Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Srklet
radetzky marš / joseph roth
inherent vice / thomas pynchon
the battle for spain is ours. croatia and the spanish civil war 1936-1939 / vjeran pavlaković

i approve of it all.
By filipkum
Lukrecija Bordzija po Burhanovim zapisama, volim knjige o zloglasnim damama, dobra je

Oci - Milivoje Ristic, neki nas roman objavljen 1938, iskopao sam ga u gradskoj biblioteci i stvarno je dobar, preporuka, veoma potresan o zenama na jednom odeljenju ocne bolnice, zanimljiv i lepo napisan, podsetilo me je zbog teme na Slepilo od Saramaga, vredi procitati

Ljubav u Tunisu - Isidora Bjelica, neki putopis u kome ona pokusava da ide istim putem gde je boravio Andre Zid, nisam nacisto da li joj se stvarno sve ono desilo ili je izmisljala, lagano za citanje, nije lose
Korisnikov avatar
By Laerem
Javier Cercas - Anatomija jedne pobune

Što se tiče političkih romana, it doesn't get any better than this.

Alenka Zupančić - Realno iluzije (Kantov kategorički imperativ ubačen u lacanovsku centrifugu)
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Voleo bih da imam vremena i živaca da čitam, beletristiku nisam mesecima uzeo u ruke.
Korisnikov avatar
By Mars
Opet zima, opet potreba za našim starim piscima.

Isidora Sekulić: Bure, Glavobolja, Samoća... Posle jedva čekam Pisma iz Norveške, i na kraju poslastica-Gospa Nola, Hronika palanačkog groblja, Palanka i njeni poslednji Grci i šta već tu ide.

Uživam, blago je reći.
Korisnikov avatar
By Hys.
Dr Sleep, Stiven King, i već treću noć se plašim ko dete kad krenem da čitam u krevetu. The King of Horror.
By Ulix
Autopoiesis and Cognition: The Realization of the Living, Humberto Maturana & Francisco Varela :wow:
Korisnikov avatar
By Trilian
Kratka istorija bezmalo svacega - Bil Brajson
Korisnikov avatar
By Laerem
Javier Cercas - Salaminski vojnici / Brzina svjetlosti

Odlična su oba iako su mi Salaminski vojnici draži jer se pojavljuje Roberto Bolano kao nefikcionalizirani lik :love:
Korisnikov avatar
By Urania
Trauma and Recovery - Judith Lewis Herman
  • 1
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • 141
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!