Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by ShoplifterTacno! Tacno! Tachno!!!
i sta da vam kazem: zivim brzo, a hranim se lako.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by vivaldi
meni su najodvatnije reklame za ULOSKE i PELENE![]()
A primecujem da "kreatori" tih reklama svaki put idu sve dalje u objasnjavanju kako bas njihovi ulosci funkcionisu... Pitam se dokle ce stici i sta ce biti sledece, da li se snimati neciiju menstruaciju ili bebine radnje pa posle to ubrzati i pretociti u poluminutnu reklamu ... Bljak
Originally posted by Cat ClawA sta ce tek da se desi devojcicama kada jednog dana vide "nesto crveno"za koje su mislile da je plavo?So confused...
Naravno da nece snimiti niciju menstruaciju, pa cak je i ona "test-tecnost" uvek plave boje, da se neko slucajno ne doseti... Covece, cak se ne usudjuju ni samu rec da izgovore, pa se umesto toga koriste "oni dani" i slicni retardizmi. Cela poenta tih reklama i jeste u tome da menstruaciju treba sto bolje skriti, bikoz its a filti, filti, agli ting, al' kad stavis ulozak, onda mozes i na drvo da se penjes i niko nece znati da ti se raspala jos jedna jajna celija i iscurila u vidu te scary female krvi...![]()
Originally posted by Sjaj u okuDa,da-2 (garantovano)promiskuitetne drugarice sto se ujutru sunjaju po kuci sa cipelama u rukama.Sta,kao blam ih je jedna od druge?A i ta pitanja bi trebala da glase s kim si ti bila a ne gde,samo su to 'ublazili'.A reklama ti je za Carefree dnevne uloske,neprimetne,sveze i mirisljave....
Mene nervira ona reklama, ne znam ni ocemu je, kada se dve drugarice sretnu posle ocigledno burno provedene noci na ulazu u stan:
Drugarica br. 1: Gde si bila?
Drugarica br. 2: A gde si TI bila?
Da li neko zna reklamu? Sta reklamira?
![]()
SUO
Originally posted by KE to je presna laž! Moja drugarica je kad smo išli na letovanje otišla da opere kosu tim šamponom, mi smo navijali i sve o?ekivali, sa?e, sa?e, ali niti je bilo razglasa niti je doživela orgazam. Samo je izubijala laktove o zidove tesnog klozeta. Sirota, baš je bila zagorela.
A tu je i ona u kojoj stjuardesa u kabini pere kosu i doživljava orgazam.
![]()
Originally posted by MarsMislis i dalje na reklamu za sampon?Vidis,nisam se toga setila-ta gospodja bi neka ljubazna bakica koja bi isto da dobije tog neceg orgazmaticnog?
Mene je tu izludjivala analogija sa Kad je Hari sreo Sali
Sa sve onom gospodjom na kraju, koja narucuje - to isto.
STA to isto? Sampon? Posluzenje koje je ova uzela pre odlaska na samponiranje?! Gluposti...
Originally posted by ancheI za valjda red bul meso. Jedan bik razbije drugog tako da od njega ostanu šnicle, i daju mu naziv najboljeg preraðiva?a mesa.
ubedljivo najmorbidnija reklama - i prosto odbijam da poverujem da ovde nema dovoljno senzibilnog sveta da je prepozna kao takvu! - jestre za podravkinu 'pevcevu' supu sa zaljubljenom kokoskom...
ja bi toga sto je to smislio na![]()
Originally posted by bambolaI onda valjda baba? napravi onu jadnu facu kada je vidi tako spremljenu (tako sam ja radio kada me je boleo zub)
Ubedljivo najbezveznije reklame su za
1.omeksivace(Lenor sa onom klinkom koja ide na prvi sastanak,
majka koja ususkuje cerku i prica pricu o princu Kamilici i princezi Lavandi,ili obrnuto),a mala ima onu lutku sa groznim izrazom lica, ne mogu da verujem da ce neko stalno da se igra sa tako ne?im; doduše ako bolje pogledate vide?ete da se i klinki ve? razvija isti izraz lica; naravou?enije: kupujte deci samo lepe lutke
2.deterdzente za ves(Bonux je No1-ona zena sto drzi pansion i njen kretenski muz-sa onim kreštavim prozuklim glasom kao vrana koja je popila previše sinalka
zatim onaj deterdzent gde dve carape idu u istrazivanje `dzungle`,I gde je kona?ni zaklju?ak da je bolje da dete gleda televiziju nego da se igra u prirodi
Originally posted by katarinaA meni je taj policajac baš sladak kad mu se o?ice zaokrugle
Najgora je ona koja odslikava bezakonje u ovoj zemlji, tj. "Mozemo li da nastavimo?!".......
Originally posted by gothroseUps, ja sam mislio da je to reklama za cigarete?
Zatim-debeljuca koji reklamira Fast(?)dopune za komp ali to treba ukapirati jer nijedna reklama nema blage veze sa internetom.Da li vidite ikakvu vezu sa internetom na reklami gde debeljuca-savesni-gradjanin saplete tipa koji trci za busom( a za njim,sa istom namer trci pub)tripujuci da je ovaj prvi lopov ili sta vec.?
ancheNe znam sta je tebi morbidno u toj reklami
ubedljivo najmorbidnija reklama - i prosto odbijam da poverujem da ovde nema dovoljno senzibilnog sveta da je prepozna kao takvu! - jestre za podravkinu 'pevcevu' supu sa zaljubljenom kokoskom...
Originally posted by jukieJeste,ima i cigarete koje se zovu Fast(a i jesu 'fast' jer dok se okrenes cela cigareta izgori pa pusis vise kutija dnevno i dodje ti ko jedna kutija Dunhill ili sl cigareta.Kako god-reklama nema blage veze ni sa cigaretama niti sa internetom...Originally posted by gothroseUps, ja sam mislio da je to reklama za cigarete?
Zatim-debeljuca koji reklamira Fast(?)dopune za komp ali to treba ukapirati jer nijedna reklama nema blage veze sa internetom.Da li vidite ikakvu vezu sa internetom na reklami gde debeljuca-savesni-gradjanin saplete tipa koji trci za busom( a za njim,sa istom namer trci pub)tripujuci da je ovaj prvi lopov ili sta vec.?
Kupuju se na trafici a nisu novine?
Originally posted by Sjaj u okuancheNe znam sta je tebi morbidno u toj reklami
ubedljivo najmorbidnija reklama - i prosto odbijam da poverujem da ovde nema dovoljno senzibilnog sveta da je prepozna kao takvu! - jestre za podravkinu 'pevcevu' supu sa zaljubljenom kokoskom..., meni je cak sta vise jako simpaticna. U svakom slucaju je za klasu vise od svih ovih deterdzentskih, zubno-pastnih, kafenih, reklama za pivo i uloske.
![]()
SUO
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!