Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam jos pre mnogo godina citala jedan clanak gde su se bavili time, pa su opleli po Dizniju. Navodno je to radio namerno jer je bio gay pa je hteo da promovise sliku nove porodice u kojoj su samci a decu odgajaju ujaci. I onda kao negativan uticaj tih crtaca na decu, jer umesto da se uce "normalnoj" porodici reklamira im se nesto "izvrnuto".

:drama:
Korisnikov avatar
By walt333
I Miki Maus je imao sestriće Miću i Tiću. :grin:

Ana iz Zelenih Zabata je takođe bila siroče, a i Sara iz serije Put za Ejvonli.
Mislim da je Dikens prvi provalio da siroćičii donose pare: Oliver Tvist, Dejvid Koperfild, Pip...

A da pare donose i sad kada je u pitanju književnost primer je Hari Poter
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Dina
Navodno je to radio namerno jer je bio gay pa je hteo da promovise sliku nove porodice..
:drama:

...sliku porodice koja je nije večito zauezeta poslom i zarađivanjem,problemima i brigama,drogama,alkoholom...

stvarao je bajke i dan danji su te bajke divne...:love:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by walt333
Da, da...tačno.

A on ih bar video na onim high tech slikama, oni siročiće starije generacije samo u snovima...
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by KiWi

Slažem se sa Dželajzom, to je definitivno najlakši način ...

Da su Raja, Gaja i Vlaja Pajini sinovi, logično je da bi se postavilo pitanje ko im je majka i gde je ... A i morali bi da budu u svakom stripu uz njega. Ovako, Paja može da ima appearance potpuno sam, a kada se pisci umore od smišljanja pričica za neženju, dodaju mu sestriće, a kada i to ispucaju onda je tu deda Baja, pa kad i to presuši Pata ... A onda će se već nečeg setiti za postavku priče za solo momka i staratelja sestrića ...

Btw. deca razvedenih roditelja ili deca bez roditelja bi se osećala veoma tužno da svaki lik ima celo porodično stablo ... Ovako, kad krene neko da ih cima, samo kažu "Pa ni Raja, Gaja i Vlaja nemaju tatu, pa su OK." .... bar je tako moja komšinica dok joj je otac bio u zatvoru (a babe joj rekle da je umro).

Pa, zamisli jos da su Pajine smicalice sestricima (i obrnuto) prikazali kao odnos oca i njegove decice... :giggle:

Bilo bi malo uvrnuto, zar ne? :lood:

Ovako, prolazi. Lakse je progutati zlocestog ujku, odnosno nestasne sestrice... :D
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Originally posted by walt333

I Miki Maus je imao sestriće Miću i Tiću. :grin:

Ana iz Zelenih Zabata je takođe bila siroče, a i Sara iz serije Put za Ejvonli.
Mislim da je Dikens prvi provalio da siroćičii donose pare: Oliver Tvist, Dejvid Koperfild, Pip...

Aaaa... Ne mogu da verujem da je neko pomenuo Anu i Saru, odnosno, The Road to Avonlea. :)

:yay:

:love:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!