- 17 Avg 2008, 22:30
Imaš pravo...nisam obratila pozornost šta čovjek prati
Originally posted by ...Originally posted by Modestycovek lepo rekao: "Na HRT-u se to vec dugi niz godina ne koristi, nisam to cuo jos od rata"... Nije pomenuo Novu... Nova mu dodje ko Pink:smeh:Originally posted by EnRageOriginally posted by ModestyTi to imas zvucne halucinacije na rijec cetnik? Na HRT-u se to vec dugi niz godina ne koristi, nisam to cuo jos od rata.
Ludo me zanima o čemu se radi.....nisam ni ja za ne argumentovane pljuvanje bilo koga i za širenje nacionalne i vjerske mržnje ali da se Srbi trebaju izvinit što su izdali knjigu...cccccc ajme,koja uvlakuša,nije dovoljno što su povukli iz prodaje.
na HRT dnevnicima je i dan dans često upotrebljiv izraz četnik kao i od strane Bošnjaka a srbijanci se izvinjavju zbog američke spisateljice...pa ovde pojedinima kao da su vrane popile mozak
Ako si toliko ne informisan ,nemoj se javno provaljivat....ako imaš hr program NOVA,pogledaj ponekad emisiju "istraga" pa češ znat o čemu pričam i daleko od toga da je to jednina emisija a treća stvar,ja sam hrvatica i stvarno ne bih bezrazložno pljuvala po svom narodu...pišem iskreno jer ne volim laži i nepravdu...a te svoje fore o zvučnim halucinacijama ostavi kad budeš šarmirao dečke.

Imaš pravo...nisam obratila pozornost šta čovjek prati