Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By bambola
Originally posted by bigirl
Mene (je) ipak najviše nervira(la) ona reklama za soki?e, sa onim debilima koji vi?u "bu?i bu?i bu?" ili kako ve?.
e bravo bigirl,ta reklama zasluzuje prvo mesto medju najgrdnijim i najglupljim reklamama!!!
Korisnikov avatar
By Gothrose
E,setih se jos nekih a videla i nove...
Jedna od njih je ona sa ribom kojoj je ocito nesto zapalo za zube pa pokusava da se otarasi toga-selotejpom...Posto to sa selotejpom nije upalilo upalilo je sa nekim novim cudotvornim Orbit zvakama.
Onda na red dolazi ,ne tako nova,Jelen pivo reklama.Ambijent-suma.
Nije mi jasno,neka tri alkosa sede na zemlji i valja nesto rade u toj sumi(bas se pitam sta)dok gore na drvetu sedi riba koja koja im salje pivo nekom cudnom drvenom skalamerijom koja lici na neki kao tobogan...
Danas videla: neka riba stoji pred ogledalom i zapaza mrlju(verovatno tvrdokornu)na pantalonama.I dok je ona ocajna iz ogledala izlazi neki lik(koji nije Zoran Petovic) i vodi je Wonderland,tj svet tkanine.Tako u gro planu vidimo kako tkanina i mrlja funkcionisu...No,tu je Meril naravno...
Zatim-debeljuca koji reklamira Fast(?)dopune za komp ali to treba ukapirati jer nijedna reklama nema blage veze sa internetom.Da li vidite ikakvu vezu sa internetom na reklami gde debeljuca-savesni-gradjanin saplete tipa koji trci za busom( a za njim,sa istom namer trci pub)tripujuci da je ovaj prvi lopov ili sta vec.?
BDW,prica se po gradu(ja se nisam opredelila da li je istina ili ne ali u ovoj zemlji je sve cuno)da ce sledeca reklama za MB pivo biti ovakva:Glavni protagonista je isti naravno,vraca se iz lova,dolazi u lovacko drustvo i u jednoj ruci drzi jelena a u drugoj lava i kaze"Daj bre to MB pivo!".Sto ce reci-MB pivo je bolje i od Jelen i Lav piva... :pivce:
:lukavi:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Najgluplja reklama je ona:

"Mi proizvodimo boje koje farbaju"
Korisnikov avatar
By Gothrose
A jeste videli MB pivo-novu reklamu?
Glavni protagonista isti(L.R.)
Reklama ide nesto u fazonu:
"MB mega broj
menja zivot tvoj" i onda onako kafanski vikne"A sad cepaj..."
Valjda za neku (opet)nagradnu igru...
ps.a zasto 'nase'reklame moraju u 99,9% da budu u stihu?
By Çâðê_DUP
Lik kosi travu or something, a pored njega zanosno leprsa ves koji se susi na konopcu, al' to nije obican ves, nego bre opran u ______ (nijednom je nisam odgledala do kraja, pa ne znam koji je medzikal deterdzent u pitanju) tako da cikica pocne da slaze face kao da je u predorgazmicnom stanju, i taman da krene da se trlja uz njega, kad ono naidje mu zena (a i ona zna za caku) i 'nako mangupski ga priupita "Poneo te miris?" a on ce njojzi raspilavljeno "Na trenutak sam pomislio da sam na moru"

....tu sledi channel changing, nema dalje...
Korisnikov avatar
By Gothrose
Ja mislim da je to osoblje nekog pansiona(Marija?) ali ne mogu da se setim morskog deterdzenta...
A ima ima i ona sa nekom ribom koja isto ima hotel,motel ili sta vec gde svracaju uglavnom mladenci(???)i onda ona mora da brine da sve bude cisto.Onda dodje scena razapinjanja nekog bljestavog belog carsava,unosenje hrane za mladence ne kolicima-po podu bez tepiha-kakva idila,ko u bolnici.A da bi se videlo kako se dolazi do tog belog i sta on cisti pokazuje nam scena kada su mladenci otisli i ostavili sobu i krevet u krsu i umazan svom mogucom hranom kao da nisu znali sta drugo da rade nego se 1.bracne noci gadjali hranom....
By Shoplifter
i sta da vam kazem: zivim brzo, a hranim se lako. :plavuso:
:barf: :regan: :barf: :regan: :barf: :regan: :barf: :regan:
Korisnikov avatar
By Nestao
Originally posted by Shoplifter
a grdna...tako nema talenta za glumu....:barf:
Korisnikov avatar
By Mars
Originally posted by Shoplifter
Tacno! Tacno! Tachno!!!

Nema gore, nema odvratnije, nema, nema!

Sta da ti kazem, Sanjo Marinkovic... Glupa si k'o qrac, uvlacis se u dupe najdublje svakom organizmu koji dovedes u emisiju, radis na Pinku... I nisi nimalo IN !!!
Korisnikov avatar
By vivaldi
meni su najodvatnije reklame za ULOSKE i PELENE :barf:

A primecujem da "kreatori" tih reklama svaki put idu sve dalje u objasnjavanju kako bas njihovi ulosci funkcionisu... Pitam se dokle ce stici i sta ce biti sledece, da li se snimati neciiju menstruaciju ili bebine radnje pa posle to ubrzati i pretociti u poluminutnu reklamu ... Bljak
Korisnikov avatar
By Mars
Da, najperfidnija je ona koja te ubedjuje da ce dete da ti (p)ostane retardirano, AKO ne koristis bas njihove pelene...

Ono ubacivanje-loptica u kruzic, kockica u kvadrat itd.

Podlo.
By Çâðê_DUP
Originally posted by vivaldi
meni su najodvatnije reklame za ULOSKE i PELENE :barf:

A primecujem da "kreatori" tih reklama svaki put idu sve dalje u objasnjavanju kako bas njihovi ulosci funkcionisu... Pitam se dokle ce stici i sta ce biti sledece, da li se snimati neciiju menstruaciju ili bebine radnje pa posle to ubrzati i pretociti u poluminutnu reklamu ... Bljak

Naravno da nece snimiti niciju menstruaciju, pa cak je i ona "test-tecnost" uvek plave boje, da se neko slucajno ne doseti... Covece, cak se ne usudjuju ni samu rec da izgovore, pa se umesto toga koriste "oni dani" i slicni retardizmi. Cela poenta tih reklama i jeste u tome da menstruaciju treba sto bolje skriti, bikoz its a filti, filti, agli ting, al' kad stavis ulozak, onda mozes i na drvo da se penjes i niko nece znati da ti se raspala jos jedna jajna celija i iscurila u vidu te scary female krvi... :pms:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by Cat Claw

Naravno da nece snimiti niciju menstruaciju, pa cak je i ona "test-tecnost" uvek plave boje, da se neko slucajno ne doseti... Covece, cak se ne usudjuju ni samu rec da izgovore, pa se umesto toga koriste "oni dani" i slicni retardizmi. Cela poenta tih reklama i jeste u tome da menstruaciju treba sto bolje skriti, bikoz its a filti, filti, agli ting, al' kad stavis ulozak, onda mozes i na drvo da se penjes i niko nece znati da ti se raspala jos jedna jajna celija i iscurila u vidu te scary female krvi... :pms:
A sta ce tek da se desi devojcicama kada jednog dana vide "nesto crveno"za koje su mislile da je plavo?So confused...
Korisnikov avatar
By Nocturnal
Mene nervira ona reklama, ne znam ni ocemu je, kada se dve drugarice sretnu posle ocigledno burno provedene noci na ulazu u stan:
Drugarica br. 1: Gde si bila?
Drugarica br. 2: A gde si TI bila?
Da li neko zna reklamu? Sta reklamira?
:cyborg:
SUO
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by Sjaj u oku
Mene nervira ona reklama, ne znam ni ocemu je, kada se dve drugarice sretnu posle ocigledno burno provedene noci na ulazu u stan:
Drugarica br. 1: Gde si bila?
Drugarica br. 2: A gde si TI bila?
Da li neko zna reklamu? Sta reklamira?
SUO
Da,da-2 (garantovano)promiskuitetne drugarice sto se ujutru sunjaju po kuci sa cipelama u rukama.Sta,kao blam ih je jedna od druge?A i ta pitanja bi trebala da glase s kim si ti bila a ne gde,samo su to 'ublazili'.A reklama ti je za Carefree dnevne uloske,neprimetne,sveze i mirisljave....
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Originally posted by K
A tu je i ona u kojoj stjuardesa u kabini pere kosu i doživljava orgazam.
:zacepi:
E to je presna laž! Moja drugarica je kad smo išli na letovanje otišla da opere kosu tim šamponom, mi smo navijali i sve o?ekivali, sa?e, sa?e, ali niti je bilo razglasa niti je doživela orgazam. Samo je izubijala laktove o zidove tesnog klozeta. Sirota, baš je bila zagorela.

:D
Korisnikov avatar
By Mars
Mene je tu izludjivala analogija sa Kad je Hari sreo Sali
Sa sve onom gospodjom na kraju, koja narucuje - to isto.

STA to isto? Sampon? Posluzenje koje je ova uzela pre odlaska na samponiranje?! Gluposti...
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by Mars
Mene je tu izludjivala analogija sa Kad je Hari sreo Sali
Sa sve onom gospodjom na kraju, koja narucuje - to isto.

STA to isto? Sampon? Posluzenje koje je ova uzela pre odlaska na samponiranje?! Gluposti...
Mislis i dalje na reklamu za sampon?Vidis,nisam se toga setila-ta gospodja bi neka ljubazna bakica koja bi isto da dobije tog neceg orgazmaticnog?

I da nastavim ovde,da ne otvaram dalje temu-sve reklame koje su sa decom su podle(pravi izraz) i uzasne.To se ja sad nastavljam na tvoju o kockica-kvadrat-kruzic-pelena reklamu.
Neovisno od pelena-koje to dete od par godina ima kriterijum koji je dzem ili supa bolja?Jede ono sto mu se da.Da ne spominjem onog odvratnog klinca kod ocnog lekara koji stalno vidi neki dzem ili marmeladu.Awful...Jedino mogu da prodju one devojcice koje nekim super mekanim papirom brisu one male zute patkice-ali reklama prolazi samo zbog patkica,bas mi one znaju da li je to Perfex ili sta vec.Nasle u kupatilu...
Korisnikov avatar
By anche
ubedljivo najmorbidnija reklama - i prosto odbijam da poverujem da ovde nema dovoljno senzibilnog sveta da je prepozna kao takvu! - jestre za podravkinu 'pevcevu' supu sa zaljubljenom kokoskom...
ja bi toga sto je to smislio na :elektro:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by anche
ubedljivo najmorbidnija reklama - i prosto odbijam da poverujem da ovde nema dovoljno senzibilnog sveta da je prepozna kao takvu! - jestre za podravkinu 'pevcevu' supu sa zaljubljenom kokoskom...
ja bi toga sto je to smislio na :elektro:
I za valjda red bul meso. Jedan bik razbije drugog tako da od njega ostanu šnicle, i daju mu naziv najboljeg preraðiva?a mesa.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by bambola
Ubedljivo najbezveznije reklame su za
1.omeksivace(Lenor sa onom klinkom koja ide na prvi sastanak,
I onda valjda baba? napravi onu jadnu facu kada je vidi tako spremljenu (tako sam ja radio kada me je boleo zub)
majka koja ususkuje cerku i prica pricu o princu Kamilici i princezi Lavandi,ili obrnuto),
a mala ima onu lutku sa groznim izrazom lica, ne mogu da verujem da ce neko stalno da se igra sa tako ne?im; doduše ako bolje pogledate vide?ete da se i klinki ve? razvija isti izraz lica; naravou?enije: kupujte deci samo lepe lutke
2.deterdzente za ves(Bonux je No1-ona zena sto drzi pansion i njen kretenski muz-
sa onim kreštavim prozuklim glasom kao vrana koja je popila previše sinalka
zatim onaj deterdzent gde dve carape idu u istrazivanje `dzungle`,
I gde je kona?ni zaklju?ak da je bolje da dete gleda televiziju nego da se igra u prirodi
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by katarina
Najgora je ona koja odslikava bezakonje u ovoj zemlji, tj. "Mozemo li da nastavimo?!".......
A meni je taj policajac baš sladak kad mu se o?ice zaokrugle :wow: kad vidi Voju Brajovi?a, i kaže mu Gospodine Tihi a ne Druže Tihi; vidi se da je imao jak crush u Voju kad su bili mlaði.
Tako da je to ustvari prikrivena gej-frendli reklama.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by gothrose
Zatim-debeljuca koji reklamira Fast(?)dopune za komp ali to treba ukapirati jer nijedna reklama nema blage veze sa internetom.Da li vidite ikakvu vezu sa internetom na reklami gde debeljuca-savesni-gradjanin saplete tipa koji trci za busom( a za njim,sa istom namer trci pub)tripujuci da je ovaj prvi lopov ili sta vec.?
Ups, ja sam mislio da je to reklama za cigarete?
Kupuju se na trafici a nisu novine?
Korisnikov avatar
By Nocturnal
anche
Ne znam sta je tebi morbidno u toj reklami :puzzle: , meni je cak sta vise jako simpaticna. U svakom slucaju je za klasu vise od svih ovih deterdzentskih, zubno-pastnih, kafenih, reklama za pivo i uloske.
SUO
Korisnikov avatar
By Gothrose
Originally posted by jukie
Originally posted by gothrose
Ups, ja sam mislio da je to reklama za cigarete?
Kupuju se na trafici a nisu novine?
Jeste,ima i cigarete koje se zovu Fast(a i jesu 'fast' jer dok se okrenes cela cigareta izgori pa pusis vise kutija dnevno i dodje ti ko jedna kutija Dunhill ili sl cigareta.Kako god-reklama nema blage veze ni sa cigaretama niti sa internetom...
To sa internet karicama mi nije jasno-opet neka greb-fora verovatno ali koji provajder je u pitanju pojma nemam.Za Fast provajdera vala nisam cula.

Sto se tice Tihog-sada su drugovi gospoda! :wink:

Korisnikov avatar
By anche
Originally posted by Sjaj u oku
anche
Ne znam sta je tebi morbidno u toj reklami :puzzle: , meni je cak sta vise jako simpaticna. U svakom slucaju je za klasu vise od svih ovih deterdzentskih, zubno-pastnih, kafenih, reklama za pivo i uloske.
SUO

:klap: :klap: :klap: :klap:

probaj da se TI zaljubis u nekoga ko je zavrsio u kesici za supu - jel' sad jasnije il' da probam da nacrtam? :iskusenje:
Korisnikov avatar
By Nocturnal
anche
probaj da se TI zaljubis u nekoga ko je zavrsio u kesici za supu - jel' sad jasnije il' da probam da nacrtam?
Sta zna koka sta je supa :P ... Koka zna sta je petao, i da budemo korektni prema gay pilicima :pilence: :zastava: , sta je druga koka. Ljubav je slepa.
SUO
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Reklama za 1.,2. & 3. kanal nacionalne televizije.
Neka riba sa retardiranim pogledom :blenta: pokazuje prstima:
Prvi
Drugi
i
Treci program
Nacionalne televizije.
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
Umalo da zaboravim.
Najodvratnija mi je reklama za nekakvu stochnu XPAHY. Ide obavezno pre 2. dnevnika i radnja je ukratko ovakva:
Baba dovikuje dedi: Nahrani prasice!
Deda otkriva da su prasci enormno narasli pa joj odgovara:
More nahrani ih ti, mamu li ti tvoju? (ovo zadnje je naravno pod biiip)

Sve u svemu farma je puna oversized zivine, baka i deka pucaju od srece & ponosa.

Groteska.

:pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By Mars
Ovu sam reklamu video na radnji, morate da je zamislite.
Ubedljivo najgora te vrste.

Dakle, radnja je prodavnica mesnih proizvoda. Iznad izloga maskota. Maskota je prasence, humanoliko, sa smeskom i okicama. Stoji na zadnje dve noge, u prednjim ostri dva noza, izbacilo jednu butkicu u stranu, i sa smeskom je gleda i oblizuje se.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!