Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By жњ
napisacu nesto kada dodjem k sebi... ovo...
Korisnikov avatar
By Rei
Gone without an heir... RIP
Korisnikov avatar
By Daliborka
Ostavio je ovom narodu dosta hit pesama, zato mu hvala i neka počiva u miru.
Da je Amerika bliže Subotici, išla bih na sahranu i upalila mu sveću, a ovako ću mu se u našoj subotičkoj crkvi pomoliti za dušu i kupiću sveću od 150 dinara.
Korisnikov avatar
By Dominion
Originally posted by Black Lady
Vecna mu slava !
Pa, tako ce biti.
Bez obzira na kontroverzije koje su ga okruzivale, ostavio je dubok trag u muzici i zauvek istu promenio.
Korisnikov avatar
By mili86
svako secanje na detinjstvo protkano je njegovim pesmama...
shah mat
RIP
By жњ
ja i dalje ne verujem! tek tako, odjednom. ja sam šokirana... ovo je jako jako tuzna vest!!

jos uvek cuvam fasciklu sa njegovim slicicama, posterima i iseccima iz novina. stara je skoro dvadeset godina.

ne znam sta da kazem.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by жњ
jos uvek cuvam fasciklu sa njegovim slicicama, posterima i iseccima iz novina. stara je skoro dvadeset godina.

ne znam sta da kazem.
:mazi: :potapsava:
Korisnikov avatar
By Dominion
ja se sve nadam da ce da kazu 'e zajebali smo se, nije to taj majkl dzekson'

ili cak da je lazirao svoju smrt radi popularnosti - nekako bi mi lakse palo da mislim da je prevarant nego mrtav :no:

ps. totalno bizaran trip kad gledash cnn, oni silni kajroni i banneri na kojima pishe 'dead, dies, passed away, at 50' a u pozadini idu klipovi sa njegovih koncerata (koji realno gledano nisu ni bili davno) gde puca od energije...
Korisnikov avatar
By emo_haos_
ne mogu da poverujem, sokirana sam

Bog da mu dusu prosti.

ove mladje generacije verovatno ne znaju, ali mi smo odrasli uz Majklove hititje...
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Dominion
Originally posted by Black Lady
Vecna mu slava !
Pa, tako ce biti.
Bez obzira na kontroverzije koje su ga okruzivale, ostavio je dubok trag u muzici i zauvek istu promenio.
Naravno, zato sam i rekla.
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Dominion

ps. totalno bizaran trip kad gledash cnn, oni silni kajroni i banneri na kojima pishe 'dead, dies, passed away, at 50' a u pozadini idu klipovi sa njegovih koncerata (koji realno gledano nisu ni bili davno) gde puca od energije...
Meni je bizarno to što sad imaju NEWS,pa će to sad da rzvlače danima... :ozbiljan:

A najbizarnije je što ni ja nisam mogao da se odlepim od tog sve do sad....:povez:
Korisnikov avatar
By SmoothCriminal
Moj mili ce sada napokon naci mir koji na zemlji nije mogao da ima.
Dok je sveta pamtice se i njegovo ime i dela, a zivece kroz nas
njegove fanove.
Svet vise nije isto mesto.
Pocivaj u miru Majki
:( (( :( (( :( ((
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Kontam da je namestio tu "smrt", i da ce sada zhiveti negde kako zheli bez novinara koji mu preturaju po smecu.

U sluchaju da nije R.I.P.
Korisnikov avatar
By Dušan Maljković
Priznajem, mene je rastužilo. Doduše, njegov život u poslednje dve decenije bio mi je veoma potresan i ovo sam negde i očekivao. Majkl, koji je u tom periodu samo znao za pad, stigao je from top of the world do tragikomične figure "mučenika" koga je žuta štampa razvlačila po naslovnim stranama naslađujući se ranovrsnim fazama raspadanja njegovog lica, a svakojaka bagra tužila za zlostavljanje dece, nadajući se da će napabirčiti tako koji dolar. Uopšte, čini mi se da je njegov život u poslednje vreme bio izrazito nesrećan -- bilo je tu i neuspelih pokušaja povratka na scenu, lošeg zdravstvenog stanja, finansijskih problema, propalih emotivnih veza, itd. Bilo mi ga je žao, jer je postao simbol za cenu koju pojedinci moraju da plate za slavu koju imaju i pokazatelj da jedan čovek može imati ceo svet i pri tome biti praznih ruku i srca. Čini mi se da nikada do kraja nije naučio da voli sebe i da se stideo što je crnac, da nikada nije bio zadovoljan svojim izgledom i da je na kraju u opsesiji da izgelda dobro od sebe napravio karikaturu preteranim plastičnim operacijama, kao i da su priče o seksualnom zlostavljanju vrlo verovatnoi bile istinite, mada ne onako kako su razglabali tabloidi. Sve u svemu, mučena duša, tragična sudbina i prerani kraj -- Majkl je bio i ostao odbačeni, nesrećni dečak koji nikada nije porastao -- nije li ranč Nedođija (Never-never land) ključni simptom za razumevanje ovog Petra Pana -- i koji i pored sve slave nije nikada imao dovoljno ljubavi, ili je bar tako doživljavao. Sve je ostajalo na površini, na njegovoj izbeljenoj koži i mesu izmučenom hoirurškim zahvatima, a kada bi se reflektori jedna po jedan pogasili, a šminka slila sa znojem i suzama, "tugu bi opet podvlačio eye-linerom", kako je davno za sebe napisala Merlin Monro. Nadam se da je ipak našao svoj put do Fantazije na krilima vilenjaka i da se sada bezbrižan igra sa decom, daleko od svih tužbi i osuda.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!