Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by KupperNaravno da hocemo. Sam si kriv sto imas ukusa.
Necu, indoktrinirace te me:bic:
Svidja mi se.
Originally posted by Mars
Ja njega do te mere ne mogu da podnesem kao osobu i coveka, da mi je tesko sve ovo da citam, ma koliko mi se ponesto od toga svidjalo.
"Rekordnu cenu je dostigla jedna stolica na kojoj je bilo Marsovo dupe, prodata anonimnom kolekcionaru iz Japana."
http://search.sothebys.com/
Originally posted by *deni*Originally posted by Mars
Ja njega do te mere ne mogu da podnesem kao osobu i coveka, da mi je tesko sve ovo da citam, ma koliko mi se ponesto od toga svidjalo.
"Rekordnu cenu je dostigla jedna stolica na kojoj je bilo Marsovo dupe, prodata anonimnom kolekcionaru iz Japana."
http://search.sothebys.com/
To je otprilike i moj stav prema Balasevicu.
![]()
Jos kada sam cuo da je polomio Cecin CD, kada ga je pronasao u sobi njegove cerke - e onda mi se smucio !Ali bih zbog ovoga (ako je tacno) ipak mogao malo i da ga zavolim.
![]()
Originally posted by UlixNeces ni ti, ni Simor ali ce sigurno Djole, ovim potezom, da me pridobije potpuno. Ali, svejedno, verujem da vam razlog mog prilaska njegovoj opciji i ne zanima:) Vazno je da se voli.Originally posted by *deni*
Jos kada sam cuo da je polomio Cecin CD, kada ga je pronasao u sobi njegove cerke - e onda mi se smucio !
![]()
![]()
Sad ga volem jos vise.![]()
![]()
Originally posted by KupperNije vazno kako si dospeo u tabor, vazno je da si tu. Welcome!:pivce:
Neces ni ti, ni Simor ali ce sigurno Djole, ovim potezom, da me pridobije potpuno. Ali, svejedno, verujem da vam razlog mog prilaska njegovoj opciji i ne zanima:) Vazno je da se voli.
Originally posted by *deni*Ponekad covek bude prosto prinudjen da samog sebe citira....
Kao sto vec negde rekoh, neka slusa ko sta voli i kome sta prija, ali i dalje ne znam koji je to alhemicar uspeo da Balaseviceve namenski pisane, komercijalne stihove proizvede u Kulturu i umetnost i da ih proglasi poezijom ?
![]()
Originally posted by *deni*Pa ako moze Markes samog sebe da citira, sto ne bi i ti?Originally posted by *deni*Ponekad covek bude prosto prinudjen da samog sebe citira....
Kao sto vec negde rekoh, neka slusa ko sta voli i kome sta prija, ali i dalje ne znam koji je to alhemicar uspeo da Balaseviceve namenski pisane, komercijalne stihove proizvede u Kulturu i umetnost i da ih proglasi poezijom ?
![]()
![]()
UlixDakle, tu smo - IN MEDIAS RES, stono bi rekli, ovih dana Kupperu toliko omiljeni, stari Latini...
A ko je Bob Dylana proglasio za pesnika?
Procitaj "Galiciju", "Tvoj neko", pogledaj "Balkanski tango", "Covek sa mesecom u ocima", "Dodjosku", "Slovensku", "Naposletku", "Jednom"... kasce ti se samo.Nemam nameru da se nastavljam sa nekim ko je Dj. B.-a uporedio sa Selmom Bajrami. Rekao si da ga ne volis, misljenje uvazeno.
UlixNaravno da nisam kompetentan da ustvrdim da ti nisi kompetentan.
A ti si kompetentan da kazes da ja nisam kompetentan?
Originally posted by UlixOriginally posted by *deni*Pa ako moze Markes samog sebe da citira, sto ne bi i ti?
Ponekad covek bude prosto prinudjen da samog sebe citira....
![]()
![]()
Originally posted by Ulix
Procitaj "Galiciju", "Tvoj neko", pogledaj "Balkanski tango", "Covek sa mesecom u ocima", "Dodjosku", "Slovensku", "Naposletku", "Jednom"... kasce ti se samo.
Originally posted by *deni*daco, idi gledaj viki...
Rekao sam konkretno da se Balaseviceva komercijalno - namenska muzika moze umetnoscu smatrati taman koliko i muzika istaknute bosanske folk dive Selme Bajrami.
Originally posted by *deni*
Kljucna rec oko koje se ovde vrtimo je - PROGLASENJE !
U bilo kojoj grani umetnosti, potreban je neki autoritet, cija ce rec priznati nekog za umetnika i proglasiti njegovo delo umetnickim.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!