Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by REIJa sada pokušavam da se setim ko je ispao koja životinja pa za neke ne mogu da se setim... ali nekima su baš potrefili...
Jeste skontali fazon kada ih je Dr Hibert sve pretvorio u zhivotinje, pa principal skinerovu mamu kao kengura i njega njoj u torbi![]()
Najjacha fora u epizodi![]()
Originally posted by REIMislim da je Kvimbi ili tako nešto. Gradona?elnik. Buckasti medvedasti*. Glumio je Zevsa u onoj epizodi kada je Barni pijani bog koji baca munje sa Olimpa. Pokušavao sam da naðem njegovu dobru sliku na netu ali nijedna ne li?i na onog iz serije???
Nikako ne mogu da se setim ko je kvilmbli?![]()
Originally posted by MarsDa. To je vrh. Kada krene da vrishri "BRAVO!" i da onako poludebilno tapshe rukicama. Dzizus! Zar ne pogleda ona nekad svoju emisiju posle snimanja?
Ako si propustio, nadji sta je o njoj i emisiji napisala Branislava Dznunov.
Nesto tipa: "Debilizam i prostota ohrabrivani stalnim poklichima voditeljke: 'BRAVO! BRAVO!' "
Originally posted by spliffJesu nove-kod nas..ova sa Stonsima,Tom Petijem,Kravicom i Kostelom i Setcerom je prikazana na HRT-u jos pre vise od pola godine...Zapamtila sam jos tad ovu recenicu-Ali vi i treba da se ponasate kao rock zvezde...i da vas ljudi slave zbog stvari zbog kojih drugi idu u zatvor!!!
gledao danas....![]()
jel su ovo neke nove epizode? ja ovu (rolling stones rock n'roll camp) nisam gledao ranije.
Originally posted by jukieSimpsonovi na Pro7 nemaju nikakvog smisla. Mislim, gde cesh koji djavoOriginally posted by KiwiU šest idu Darma i Greg...
Što ne ture Simpsonove u šes'?
a na Prozibenu Simpsoni i idu od 18 do 19*, ali su na nema?kom.
[size=-1]*daju po dve epizode[/size]
Originally posted by MarsKol'ko sam uspela da vidim iz 2002.
Iz kog su ciklusa ove epizode Simpsona? Koje godine? Ili da kopam po bazi sinopsisa...
Originally posted by Mars
I zasto mi je smesno ono "Monkey Trauma Center"?!?
Originally posted by p?elicaFriške friške epizode... pojavio sa ?ak i Barni pijanica (nikad ne znam da li se vratio alkoholu ili su to stare epizode)...Originally posted by MarsKol'ko sam uspela da vidim iz 2002.
Iz kog su ciklusa ove epizode Simpsona? Koje godine? Ili da kopam po bazi sinopsisa...
Originally posted by KiwiNemoj mi re?i da je baš TA epizoda bila? Ja sam je samo slu?ajno pomenuo... wow
L M .... Danas sam gledao epizodu.... da, uspeo sam! ... ta?nije, mislim da sam gledao samo polovinu... gledao sam od dela kada Bart i Lisa prave zastavu, a Bart je u zadnjem trenutku prepravi i takvu je daju onoj ženskoj pla?ipi?ki ...
P.S. Koji je celokupni sadržaj epizode? Šta je bilo pre toga? /ostalo znam/
Originally posted by MarsPazi kada znam da si ovo napisao samo
Ni meni se epizoda nije dopala, ali je vredelo gledati zbog Bartove halucinacije: razred ga nosi ko kralja, na stolici, pevajuci Hava Nagila.
Originally posted by jukie
...
Originally posted by p?elicaSkoro sam sasvim ubeðen da su bile na HRT2*... a trenutno ih daju i na nema?koj stanici Pro7 (sinhronizovane)
Jukie 'aj mi reci gde si ti gledao ove epizode koje sada pušta Pink?
(sada samo reci da je to bilo na kablovskoj pa da krenem da tugujem)
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!