Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By _miki_
Originally posted by horus.

ajmo da udahnemo duboko i naucimo razliku izmedju reklame i anti reklame... :cheer:
Kao i da ne postoji negativna paznja u medijima.Svaka paznja je dobra.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Pogrešno je da je akcenat na dildu kao što je na ovom posteru, a pravilno je i korisno da bude akcenat na poruci.
To sam i rekao.

Nebitno je da li je ona na posteru ili bilo koji običan čovek, ali je pogrešno da fotka bude napadna, da njen sadržaj bude bitniji od te poruke.

Napadno bi možda i moglo da prođe ukoliko je na fotki neka vrlo poznata ličnost.
Ali opet je samim tim ta određena ličnost bitnija od celokupne fotke.

A ti i dalje izvlači iz kontexta i tumači kako ti volja.
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by _miki_
Svaka paznja je dobra.
am, ne... provokacijom (dildo u religijskom kontestu) se stvara negativna atmosfera u drustvu koja nece doneti nista dobro...

imam osecaj da svakom gej kampanjom homofobi imaju jos jednu potvrdu zasto treba da budu homofobicni...

ljudi (aktivisti), ako vec nemate pojma sta je pr, angazujte neku pr agenciju koja ce lepo da odradi posao... ovako samo vise stete, od koristi...
Korisnikov avatar
By Baba na grani
Cek, je l' sad krece ona stara drama....jao sta ce reci str8eri? Nemojte da ih naljutimo! Jao ja sam vernica, pusim bibliju svaki dan, i strasno sam uvredjena! Je l' to hocemo, je l' to?..homoseksualne parade, homoseksualni brakovi, je l' to?

Iskreno, treba da satremo fuking SPC. Zub za zub, oko za oko....

I da, bas me briga sto sam povredio osecanja zatupljenih i jadnih ljudi, kojima je sprdnja sa religioznim simbolima "opasna stvar".....Go suck Muhamed's ass!

:egzorcist:
Korisnikov avatar
By Baba na grani
Pa sto ne povedes devojku opalis ocenas i kresnes je na sred parade? Tako ces sigurno da budes (najzad) prihvacen od str8 populacije. Nema razloga onda da brines o tome sta ce reci ti (str8) koje prihvatanje nikad neces moci da ostvaris.

:nokti:
Korisnikov avatar
By Baba na grani
Parada je vise interna nego eksterna stvar. Vaznija je za gay populaciju.

Ako ti od parade ocekujes da ona omoguci prihvatanje str8 populacije. Grdno se varas. Najvise sto je moguce, jeste tolerisanje, maksimum(a za to treba vremena). Tako da nemoj da se zavaravas ......
Korisnikov avatar
By Dirrty
Većina ne poseduje toliko ukorenjene stavove u svoju ličnost da ih nije moguće promeniti.
Mada i po tvom mišljenju vidim da nije bitno uklanjati predrasude.
Ti živi u takvom društvu, ja ne radije ne bih.

Poenta kampanje oko, i čitav Pride nije šokiranje, provokacija, već ukazivanje na problem.
Ovakvi posteri to ne postižu.
Simple as that.

Naravno da je Pride važniji za LGBT populaciju.
Zato je ta populacija i organizuje.
Ali nije usmerena samo ka nama.
I velika većina drugih pripadaju istom društvu.

Možemo li da ne mislimo samo na sebe?
Nije li to poenta čitave priče.
Korisnikov avatar
By Baba na grani
Ahahaahhaa......jaoooo..... daj malo, odrasti. Nabio si toliko kurceva u guzicu a jos zivis u nevinosti.

Svet oko nas nije cvetici i tralalala....A ti slobodno veruj da mozes da promenis str8 populaciju, samooo ti veruj. Uostalom, mozes da uzmes i neku knjigu vezanu za nacizam, mozda nesto i naucis.

A opet, mozda jednom shvatis da se neke stvari ponavljaju dok se ne nauce. Samo problem lezi u mogucnosti ili kapacitetu onih koji treba nesto da nauce i prevazidju ponavljanje istorije. Srbija? nema sanse!
Korisnikov avatar
By Srklet
posteri su irelevantni. samo pederi histerišu oko toga šta je na njima, a nitko drugi i ne obraca paznju.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Odradio sam seminar iz sličnosti i razlika fašizma i nacizma, tako da se razumem u temu, dovoljno.

Ok, veruj u šta želiš i misli šta želiš, samo mi reci otkud ti znaš koliko sam ja kurčeva primio u dupe?

Popeye, u ovom slučaju se iskreno nadam da je tako.
Korisnikov avatar
By Baba na grani
Radilo se o zameni :giggle: ....ok ok.....godina?

(mada je po meni bolje kurceve nego godine, your pick.)
Korisnikov avatar
By Tungi
Originally posted by Baba na grani

Cek, je l' sad krece ona stara drama....jao sta ce reci str8eri? Nemojte da ih naljutimo! Jao ja sam vernica, pusim bibliju svaki dan, i strasno sam uvredjena! Je l' to hocemo, je l' to?..homoseksualne parade, homoseksualni brakovi, je l' to?

I da, bas me briga sto sam povredio osecanja zatupljenih i jadnih ljudi, kojima je sprdnja sa religioznim simbolima "opasna stvar".....Go suck Muhamed's ass!

:up:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Tungi
Originally posted by Baba na grani

:up:
:bj:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
ali nije mi namera da vredjam osecanja zatupljenih i jadnih :trep:

ili bilo koga drugog
Korisnikov avatar
By Baba na grani
Povredjena tvoja religiozna osecanja, a?

Oh well, tako se draga postaje hriscanka. Jos samo da napises da treba da nas ubiju. Ili da smo nas dvoje "drvo koje ploda ne rađa" :pop:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Moja verska osecanja su ostala netaknuta posterom. Smatram ga samo neuspelim.
Ali sam na dobrom putu da izgubim samopostovanje, pa cu se ,,dostojanstveno povuci''.
Korisnikov avatar
By gorilica
Poster je golo govno i vishe je prikladan sajmu erotike, nego li Prajdu, al me generalno boli kita, i onako u isti ne verujem, niti mi igra neku ulogu u zivotu. Barem ne sa ovakvom organizacijom.
Korisnikov avatar
By Vel boy
Dirrty (ne dozvoli da te neka Baba na grani isprovocira; odlichno odrzavash dostojanstvo! :yes: ), Dina, horus. :up:

a za ovo "reshenje" sam sve i ja rekao shta sam imao reci u Aktivizmu. no-brainer je reci da je ta Kosmoginina ideja totalno, totalno kontraproduktivna, at best.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by gorilica

Poster je golo govno i vishe je prikladan sajmu erotike, nego li Prajdu,
Dobro je, nisam jedina koja je pomislila isto.
Iskreno, mislim da je tema fotke skroz promasena, jer ne vidim kakav je dildo religijski simbol za konkretno homoseksualnu zajednicu? Recimo, iz svoje perspektive, dildoe smatram smesnima. Ako je i namera bila da se igramo vredjanja religijskih osecanja, igra je skroz tres i neinteligentna.
Korisnikov avatar
By simarrgL*
Originally posted by jukie

Mislim da je idejno rešenje glupo, zato što je uvredljivo i namerna provokacija konzervativnih ljudi, i onda će ekstremisti imati povod da razbucaju paradu kao Gavrilo Princip
upravo.
Korisnikov avatar
By mitrandir
Meni se ovaj poster ne dopada. I ja mislim da će biti kontraproduktivan. Vrlo.
Korisnikov avatar
By Srklet
totalno ste zabrijali. :roll:

raspravljate o jednom nevaznom banneru na jednom nevaznom sajtu.
Korisnikov avatar
By Galateja
Foto rešenja iz teme ne samo da vređaju religijska osećanja, već i zdrav razum i nas koji držimo do estetičnosti. :saksofon:
Korisnikov avatar
By bas bleu
mene zabole za povredjene vernike.
ono sto meni smeta je jarring odsustvo originalnosti i duha i.e. taj tupavi mishmash izlizanih simbola.
kako vise ikoga ocigledno moze da sokira?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!