Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Dina
Navodno je to radio namerno jer je bio gay pa je hteo da promovise sliku nove porodice..
![]()
Originally posted by walt333Da, da...tačno.
A da pare donose i sad kada je u pitanju književnost primer je Hari Poter
Originally posted by KiWi
Slažem se sa Dželajzom, to je definitivno najlakši način ...
Da su Raja, Gaja i Vlaja Pajini sinovi, logično je da bi se postavilo pitanje ko im je majka i gde je ... A i morali bi da budu u svakom stripu uz njega. Ovako, Paja može da ima appearance potpuno sam, a kada se pisci umore od smišljanja pričica za neženju, dodaju mu sestriće, a kada i to ispucaju onda je tu deda Baja, pa kad i to presuši Pata ... A onda će se već nečeg setiti za postavku priče za solo momka i staratelja sestrića ...
Btw. deca razvedenih roditelja ili deca bez roditelja bi se osećala veoma tužno da svaki lik ima celo porodično stablo ... Ovako, kad krene neko da ih cima, samo kažu "Pa ni Raja, Gaja i Vlaja nemaju tatu, pa su OK." .... bar je tako moja komšinica dok joj je otac bio u zatvoru (a babe joj rekle da je umro).
Originally posted by walt333
I Miki Maus je imao sestriće Miću i Tiću.![]()
Ana iz Zelenih Zabata je takođe bila siroče, a i Sara iz serije Put za Ejvonli.
Mislim da je Dikens prvi provalio da siroćičii donose pare: Oliver Tvist, Dejvid Koperfild, Pip...
A da pare donose i sad kada je u pitanju književnost primer je Hari Poter
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!