Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Stripia novi sad je u drugoj drzavi?Originally posted by lornaKako nema? Nije li se dogodilo nešto prije par godina u Novom Sadu dogodilo nešto slično?
Crkva zatvara izlozbe... e, to nema nigde!!!
Originally posted by DeleteKoliko sam ja shvatio neke pametne ljude koji su se povodom toga oglašavali ovih dana...
Kretenizam! Sta, sad policija radi u sluzbi crkve?
Originally posted by Zwezdica
OTISLI SMO SVI LEPO U KURAC !
Originally posted by polarlicht4.1Meni je mnogo žao što narod nije spontano izašao na ulice posle prvog prebijenog Francuza.
Mislim da bi trebalo krenuti sa ozbiljnom akcijom kakvog god tipa koja bi obuhvatila najširi deo društva jerbo je sve ovo više nepodnošljivo.
Originally posted by DeleteA ja!? A ja?!Originally posted by Dzelajza RouzMolim te, kreiraj dupli nalog na forumu, da bar prividno izgleda da ima vise takvi kao sto si ti.
Sekularna država ne znači da se jednom nedeljno (minimum) gleda Radoš Bajić aka Sekula na RTS-u.
Originally posted by SimorJao jao jao....kako beše??
Biljana voli anarhiste, a Žare, kao što reče Silvija Plat, voli fašiste.
Originally posted by Lepa KrepaI to zavlačenjem ruke pod mantiju.
"Ja bih rekao da je autorka Biljana Cincarević u službi satane, tačnije rečeno da je obožavateljka starozavetnog boga falusa. Ovo potkrepljujem time što je svog idola Ratibora Trivunca obukla u mantiju ne da ga inicira za sveštenika, nego da izigrava sveštena lica pravoslavne crkve"
jbt, nisam znala da biljana ume i da inicira sveštenike?
kak'a žena!![]()
Originally posted by Mars''
Jao jao jao....kako beše??
Svaka žena voli fašistu...prljavu čizmu u lice prljave svinje kao što si ti.
Jel sam tu negde, blizu?
Originally posted by SprinterI da i ne... Postoji i ta kategorija stranih plaćenika i soroševaca... No, osobno smatram da se baš strance valja posebno saslušati zbog drugog rakursa. Ponekad omanu ali bogme znaju biti i u pravu.
nisam prisustvovao tome, ali ipak da se lakse podnese i da je manje iritantno kad svoj svoga kritikuje, jeste![]()
Originally posted by WilhelminaJa se potpuno slazem sa ovim. Mislim, dovoljno je procitati eksplikaciju na sajtu. Biljanina kritika crkve je konzervativnija od Bokacove. Ta izlozba je toliko naivna i prazna da moze biti provokativna samo kreaturama poput Gavrilovica.
Hm, hajde ovako:
Iako Bilju kao licnost iz javnog zivota i dobru ribu postujem, njena umetnost mi se nimalo ne dopada. Previse me podseca na crteze pubertetlijki po spomenarima. Imajuci u vidu to, dobro je da se okrenula fotografiji.
A na fotografijama nista toliko spektakularno, novo, neotkriveno.
Pucanj u prazno.
Oni koji imaju sluha za to, odavno znaju za pedofiliju i razvrat unutar SPC. Oni koji to poricu, poricace i dalje.
A super sto joj informativnim razgovorima prave reklamu. Odlicno.
Originally posted by olga_diktatorNisam hteo da rusim zabavu, ali moguce je da je namestila i informativni, al ..kao..sve je, ipak, moguce.Originally posted by WilhelminaJa se potpuno slazem sa ovim. Mislim, dovoljno je procitati eksplikaciju na sajtu. Biljanina kritika crkve je konzervativnija od Bokacove. Ta izlozba je toliko naivna i prazna da moze biti provokativna samo kreaturama poput Gavrilovica.
Hm, hajde ovako:
Iako Bilju kao licnost iz javnog zivota i dobru ribu postujem, njena umetnost mi se nimalo ne dopada. Previse me podseca na crteze pubertetlijki po spomenarima. Imajuci u vidu to, dobro je da se okrenula fotografiji.
Pucanj u prazno.
Oni koji imaju sluha za to, odavno znaju za pedofiliju i razvrat unutar SPC. Oni koji to poricu, poricace i dalje.
Originally posted by olga_diktatorMislim da su, u ovoj situaciji, umetnička vrednost i inventivnost potpuno irelevantne.Originally posted by WilhelminaJa se potpuno slazem sa ovim. Mislim, dovoljno je procitati eksplikaciju na sajtu. Biljanina kritika crkve je konzervativnija od Bokacove. Ta izlozba je toliko naivna i prazna da moze biti provokativna samo kreaturama poput Gavrilovica.
Hm, hajde ovako:
Pucanj u prazno.
Originally posted by Dzelajza RouzMeni npr i dalje nije jasno ko se zapravo pobunio?Originally posted by olga_diktatorMislim da su, u ovoj situaciji, umetnička vrednost i inventivnost potpuno irelevantne.Originally posted by WilhelminaJa se potpuno slazem sa ovim. Mislim, dovoljno je procitati eksplikaciju na sajtu. Biljanina kritika crkve je konzervativnija od Bokacove. Ta izlozba je toliko naivna i prazna da moze biti provokativna samo kreaturama poput Gavrilovica.
Hm, hajde ovako:
Pucanj u prazno.
A više bi smisla imalo da se protiv izložbe pobunila ovdašnja umetnička gilda ili pojedinac (a da nije npr. Siniša Kovačević).
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!