veoma prodavan i prevodjen, a njegove knjige su toliko lose da njima ne bi trebalo ni dupe brisati, da izvines na izrazu.
Originally posted by Ulix
Recimo... niti ja negiram Ducicev pesnicki talenat, niti negiram vrednost te njegove poezije. Samo kazem da mi je dosadan.
Originally posted by DeleteE pa vidis, meni je Don Kihot jedan od omiljenih romana, i procitao sam ga u jednom dahu.
I pitam se, moze li ista dosadnije biti od obavezne lektire, koji namecu napacenim srednjoskolcima, u vidu "Don Kihota" , Miguela de Cervantesa?!
Originally posted by walt333Originally posted by DeleteE pa vidis, meni je Don Kihot jedan od omiljenih romana, i procitao sam ga u jednom dahu.
I pitam se, moze li ista dosadnije biti od obavezne lektire, koji namecu napacenim srednjoskolcima, u vidu "Don Kihota" , Miguela de Cervantesa?!
Senzibilnost je ocigledno kljuc po kojoj sudimo da li nam je roman dosadan ili nije. meni su upravo romani koji su vecini ljudi dosadni izuzetno zanimljivi i obrnuto.
Originally posted by DeleteNije Drzic-konspirator, nego onaj drugi, stariji.Originally posted by the1whowishedDrzic plagijator (da ne kazem lopov) ili Drzic-Drzic?Originally posted by the1whowishedЏоре Држић=
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!