Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

By Lost
Originally posted by Inner-Smile
Nisam pogledala film. A Meril, joj, ta zena ochima glumi, mislim da njenu energiju uzivo ne bih izdrzala a da se ne upishkim uh.
:lol: :lol: :lol:
By Storm
Najpre sam pročitao knjigu 'Đavo nosi Pradu'.
Knjiga nije loša, čak je vrlo zanimljiva, ali ništa više od toga. Pošto je žena koja je napisala knjigu radila kao pomoćnica Ane Vintur, najuspeliji su delovi za koje se vidi da su inspirisani realnim događanjima.
Modni svet je samo deo priče, knjiga može da se shvati i kao priča o svim šefovima-mrcinama bez obzira da li rade u modi ili nekoj manje šik industriji.

Film je značajno lošiji od knjige. Ono što je bilo dobro u knjizi nisu uspeli da prenesu u film, a neke stvari su potpuno bezveze izmislili.

Meril Strip je standardno dobra, ali sigurno i hrabra da pristane da odigra tu ulogu. Navodno je Ana Vintur pretila naokolo... samo je mučeni Valentino pristao da se pojavi u filmu.
Što se tiče knjige, imala je ne jednu, nego dve kritike u Nju Jork Tajmsu, obe negativne.

Sve u svemu, to vredi pogledati, a pogotovo pročitati.
:soping::
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Krina
...istina je da film nije doneo nishta novo,zaista,gledala sam na desetine takvih filmova (na zzalost:smilegrin:) ali i ja volim Meryl Streep,koja je i ovde sjajno odigrala svoju ulogu!Kao i uvek...Po mom mishljenju,ona je vrlo netipicna,po izgledu i glumi,ali savrsheno odigra svaki tipican i dr.lik...bez obzira na karakter...savrsheno

Je l' neko gledao PRIME?Pored nje,igra i Uma Turman!Film je divan iako bi se mogao svrstati medju komercijalne... A Meryl Streep je urnebesna u tom filmu!!! :bubblegum:

Pa i taj film se gleda samo zbog Meryl koja glumi posesivnu jevrejsku majku i psihijatra :lood: :lol:
Korisnikov avatar
By Vlada T
Prvo o filmu:

Prijatelj koji je procitao knjigu, kaze mi da je film propustio da iskoristi najbolje momente literarnog predloska.
Film je standardno dobar - kada kazem dobar ne mislim losh, niti sjajan. Dobra bioskopska zabava. Ispod prilicno plitke komedije kriju se opori tonovi realnog zivota - korporativna kultura, liberalni kapitalizam, zaludjenost spoljasnoscu i kreiranim laznim potrebama za modom i oko mode (ja inace prezirem modu, honestly).

Meril Strip: Sjajna u svemu, makar igrala i stalak za kishobrane. Podjednako ubedljiva u komicnim kao i dramskim ulogama.

Obratiti paznju na "She-devil" i "Death becomes her"!!!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!