Originally posted by Stripi
Originally posted by sanjalica
I jos je rekla jednu vrlo zanimljivu stvar, o kojoj ja nemam pojma i volela bih da mi je potvrdi neko od forumasa ako zna. A to je da su svi Bosnjaci koji su silovali u ratu, osudjeni i u zatvorima.
To ne bih znao. Ali je rekla puno zna?ajniju stvar-oni su osuðeni i trebali bi bit osuðeni doživotno što se mene ti?e
Te je rekla da nigdje nije spomenula da su silovane samo muslimanke i da nigdje nije rekla ništa protiv cijelog srpskog naroda nego samo protiv Radovana i Ratka (te ponudila da premotaju sve njene govore da dokažu da je govorila druga?ije).
O?el sad ove dvije dodat yeah right smajlije?
E da, nije mi palo na pamet da citiram citav razgovor, jer je bio logican. Normalno da treba da budu zatvoreni dozivotno. Samo mi je zanimljivo, ako su zaista uspeli da pronadju i osude sve, zasto ih ne pitamo kako se to radi, ili ne dovedemo neke ljude odande da pomognu da se sredi situacija ovde. Mislim, ja stvarno jos ne cuh da je neki Srbin osudjen u srpskom sudu ni za mirnodopsko silovanje, a kamoli ratno. Postoji lik koji je silovao 43 zene (pre dve godine je objavljeno, znaci da je sad broj verovatno veci) u nekom parku na Novom Beogradu, i nikom nista, bio par meseci u zatvoru. Znaci, ako je bosanski zakon bolji, rado bih ga prepisala.
A za ovo o nacionalnosti zena je bukvalno morala da se pravda, zato sto je neki nas mentol, "akademik" cini mi se, resio da je tuzi

zbog toga sto je rekla da su zene silovane, a on cuo "muslimanke" jer mu se valjda tako dopalo. Mrzi nas ceo svet, aj da ga tuzimo Marsu
I dalje mi je zao sto nije htela da gostuje na nekoj beogradskoj televiziji
A sto se tice tuce, apsolutno se slazem s krepa?(em - kako se menja po padezima?). Sve dok decu saljemo u razdvojena odeljenja, ne mozemo bolje ni da ocekujemo. Mada... u SFRJ smo isli u ista odeljenja, pa bi sta bi...