Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Frey
Originally posted by Beogradjanin18
11.)"the Illusionist"- Ovo je film koji me nije razocarao. Lepo upakovana prica, sjajna muzika Philipa Glassa. Ako nista drugo ima dobar scenario i Paul Giamattija koji je sjajno odigrao svoju ulogu. Ocena:7/10
Što se scenarija tiče, pokradeni motivi iz 3-4 klasična dela...
Korisnikov avatar
By V25
Evo dodjoh sa cinemanie veceras. Hvala bogu pa mi vece ipak nije bilo upropasceno, mada je bilo mogucnosti. 'All the king's men" je bolji nego sto sam ocekivao a "wicker man" je zaista za ismevanje... Vise dodje kao neka parodija. Eto, zavrsi se cinemania.
Korisnikov avatar
By Frey
Originally posted by Beogradjanin18
Hvala bogu pa mi vece ipak nije bilo upropasceno, mada je bilo mogucnosti.
...
Korisnikov avatar
By V25
Sve u svemu, cinemania je bila za ocenu 3-. Gomila glupih ostvarenja... Jedino sto donekle vredi jesu filmovi: "The Illusionist", "Devil wears Prada" i "The Prestige".
Korisnikov avatar
By Marvin
Bože, što ne volim ovako nadobudne ljude kao Beogradjanin18. Lepo ti je 2qt i rekao.
Korisnikov avatar
By blenta
ma nije on nadobudan
ok je lik - makar mi se cini
samo misli ili zeli da izgleda da je mnogo pametan
a nije
pa malo buni ljude
:cowboy:
Korisnikov avatar
By Paki
Aaaaa...... recimo da on samo ima svoje lično mišljenje o tim filmovima i Cinemaniji uopšte...... To vam nije palo napamet? :roll:
Korisnikov avatar
By Marvin
Aaaaa... ne. :nono:
Zato što se lična mišljenja ne iznose na takav način. Nadobudan način.
I da mladunac, obično takvi ljudi koje si ti spomenuo i budu nadobudni.
Korisnikov avatar
By V25
Ako imate problema sa mojom kritikom koja je vezana za neki od filmova, samo recite. Mada, koliko ja vidim ovde se na forumu kojekakvo smece od filmova uzdize do nebesa. To je upravo zbog cinjenice sto se vecina forumasa nagledala gomile losih ostvarenja pa iz tog jada izvlace pokoji tracak nade i proglasavaju ga remek-delom i slicno. Ja sam se izjasnio da su ova tri filma PO MENI bila vredna gledanja, ali iskren da budem tesko da cu se ijednog secati kroz koji mesec. Filmska industrija je iz godine u godinu sve slabija. Najvise volim one koji vole da hvale film posto poto samo zato sto je iz Francuske, Spanije ili pak Koreje, a uopste im ne dolazi do mozga da su pogledali mozda najgora ostvarenja iz te zemlje... No bitno je da oni diskutuju o necemu "novom" i da udaraju kontru pa makar to sto hvale nemalo nikakvu umetnicku vrednost.
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Marvin
Aaaaa... ne. :nono:
Zato što se lična mišljenja ne iznose na takav način. Nadobudan način.
I da mladunac, obično takvi ljudi koje si ti spomenuo i budu nadobudni.
Identifikacija ti je taaakoo očigledna ... :giggle:
Korisnikov avatar
By Lunja
SHORTBUS, Magic Flute, Lady in the Water, Hyeongsa (Duelist) su moji highlights ovogodisnje Sinemanije.

Filmovi koje sam elegantno mogao i da preskocim su The Illusionist, The Departed, The Devil Wears Prada (mnogo vise sam uzivao u drugim ulogama Meril Strip, dovoljno je pogledati samo trejler na netu, a pare od bioskopske karte potrositi na drugi nacin :giggle: ).
Korisnikov avatar
By Adenim
Jedino sam gledao Carobnu frulu, ostalo ce se vec pojaviti na piratima, a i nisam neki filmofil...narocito ne u Sava centru.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!