Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by fencysmurf
.... ja sam danas izmedju ostalog ..... um .... pa.... nabavio .... si cak i Jansenovu Istoriju umetnosti...
Originally posted by DeleteA, eto...
Ali bar Abyss i ja mozemo da se pohvalimo da imamo zanimljivu slicicu sa sajma![]()
Originally posted by bojandjoPostoji i crtani film.
obradovala me je jedna lepo dizajnirana edicija teorijskih knjiga, izdavac je iz bosne, i obradovao me stand firme 'mini' - jedino sto su izdali su 4 ili 5 albuma 'muumina' to je neki simpaticni strip junak iz finske, izgleda kao veliki beli nilski konj![]()
Originally posted by svejednothanx...preveden na srpski i jos los prevod....ali sta cu Sandman mi je na neki nacin jedan od Idola...procitao u roku od pola sata sve...odusevljen!
Yeah.. Sandman.. na srpskom?
Preveli su najgori deo.
No, never mind... Sandman is the man.
Morpheus, The King of Dreamworld, The Prince of Stories, the father of Orpheus...
Enjoy.
Originally posted by svejednoNe, završeno je... rekla je neka voditeljka juče: "Svi koji su se po tradiciji nadali besplatnom poslednjem danu sajma razočaraće se... Sajam se definitivno zatvara večeras u 20 časova." (tj juče)
Imam jos jedan dan, jel tako?
Ali utorak.. obaveze.
Originally posted by ...Sajam se pretvorio u vasar, ali za moj dzep preskup vasar. Vidjao sam ljude kako nose Koelja i Gorana Petrovica, pod rukom. Ako to nije krunski dokaz da je sajam postao vasar gde su kupuju lepe korice a ne lepe knjige, ja ne znam sta je.
Nego, neki tako utisak oko dogadjaja na tom Sajmu??? Ko da niste bili bre na Sajam nego na pijaci, VECINA prica ko je sta turio u dzep ne plativsi, ili kako su cene bile visoke... Jel se to pretvorilo u buvlju pijacu ili...?
Pa jel bio neko bar na onaj susret sa Albaharijem?
Originally posted by UlixVažno je da ljudi dolaze na Sajam knjiga, pa makar kupovali i gledali lepe korice i lizalice na standovima ispred hala. Sajam knjiga je i neka vrsta galerije. Posebno je važno da dolaze deca jer će im slike knjiga ostati u glavama zauvek. Možda se neko dete odlučilo za prvu knjigu na osnovu korica. Na primer, "Dobro drvo".Originally posted by ...Sajam se pretvorio u vasar, ali za moj dzep preskup vasar. Vidjao sam ljude kako nose Koelja i Gorana Petrovica, pod rukom. Ako to nije krunski dokaz da je sajam postao vasar gde su kupuju lepe korice a ne lepe knjige, ja ne znam sta je.
Nego, neki tako utisak oko dogadjaja na tom Sajmu??? Ko da niste bili bre na Sajam nego na pijaci, VECINA prica ko je sta turio u dzep ne plativsi, ili kako su cene bile visoke... Jel se to pretvorilo u buvlju pijacu ili...?
Pa jel bio neko bar na onaj susret sa Albaharijem?![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!