Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Kragi
Usavršavala se u praksi. “Što više radim, više učim”, kaže......
Sjajna je :)
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Gorica i Dragan su pre neki dan ucestvovali u "dvouglu" na B92 i bilo je pitanje da li podrzavate homoseksualne brakove.

Link do videa
Korisnikov avatar
By cranky
"Vaša životna deviza....?"

Gorica: "Obrni, okreni - dupe ti pozadi!" :smeh:

Pa kako da je čovek ne obožava?! :happy:
By Hans
Sve pohvale- njih dvoje ulepšavaju dan!!!! :) )) Mislim da je Dragan rekao da nije siguran za usvajanje dece. Nisam ni ja, iako sam gay...nisu mi tu neke stvari jasne.
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by WhereIsTheLove
Gorica i Dragan su pre neki dan ucestvovali u "dvouglu" na B92 i bilo je pitanje da li podrzavate homoseksualne brakove.

Link do videa
Super dvougao, baš super :)

(ali ja ne mogu a da ne primetim poster levo od Gorice :lol: )
Korisnikov avatar
By istok
"Ne zalazem se, nisam u kampanji ZA, Nek' rade sta hoce.."

Meni ovo bas i nije ok iako je jako puno volim.
Kako vi ovo tumacite?
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by istok
"Ne zalazem se, nisam u kampanji ZA, Nek' rade sta hoce.."

Meni ovo bas i nije ok iako je jako puno volim.
Kako vi ovo tumacite?
meni ovo deluje kao normalan stav neke osobe koja o tome ne razmislja. ima zena o cemu pametnijem da mozga.
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Ni meni nije bas ok taj odgovor, zvuci bas grubo .... ocekivao sam da ona bude tolerantnija ... ali bolje to nego ......
Korisnikov avatar
By ns.happy
ja ne znam sta je vama u tom odgovoru grubo... zena jednostavno ne razmislja o tome, nije u tome, i svejedno joj je. to je zapravo stav koji svako treba da ima, koga ne zanimaju pederi i njihova posla. ona je zapravo dala jedini str8 odgovor koji je mogla dati.
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Ns.happy, ne slazem se sa tobom, mi "pederi" nismo posebna grupa, i mi nemamo "svoja posla" i upravo u tome je poenta, str8 ljudi trebaju da nas prihvate kao normalan deo drustva, sto i jesmo.
Gay prak treba da bude prihvacen, jer mi, kao i ostali ljudi, trebamo da imamo osnovna prava obezbedjena, a to su da volimo, da budemo voljeni i izmedju ostalog tu ljubav zakonski da ozvanicimo (ne kazem da je gay brak deo osnonih prava(ali bi trebao da bude :) )).
Korisnikov avatar
By ns.happy
hm, mozda nisam dobro formulisao. moje vidjenje je da smo mi gorici bitni isto koliko su joj bitni tamo neki stanovnici batajnice npr u kojoj onda nema nikog npr. niti ih mrzi, niti ih voli, jednostavno ne razmislja o njima. da, slazem se da da treba da nas prihvate kao normalan deo drustva, ali svakako da jesmo posebna grupa, ako nista drugo stigmatizovanih...
ehm, pod gasom sam dok pisem, ajd ujutru cu valjda znati sta hocu da kazem :lol:
By superfly
dakle najava novog talk show-a na tv b92, koji treba uskoro krenuti sa emitovanjem. voditeljka gorica dizanje nešović.
ne mogu dočekati jer dizanje sve češće propuštam! :D
By iWanna
ne znam sta je to ali dodjoh ovde da ishejtujem jednu emisiju

Dopisnici bez granica :barf: :barf: :barf:

:kosach:
By Hans
Chitao sam njenu knjigu koju je napisala sa svojom drugaricom, pod istim nazivom. Cool je Gorica :D
Korisnikov avatar
By KiWi
U kom terminu? Da li će biti na podcastu?

Slušam Goricu i Dragana svakog jutra na putu do posla i stvarno me zasmeju i informišu u isto vreme (jedino je nezgodno što nekad moram nekontrolisano da se smejem u prevozu)...

A ovaj put radi priču bez kraja bez koautorke Jelice Greganović?

Inače, ako se sumnjali, imam knjigu sa posvetama autorki :)
By superfly
samo sam video najavu u par navrata na tv b92,
a kad je to "uskoro" ne bih znao reći.
Korisnikov avatar
By KiWi
jao :) pa to je TV talk show :D

fenomenalno! upravo je bio teaser na b92
By Hans
Originally posted by KiWi

Inače, ako se sumnjali, imam knjigu sa posvetama autorki :)
Youuu....youuuuu.... :D
Korisnikov avatar
By KiWi
da li je neko juče gledao "priči nikad kraja" na b92 u 20h? kad je repriza?
Korisnikov avatar
By Marvin
Iiii... emisija joj je dosadna do zla boga :zeva:

A radijska, ona koju je sama vodila je bila sasvim OK.
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Emisija je uzaaaaaaaasno dosadna. Ja sam odlozio veceru sa nekim drustvom da bih gledao emisiju, i jako sam se razocarao. :(
Korisnikov avatar
By KiWi
aaaaaa ... krivo mi što nisam gledao
By mayapapaya
Prici nikad kraja je odlicna emisija..nesto sto je nedostajalo .Pored gomile pricaonica na svim mogucim kanalima ova se jedina ne bavi poznatima koji su dosadili i Bogu i narodu.Poenta je da se predstave mali ljudi sa svojim neobicnim zivotnim pricama,zanimanjima,svojim malim velikim zivotima uopste...
Prva emisija jeste bila spora ali vec druga je daleko dinamicnija i nadamo se sve jacem i boljem tempu...
Gorica je veliki potencijal,i o njoj ne treba mnogo pricati...ne odustajte od termina,dakle nedeljom u 20.na TV B92.
By superfly
Originally posted by Marvin
Iiii... emisija joj je dosadna do zla boga :zeva:
naravno da ti je dosadna kad nema tračarenja.

:mirnatetko:
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by mayapapaya
Prici nikad kraja je odlicna emisija..nesto sto je nedostajalo .Pored gomile pricaonica na svim mogucim kanalima ova se jedina ne bavi poznatima koji su dosadili i Bogu i narodu.Poenta je da se predstave mali ljudi sa svojim neobicnim zivotnim pricama,zanimanjima,svojim malim velikim zivotima uopste...
Prva emisija jeste bila spora ali vec druga je daleko dinamicnija i nadamo se sve jacem i boljem tempu...
Gorica je veliki potencijal,i o njoj ne treba mnogo pricati...ne odustajte od termina,dakle nedeljom u 20.na TV B92.

a kad je repriza???? ... ja sam uvek negde zujim van kuće u to vremme
By mayapapaya
Mislim da ce repriza ici subotom popodne..kad saznam termin javljam...
Ko zeli da bude gost u publici postoji sms prijavljivanje tokom emisije a moze i drugacije...:trep:
By mayapapaya
Jel gledao neko sinoc Prici nikad kraja?
Bila je i repriza oko pola jedan...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!