Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by bigirlOk, ?ak i da prihvatim tezu da tu neko "glasa protiv tebe", ovo što si napisala ne stoji. Ako ti smeta neobjektivnost, ne može da ti smeta manje ili više u odnosu na to da li ti se sviða sadržaj koji je ponuðen. Tj, ne možeš da žudiš za "istinom", a da tolerišeš onu laž koja ti se više dopada od neke druge laži, koju smatraš jednako lažnom. To je em licemerno, em besmisleno.Originally posted by krepa?Naravno da ne.
Da li je "objektivna" televizija na kojoj se takva emisija nikad ne?e prikazati? I zašto?
Ali izmeðu ta dva zla biram ono koje "glasa za mene", a ne protiv mene i to STALNO, KONSTANTNO, SVE VREME, svakom emisijom. To stvarno nije u redu.
Originally posted by bigirl.
Ali ne mislim da je normalno i FER to što se na b92 mogu videti bbc-eve emisije (primer) koje daju viðenje Rambujea o?ima Albanaca... TO nije objektivno.
Originally posted by _FreestEIleŽJa cu tebe da bijem!Originally posted by bigirl
Ne izvr?i moje re?i. Nikakvo veli?anje spomenula nisam. Ali ne mislim da je normalno i FER to što se na b92 mogu videti bbc-eve emisije (primer) koje daju viðenje Rambujea o?ima Albanaca... TO nije objektivno. A u tom slu?aju, je sasvim nebitno da li sam ja objektivna ili ne, tolerantna ili ne...
Ovo kao da sam ja rekao!Daklem, nisi jedina koja mrzi B92...
Meni je najjachi Telefakt u 18:55, najprofesionalnija informativna emisija kod nas...
Originally posted by fazzaOriginally posted by _FreestEIleŽJa cu tebe da bijem!Originally posted by bigirl
Ne izvr?i moje re?i. Nikakvo veli?anje spomenula nisam. Ali ne mislim da je normalno i FER to što se na b92 mogu videti bbc-eve emisije (primer) koje daju viðenje Rambujea o?ima Albanaca... TO nije objektivno. A u tom slu?aju, je sasvim nebitno da li sam ja objektivna ili ne, tolerantna ili ne...
Meni je najjachi Telefakt u 18:55, najprofesionalnija informativna emisija kod nas...Ne mogu da verujem da si ovako neshto napisao i
ostao ziv!![]()
Telefakt je glasilo PSS-a i pristrasni su do jaja!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Originally posted by _FreestEIleŽHocesh da kazesh da to nije istina? Nemoj ni da pokushavash da me ubedishOriginally posted by fazzaOriginally posted by _FreestEIleŽJa cu tebe da bijem!Originally posted by bigirl
Meni je najjachi Telefakt u 18:55, najprofesionalnija informativna emisija kod nas...Ne mogu da verujem da si ovako neshto napisao i
ostao ziv!![]()
Telefakt je glasilo PSS-a i pristrasni su do jaja!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ne seri!![]()
Originally posted by PerunJos dodaj da je Olja ruzna i da ne bi dao da ti puši (a kao da bi to ona želela?) i prostakluk ?e biti potpun
O informativnom programu, politickim emisijama, o onim glupotekama Timofejeva i slicnih smradova sa B92 mislim sve najgore.
Originally posted by PerunDa li vas kloniraju, ili se to postaje vremenom?
Krs do krsa...
Od ponudjenog - glasam za Dnevnik g. Tijanica.
Originally posted by Super MarioMilice, jel tebi nesto nije jasno?!Originally posted by PerunJos dodaj da je Olja ruzna i da ne bi dao da ti puši (a kao da bi to ona želela?) i prostakluk ?e biti potpun
O informativnom programu, politickim emisijama, o onim glupotekama Timofejeva i slicnih smradova sa B92 mislim sve najgore.
Originally posted by PerunDa li vas kloniraju, ili se to postaje vremenom?
Krs do krsa...
Od ponudjenog - glasam za Dnevnik g. Tijanica.
Originally posted by Super MarioOriginally posted by PerunJos dodaj da je Olja ruzna i da ne bi dao da ti puši (a kao da bi to ona želela?) i prostakluk ?e biti potpun
Originally posted by bigirlPrezirem.Originally posted by dimitriadesBogu hvala! Mislila sam da sam jedina na ovom forumu koja prezire b92 i sve njihove anti-srpske emisije.
rts naravno. ovi sa b92 nisu uopste objektivni. prezirm b92. (ali to mi nije smetalo da otpratim will and grace i sex and the city)
Originally posted by PerunI u onoj temi o radio Evropi (u kojoj btw nisi imao dokaze za svoje "navode") sam ti preporucio da ne budeš tetka.Originally posted by Super MarioTo si mogla odmah...
A mozda da ti nacrtam zasto sam podebljao g. ?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!