Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by jelenah

Poirot = ljubav.
Marple je dobra, ali više sma se vezala za Belgijanca jer sam odmalena gledala i filmove.

Ne mogu odabrati favorita.
Možda sutra. SumLJam.
Na rts1 ima opet serija filmova o Miss Marple :hyper: Nazalost neki nesrecni termin oko 14 h kad vecina ljudi nije kod kuce, i to radnim danima... :/ Ja sam odgledala par filmova, ali ne znam tacno kojih dana idu, nego onako kad sam mogla da gledam i ugledala film...
Korisnikov avatar
By badu
Svaka im cast za izbor termina. oo

Tenks, dou :)
Korisnikov avatar
By Tot
Dina, jesi li gledala film "Razbijeno ogledalo"? Odlican je, preporucujem! Mislim da se tako zove i roman.

Angela Lansbury igra Miss Marple. Zatim tu su i Geraldine Chaplin, Tony Curtis, Edward Fox, Rock Hudson, Kim Novak, Elizabeth Taylor.
Korisnikov avatar
By Dina
Jelena,
nema na cemu... evo pogledala sam u programu - utorkom i cetvrtkom od 13 30 je Miss Marple na rts1 :) U utorak je film "Nesreca nevinih".

Tot,
gledala sam i citala sam knjigu :) Odlicni su, te i ja preporucujem. Mislim da sam na nekoj strani ove teme, mozda i obrisanoj sada, pisala da je Miss Marple iz tog filma moja omiljena, tako sam je ja bas zamisljala citajuci knjige. Ovaj ciklus filmova je noviji, pa sam imala problema da se naviknem na glumicu koja igra Miss Marple, u pocetku mi nikako nije "lezala" ali sad sam se vec navikla...
Korisnikov avatar
By Dina
Bila je i "Nulta tacka" :love:

Nemam program za ovu nedelju ali nadam se da se ciklus filmova o Miss Marple nastavlja :machevi:
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!