Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By reveal
Originally posted by the1whowished
Originally posted by pikasoubeogradu
Originally posted by the1whowished
Dosije X
Mene su smarale epizode sa ejlijenima.
Ti si definitivno promašio mesto odnosno temu na koju ćeš da odgovoriš, ne mogu a da se ne nasmejem :)
Ne, ja ne mogu da se ne nasmejem. :roflmao:

:lol:

ON - X - files jedna od mojih omiljenih serija. Proklinjala sam ono bombardovanje samo zato sto je nestajalo struje bas kad je trebao da pocne X - files! :osama:
Serija mi nije nikad bila dosadna. Volela sam tematiku (serijale) sa vanzemaljcima jer sam uvek bila u nekom ishchekivanju. Sto se tice ostale tematike... fenomenalno!
Najbolji serijal mi je V ili VI.. nisam sigurna tacno koji je... (onaj sa onom epizodom gde se Fox zameni tela sa onim covekom pa pravi sranja kod te njegove zene... i isti serijal gde je epizoda sa onom starom kucom i duhovima babom i dedom.. pa onda proganjaju Foxa i Danu....)

Filmovi. Sto se tice prvog dela - :up: . Sto se tice drugog - strasno. OCekivala sam da necu moci da pricam posle filma koliko je dobar, a smorila sam se najgore. Mislim da cak ne postoji losije i dosadnije uradjena epizoda od tog filma.
Korisnikov avatar
By ganjarolla
ne niti ću im ikad oprostit sezone veličanja američke birokracije

teško što se sve pretvori u apsolutnu suprotnost

:obesen:

prokleti bili :sekirica:
Korisnikov avatar
By bothways
Moja omiljena epizoda je "Je Souhaite", poslednja epizoda pred Molderov odlazak (u epizodi "Requiem"). To je sa onom zenajom (duh iz tepiha) koja ispunjava Molderu zelje.

Ali da, slazem se da su u 5. i 6. sezoni bile odlicne epizode (kraj 6. je ovo sto sam naveo, a pocetak 5. ovo sto je reveal navela). Mada, tokom svog prvog gledanja 7. i 8. sezone (sto je bilo 2004. ili 2005. godine), svidele su mi se i te epizode.
Korisnikov avatar
By pikasoubeogradu
Omiljena epizoda mi je "Død Kalm" 2 serijal epizoda 19, kada se Molder i Skali zatiču na brodu u Norveškoj gde usled čudne supstance počinju naglo da stare i u poslednjim trenucima izgledaju kao stogodišnjaci, dok je Molder bez svesti Skali poslednjom snagom završava dnevnik:

"Agent Foks Molder je izgubio svest otprilike u 5 sati jutros 12 marta, više ništa ne mogu da uradim za njega i sebe.. zalihe su iscrpljene... nismo jeli ni pili 24 sata.... Među Halvorsenovim stvarima sam našla dečiju knjigu norveških legendi. Koliko vidim slike prikazuju smak sveta. Ne u paklenoj vatri kao što nas Biblija uči, već u laganom prekrivanju snegom. Prvo će mesec i zvezde biti izgubljene u gustoj beloj magli, onda će reke, jezera i mora da se zamrznu i na kraju vuk po imenu Skol će otvoriti čeljusti i pojesti Sunce što će ostaviti svet u večnoj noći.........mislim da čujem vuka pred vratima....."

prelepo :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!