Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Kragi
Ne, nisam zeleo da kazem da deca poznatih glumaca (ili licnosti) po difoltu nemaju talenta i da se uvek slihtaju uz roditelje :) Katarina Zutic sve to demantuje! ... Samo mislim da Milica Milsa nikada ne bi mogla da upise akademiju da joj tata nije Antonije :)

Ali moj favorit:

Slika
Korisnikov avatar
By lorna
Kad ste pomenuli Kalinu, setih se neke skorashnje serije "Gorki plodovi",

gledala sam jednu epizodu sa mamom,

mislila sam da cu da umrem, prvo od smeha, a posle zbog toga shto je moja mama tako olako preuzimala drushtvene modele koje je serija naturala.

Vidim, ona to za ozbiljno uzima... Odneo vrag shalu.

Ta serija pobila je sve rekorde kada je po sredi losha gluma, ali sve.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by sing&dunum
Ona mi je enigma naseg glumista. Razumem da je usla preko veze, uspesno polagala preko veze, svrsila faks preko veze, ali zar je njena veza toliko uticajna da je neko jos i angazuje... :neznam:
Pa to je ono što kažem da nije samo jedna stvar tu kako ne treba.

A što se angažovanja tiče...idi na imdb vidi ko ju je i za šta angažovao.
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by KgCS3
... Samo mislim da Milica Milsa nikada ne bi mogla da upise akademiju da joj tata nije Antonije :)
Kao ni Olja da joj tata nije Matija :)

E, ona nije loša....kako se zove, tata isto akademik valjda....Kad su cvetale tikve. Blokada.

Valjda udata za Voju Brajevića. Story, Glory...

Ona bi možda i uspela bez tate.

A ono gore je ćerka Đorđa Balaševića? Gde je ona mogla da se vidi?
By Kragi
:neznam: ja sam nju gledao u nekim Tv epizodama ne znam ni ja cega tj. ne mogu da se setim :D Samo znam da mi se uopste ne dopada :D
Korisnikov avatar
By ok_decko
Originally posted by Mars
Pa, uglavnom po kaficima i leti na 'beach' paparazzo stranicama tabloida :namig2:

Ja bih na listu dodao i

Slika

Gledao sam jedino Virtualnu stvarnost sa doticnom gospodjicom. Cist mazohizam sa moje strane.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Lepa Krepa
ou. maj. gad.
nisi ni svestan koliki broj ljudi sam ja u svom životu ispitala ne bi li došla do jedne osobe koja je actually doživela to spiritualno iskustvo.

i, kakav si bio posle toga? jel' te promenilo? sanjaš li je nekad? da li da tražim dalje ili je neka vrata bolje ne otvarati?
ja gledao isto. secam se samo njenih zutih zuba na kojima se jasno video karmin... :gric:
By Kragi
Originally posted by ok_decko
Pa, uglavnom po kaficima i leti na 'beach' paparazzo stranicama tabloida :namig2:

Ja bih na listu dodao i

Gledao sam jedino Virtualnu stvarnost sa doticnom gospodjicom. Cist mazohizam sa moje strane.
Dobro, gdjica Mandzuka, cini mi se, i nema veze sa glumom u smislu da joj to uopste nije profesija, pa bi svaka zamerka bila nepotrebna :D Devojka je PR ili tako nesto, nemojte me drzati a rec :D

I btw sto svi skidamo fotke sa zbrka.com sitea :nerd: :smeh:
Korisnikov avatar
By Mars
Znači nisu je primili čak ni na BK?? :lol:

Ne znam da li se sećate tog odličnog izdanja Kulturnog Nokauta gde je bilo tema ovo o čemu pričamo...
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by Sunce
Pazi kad se sve trude da budu ribe in pol. Teretana, kozmeticar, manikir, pedikir, to je kod njih primarno.
ok je da budu doterane i full, ipak su to glumice, proslo je vreme raspalih baba na sceni. steta jedino sto je to sve sto rade sto se tice rada na sebi...

ima jedna mlada glumica, glumila je natasu u istoimenom filmu, ona mi se dopala... ne secam se kako joj je ime...

manje vise milica, mene najvise uzbudi pojava zigonove kcerke, kosovke devojke, kako li vec bese ime... glumica sa nacionalnim predznakom. i jos agresivna. o da. uzbudim se...
Korisnikov avatar
By ns.happy
Ali koju publiku ova mučenica Milša ima?!

:lol:

Ili da povučemo onaj zadnji (prvi!) argument kako ona i NIJE glumica.
zvanicno jeste, i ima svoje fanove. sramota me je reci, poznajem jednog fana. moja baba je voli jos od kad ju je gledala prvi put u srecnim ljudima. :-(
A toliko ima komada koji mogu da se igraju...tuga stvarno.
ti sad kao ove pevaljke- komad, projekat, ivent... :-)))
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by KgCS3
I btw sto svi skidamo fotke sa zbrka.com sitea :nerd: :smeh:
Ja nisam znao za ono.

Kad SAD pustim radio merak...pa krenem da skidam Vruć Vetar (recimo)...

Jel ono sve radi tamo, a? Linkovi, live, download...?
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by ns.happy
A toliko ima komada koji mogu da se igraju...tuga stvarno.
ti sad kao ove pevaljke- komad, projekat, ivent... :-)))
Pa daj ne zezaj - pozorišni komad. Šta tu ne valja?

Jednom sam video da je Tanja Bošković RGNULA na novinarku...kako ona ne priprema predstavu, nego pozorišni komad...i ja od tad strogo vodim računa o tome.

Ako se nešto promenilo, molim te mi kaži.

:D
Korisnikov avatar
By ok_decko
Znači nisu je primili čak ni na BK?? :lol:
:lol: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Mars
manje vise milica, mene najvise uzbudi pojava zigonove kcerke, kosovke devojke, kako li vec bese ime... glumica sa nacionalnim predznakom. i jos agresivna. o da. uzbudim se...
Samo za tebe...Nećemo majčicu Rusiju, pravoslavlje i božure...nešto potpuno drugačije...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=M7xvNEVQ ... re=related[/youtube]
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Pazi kad se sve trude da budu ribe in pol. Teretana, kozmeticar, manikir, pedikir, to je kod njih primarno.
ok je da budu doterane i full, ipak su to glumice, proslo je vreme raspalih baba na sceni. steta jedino sto je to sve sto rade sto se tice rada na sebi...

ima jedna mlada glumica, glumila je natasu u istoimenom filmu, ona mi se dopala... ne secam se kako joj je ime...

Sta bih dao da se vrati vreme "raspalih baba na sceni", vrsnih dramskih glumica...

Ako treba da biram izmedju napirlitane, zategnute curice koja mi glumatanjem izaziva nagon za povracanjem, ili raspale babe koja je "majstor svog zanata", bez razmisljanja biram raspalu... :)
Korisnikov avatar
By ok_decko
jos je ona meni i bila gotivna, secam se jos kad je kod Minimaksa gostovala da sam je bas zgotivio bio...

ne znam sta joj se izdesavalo u medjuvremenu, ali je pukla nacisto...
Korisnikov avatar
By Mars
Ja se rastopim kad vidim Renatu Ulmanski. Mnogo volim tu ženu.
Korisnikov avatar
By Mars
Mislim bolest. Posle takvih iskustava ljudi umeju da odu u verski fanatizam.

Kao i Jankovićka, isti slučaj.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Ako se nešto promenilo, molim te mi kaži.
'cem javim. ;-) meni samo bilo smesno. komad. komad cega? tanja ume da sere nekad, ruku na srce.
Originally posted by sing&dunum
Sta bih dao da se vrati vreme "raspalih baba na sceni", vrsnih dramskih glumica...

Ako treba da biram izmedju napirlitane, zategnute curice koja mi glumatanjem izaziva nagon za povracanjem, ili raspale babe koja je "majstor svog zanata", bez razmisljanja biram raspalu... :)
eh sad, nemoj da to sve relativizujes, nisu ni sve te babe bile sjajni majstori svog zanata, kao sto ni sve napirlitane gospe nisu bas toliki tres. na kraju krajeva, i ta milica milsa o kojoj toliko divanimo, bliza je po godinama nekoj babi nego mladoj gospi... :-))
umro tatke, umrla inspiracija. ostade samo bozur. ou je..
Korisnikov avatar
By Sunce
Gluposti - ipak su one glumice. :roll: Mislim, mogu da se doteruju koliko hoces, i da dovedu liniju u savrseno stanje, ali to im ne pomaze.
Ja sam postao diskriminatoran - retko pogledam domacu predstavu, a i novije filmove.
By Kragi
^ a sto ?? ne volis Sotru? :smeh:
Korisnikov avatar
By ns.happy
Ja sam postao diskriminatoran - retko pogledam domacu predstavu, a i novije filmove.
pametno. i nemoj. ti znas.
Korisnikov avatar
By Mars
Domaći film....7 ipo, koliko se sećam. Mislim da je to poslednji bio. Da kažeš podnošljiv.

Pre toga bolno iskustvo Ivkove slave, u bioskopu....ne mogu da se setim zašto smo to otišli da gledamo, stvarno. Još u Nišu, a oko nas puna sala ljudi koji padnu u trans kad na platnu prepoznaju sebe medju onih hiljadu statista ili komšiju ili nekog.

Jedino što je meni smešan bio kadar sa nekim aktuelnim grafitom na nekom zidu tvrđave...al je sve drugo bilo da kidaš sam sebi žile zubima.
Korisnikov avatar
By Mars
E, to već može!

Kako dobra fotografija, ova Renatina. Kakva lepa zrelost.

Kažu ljudi koji su gledali Oliveru Marković u "Mački na usijanom limenom krovu" (prvi kombinezon na sceni) - da je to bilo nešto neverovatno.

Anicu videh u nekoj Dojče seriji kratko. Ispod njenog nivoa.

Mirjana mi je isto super. Liči malo na Miru Sorvino gore.
By Kragi
ando also

Slika

Slika

Slika

Vesna Trivalic je neprevazidjen :D
Korisnikov avatar
By Mars
Da ne bude 'podrazumeva se' pa da je zaboravimo :D

Slika
Korisnikov avatar
By Sunce
Ona je moja, i samo moja na ovom forumu. :love: :love: :love:
Da ne bude 'podrazumeva se' pa da je zaboravimo :D

Slika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!