Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

informativna emisija?

dvevnik rts
5
20%
nacionalni dnevnik
Nema glasova
0%
vesti b92
17
68%
telefakt
3
12%
vesti studija b
Nema glasova
0%
Korisnikov avatar
By bigirl
Ina?e, glasala sam za rts iako po pravilu, mama i ja gledamo (slušamo) Telefakt od 18:55, pa posle prebacimo na Dnevnik u 19:30.
By Gost
Originally posted by bigirl
Originally posted by krepa?
Da li je "objektivna" televizija na kojoj se takva emisija nikad ne?e prikazati? I zašto?
Naravno da ne.
Ali izmeðu ta dva zla biram ono koje "glasa za mene", a ne protiv mene i to STALNO, KONSTANTNO, SVE VREME, svakom emisijom. To stvarno nije u redu.
Ok, ?ak i da prihvatim tezu da tu neko "glasa protiv tebe", ovo što si napisala ne stoji. Ako ti smeta neobjektivnost, ne može da ti smeta manje ili više u odnosu na to da li ti se sviða sadržaj koji je ponuðen. Tj, ne možeš da žudiš za "istinom", a da tolerišeš onu laž koja ti se više dopada od neke druge laži, koju smatraš jednako lažnom. To je em licemerno, em besmisleno.
Korisnikov avatar
By Super Mario
Ali ne mislim da je normalno i FER to što se na b92 mogu videti bbc-eve emisije (primer) koje daju viðenje Rambujea o?ima Albanaca... TO nije objektivno.
.
Mislim da je za Srbiju korisnije da gleda BBC emisije o nama nego doma?e, jer najbolje govore kako nas vide stranci. A ako vec zelimo evropsku perspektivu, ni 6 emisija dnevno nam nebi bilo previshe.
+ interesanto je kada vidiš da se ljudi hvale da nekog/nešto mrze.
:pop:
By fazza
Originally posted by _FreestEIleŽ

Ne izvr?i moje re?i. Nikakvo veli?anje spomenula nisam. Ali ne mislim da je normalno i FER to što se na b92 mogu videti bbc-eve emisije (primer) koje daju viðenje Rambujea o?ima Albanaca... TO nije objektivno. A u tom slu?aju, je sasvim nebitno da li sam ja objektivna ili ne, tolerantna ili ne...

Ovo kao da sam ja rekao! :) Daklem, nisi jedina koja mrzi B92...
Meni je najjachi Telefakt u 18:55, najprofesionalnija informativna emisija kod nas...
Ja cu tebe da bijem! :lol: Ne mogu da verujem da si ovako neshto napisao i
ostao ziv! :lol:

Telefakt je glasilo PSS-a i pristrasni su do jaja! :tuc: :tuc: :tuc: :tuc: :tuc: :tuc:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by fazza

Ne izvr?i moje re?i. Nikakvo veli?anje spomenula nisam. Ali ne mislim da je normalno i FER to što se na b92 mogu videti bbc-eve emisije (primer) koje daju viðenje Rambujea o?ima Albanaca... TO nije objektivno. A u tom slu?aju, je sasvim nebitno da li sam ja objektivna ili ne, tolerantna ili ne...

Meni je najjachi Telefakt u 18:55, najprofesionalnija informativna emisija kod nas...

Telefakt je glasilo PSS-a i pristrasni su do jaja! :tuc: :tuc: :tuc: :tuc: :tuc: :tuc:

Ne seri! :avalon:
By fazza
Originally posted by fazza

Ne seri! :avalon:
Hocesh da kazesh da to nije istina? Nemoj ni da pokushavash da me ubedish
da Telefakt nije pristrasan! :lol: Pa, jebote, dobijem picajzle kad ih vidim!
Povraca mi se! Ipak cu ja morati da te bijem...
By Perun
O informativnom programu, politickim emisijama, o onim glupotekama Timofejeva i slicnih smradova sa B92 mislim sve najgore.
Krs do krsa...
Od ponudjenog - glasam za Dnevnik g. Tijanica.
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by Perun
O informativnom programu, politickim emisijama, o onim glupotekama Timofejeva i slicnih smradova sa B92 mislim sve najgore.
Jos dodaj da je Olja ruzna i da ne bi dao da ti puši (a kao da bi to ona želela?) i prostakluk ?e biti potpun
Krs do krsa...
Da li vas kloniraju, ili se to postaje vremenom?
By Perun
Originally posted by Super Mario
Jos dodaj da je Olja ruzna i da ne bi dao da ti puši (a kao da bi to ona želela?) i prostakluk ?e biti potpun
Krs do krsa...
Da li vas kloniraju, ili se to postaje vremenom?
Milice, jel tebi nesto nije jasno?!
Korisnikov avatar
By Zemunac

Da, Perune stvarno, sto nisi?:hail:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Samo ono sto sam pitao :trep:

A mozda da ti nacrtam zasto sam podebljao g. ?
By fazza
Ofo izmiche kontroli! :)

Upomoooooooooooooooooooc! :)

Ajde budite dobri da ne budete modri. :lol:
By Perun
To si mogla odmah...
By Perun
fazza, bicu dobar...
Obecavam...

Sta cu kad me ova napada...
Stavi joj korpu.
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by dimitriades
rts naravno. ovi sa b92 nisu uopste objektivni. prezirm b92. (ali to mi nije smetalo da otpratim will and grace i sex and the city)
Bogu hvala! Mislila sam da sam jedina na ovom forumu koja prezire b92 i sve njihove anti-srpske emisije.
Prezirem.

Ni ostale nisu bolje :tornado:
Korisnikov avatar
By Super Mario
To si mogla odmah...
I u onoj temi o radio Evropi (u kojoj btw nisi imao dokaze za svoje "navode") sam ti preporucio da ne budeš tetka. :mirnatetko: U svakom slucaju tvoj izbor :cheer:

podebljano g je primer radikalske retorike koja se svodi na ?esto ponavljanje pojedinih re?i i fraza:

1."g. Tijani?" (kao da njemu znaci respekt gej radikala , zamaranje titulama kako bi se postigao efekat ozbiljnosti i dala težina, naj?eš?e ispraznim demagogijama.)

2.predskednik Miloševi? ( ex predsednik valjda? a kao da je to sada i bitno)
3. "Kada mi radikali dodjemo na vlast (konstantno re?enice u množini, odsustvo idnividualnog razmišljanja)

4."Mi smo heroji, vi ste jani?ari i izdajice" (sami sebe proglašavaju poput "Ja sam lep" "ja sam najbolji" i sl :wtf: )

ima toga još.
I sada te pitam ponovo, da li se ?ovek raða sa takvom terminologijom ili se takav postaje?
Korisnikov avatar
By avalon
Tema zakljucana na 24h dok malo ne o'ladite :hekla:
Znate da ja ne dajem opomene pa je ovo najbolje resenje :lizalica:

Avalon, SM
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!