Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Knjige zaslužuju interesovanje, ali ne i nepodnošljivu rulju.

Rado bih otišao.
Duže vreme nisam pročitao ništa što nije stručno, i imam jaku želju.

Ali detaljno razgledanje i uživanje u takvim uslovima je nemoguće.

Da imam jasnu ideju šta bih želeo da kupim, pa da uletim na 15 min... sve više od toga je mučenje!
Korisnikov avatar
By James.
Idem sigurno.

Trebalo bi mi nekoliko knjiga iz engleskog, a sigurno cu naci jos nesto zanimljivo.
By Johntra Volta
Kada bi samo puštali organizovano, po grupama...recimo maksimum STO ljudi odjednom, ne više...
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Ici cu svakako :) . Malo skromnije ove godine, sto zbog sredstava, sto zbog toga sto vec imam dosta literature na cekanju :) ...
Ono sto cu sigurno kupiti su kod Lagune trilogija "Cezarove zene", ako izadje neki novi Pracet, a nadam se i "Srcu zime" :fige: , zatim "Mac subine" (blagopocivsi na IPS :pop: ), "Zlatni paviljon" ako ga nadjem, mozda "Igru andjela", "Poreklo vrsta" ili "Ekolosku istoriju sveta" :) ... To je neki okvirni plan, ali kako neko rece, uvek ima knjiga iznenadjenja, pa mozda bude nekih blagih izmena :) ... I naravno, neizbezni stripovi :) ...
Inace moja politika je da prvo napravim jednu veeeeeliku visesatnu setnju po celom sajmu, vidim gde su naslovi koji me zanimaju najjeftiniji i napravim plan sta cu kupiti i onda sledi 20-ak minuta mahnitog kupovanja i trckanja gore-dole :) .
:sesir:
NOX
By Glasnik
Iako nisam bio već 2 godine, ove ću sigurno otići. Šta ću uzeti, nemam pojma. :D

Volim da odem u tu gužvu pa se tešim da Srbi dosta čitaju. :P
By Simor
Najverovatnije ću ići, a ovoga sam puta na spisak stavio knjige koje su po knjižarama prilično skupe pa se nadam da ću na Sajmu moći da ih nađem po koliko-toliko sniženoj ceni.

Konkretno, nadam se da će u ovu temu zaći neko iz zrenjaninske "Agore" i da će pred kraj oktobra adekvatno odreagovati. :molise:
Korisnikov avatar
By Torry
nameracila sam se na Marinu, Karlosa Ruisa Safrona i Dorijan-imitacija, neki Vil je pisac, mislim da je interesantno

zna li neko gde mogu naci Dikensova Velika ocekivanja? stalno bazam po sajmu ali bezuspesno

i da li neko prati Breta Istona Elisa, trebaju mi neke info?
Korisnikov avatar
By daša
jedvačekamjedvačekamjedvačekammm. :kolo:

meni ide na kurac gužva.
Korisnikov avatar
By nsBeckie
mozda dodjem, ne znam jos... ne planiram da kupim nista specijalno, ali znam da ako odem sigurno cu naci stogod da kupim, kao i uvek ;)
Korisnikov avatar
By Dina
Opet obavezna literatura, tj antikvarnice :rida: Slabo sta stignem drugo da obidjem, valjda ce doci dan kad cu kupovati "neobavezne" knjige. Bas danas mi se desilo u knjizari da mi prodavac kaze da to sto ja trazim necu naci po knjizarama... nego da idem na Sajam knjiga i u antikvarnice... kao i da ne znam, nego sve se nadam da ce neka knjiga od onih meni potrebnih zalutati i u biblioteke i knjizare pa da imam manje da trazim i vucem kad je sajam... :sigh:
By Simor
Ono što je stvarno lepa vest jeste da Sajam ove godine otvara i László Végel. Hvala Vladislavi Gordić Petković.

:lepeza:
Korisnikov avatar
By jukie
I jeste li bili, i šta ste uradili?
ja sam kao razmišljao da odem sutra ali se sad osećam nešto depresivno pa verovatno neću
Korisnikov avatar
By Momo
Originally posted by jukie

ja sam kao razmišljao da odem sutra ali se sad osećam nešto depresivno pa verovatno neću
i bolje ti je jer je sutra skolski dan :lol:
By Speculum Columbae
Jaoj, idem sutra, imam novaca, jedva čekam!
Nadam se sniženjima. Moram da stavim krejon i istaknem trepavice kako bih dobio popuste na lepe oči.
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Kupio par antikvarnih Agati (imam skoro celu kolekciju, fali mi jos 8 naslova :D ), "Srce zime", trilogiju "Cezarove zene" i novog Praceta :yay: . Prvi put sam se cenkao za knjige (ove antikvarne) i bas je cool osecaj :D ... Ustedeo par stotina dinara :) .
Do sledece godine :sesir: .
:cita:
NOX
Korisnikov avatar
By Waldorf
Ja 'ladno neću stići da odem. Jbt, plače mi se. :placko:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Waldorf

Isto tako. Ali nije da mi se place: nemam kesa, a vec sam potrosila novaca na knjige pre nepunih mesec dana. Dalje, gomila autora i autorki mi salje svoje pozivnice za knjiz. tribine i statijaznam, sto trenutno smatram neopisivo nepotrebnim i nepozeljnim po mene. Trece, taman sam se stvarno zgotivila sa bibliotekarkom seminarske biblioteke. Cetvrto... ne znam, ali bih sigurno mogla da smislim gomilu autosugestivnog crap-a.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Waldorf

Isto tako. Ali nije da mi se place: nemam kesa, a vec sam potrosila novaca na knjige pre nepunih mesec dana. Dalje, gomila autora i autorki mi salje svoje pozivnice za knjiz. tribine i statijaznam, sto trenutno smatram neopisivo nepotrebnim i nepozeljnim po mene. Trece, taman sam se stvarno zgotivila sa bibliotekarkom seminarske biblioteke. Cetvrto... ne znam, ali bih sigurno mogla da smislim gomilu autosugestivnog crap-a.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Momo
i bolje ti je jer je sutra skolski dan :lol:
Ju! Samo mi još fali da me tolika deca opkole :uplasen:

Inače moja originalna ideja i jeste bila da odem tada pa da mi to ubije one plamičke želje da se vratim da radim u školi
(and the burnt fool's bandaged finger goes wobbling back to the fire)

Ali sad kad kažeš, stvarno mi se čini da će da me pregaze :snupi:

šta li oni rade kada odu na Sajam u čoporima? hajde neka ih neko snimi i okači na youtube
Korisnikov avatar
By Momo

šta li oni rade kada odu na Sajam u čoporima?

jedu pljeske, jure se po halama, pljuju za vrat narodu sa ograde gornjeg nivoa .. to je ono sto sam ja video da rade

secam se kad su nas vodili na sajam tj moje odeljenje, ja nisam isao a ovi kad su se vratili pricali su mi da je cudno da se taj sajam zove : "sajam knjiga" kad su oni videli da se tu samo neke fensi olovke prodaju
oni mucenici nisu ni dospeli do hale 1 jer ih je razredna ostavila na ulazu i rekla da je tu cekaju za par sati :lol:
Korisnikov avatar
By Crazy_Bee
trebala sam ici, ali...nazalost nista od toga... sledece godine.
a svakako sajam knjiga u ns-u nema sanse da propustim.
Korisnikov avatar
By Mars
Idite, ljudi...Vidite Miru Furlan, Aleksandra Stankovića... :sigh:

Aleksandra E... :kiss:
By Storm
Sajam je prijatno iznenađenje. Deluje da izdavačima baš ide, ili bar ovim velikim.
Ovi manji izdavači izgleda imaju problema, a i nisu lepo predstavljeni, tj ovakav način organizacije prostora na sajmu ih stavlja u neravnopravan položaj.
Beogradski sajam knjiga je definitivno prerastao onaj prostor, to treba temeljno da se prekomponuje u narednim godinama.

Inače, nadam se da ljudi kupuju knjige i između dva sajma.
I nadam se da prodaja knjiga živi po celoj Srbiji.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Pocetkom nedelje sam pozeleo i na ovogodisnji da idem.

Ubrzo sam shvatio da odustajem od odlaska.

Razlog je porazavajuci.

Novchanik.

:lepeza:
By str00ja
Bio danas, relativno neplanirano, kupio četiri knjige, i u nedostatku keša zapamtio još par :lol:
Većina "aktuelnih" stvari zapravo i nije jeftinija (što reče neko, samo rečnici, antologije i enciklopedije), ili je vrlo malo jeftinija, što mu, sa cenom ulaznice izađe na isto, osim ako se ne kupuje više od 20 knjiga, što opet retko ko radi.
Ima stvarno dobrih i štandova i naslova, baš da se čovek i iznenadi i obraduje, jer ja ionako ne planiram nikad ništa konkretno tamo da kupim, već na šta zanimljivo naletim.
Sviđa mi se atmosfera, ako se izuzme gužvetina, i stvarno bi trebalo da prošire prostor i/ili puštaju organizovano po grupama u ograničenom broju.
By Speculum Columbae
Ja sam, kao što sam i rekao - bio.
Imao sam male napade besa zbog toga što je bilo toliko ljudi i osećao sam se psihički loše.
Ali sam kupio zaista dosta (omiljenih) knjiga, mnogo se obradovao, jedva dovukao.
Bio sam tri dana za redom, kako bih mogao sve da pokupujem.
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
mein gott, kakva crna gužva, nedovoljno snižene cene i prezasićenost ponudom...? ako je nešto na onom sajmu bilo nepodnošljivo i razjarujuće, to je ona fckng poplava fašistoidnih i/li četničkih štandova.
bio jedan u celini posvećen "otkrivanju istine o srebrenici", sa drugog se čuje dobrica-kreten-erić kako svršava neki pokušaj pesme sa "ravna gora pobediti mora", sve sedeći ispod ogromne slike matije bećkovića u majici "srbija"; preko puta, pa malo ukoso, divani brana crnčević, na štandu do njega veseli vuk drašković, a na štandu "pogleda" u horizontali poređano milion i po udžbenika čičadražologije, dok se u vertikali dično drži "pravoslavlje ili smrt", 'nako na sred dražine brade.

a popovi samo krstare od jednog do drugog bastiona srpstva i nabavljaju si duhovnu hranu za buduće umudrivanje.

ja sam naglas kukala, bez zajebancije.
ko zna, možda su mislili da me potreslo oteto kosovo.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!