Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by M M and IPre bih rekao da je to u pitanju. (Ne)opustenost po svaku cenu ne prilici cak ni Mihajlu Kovacu.
.....formativnu emisiju....
Originally posted by Super Mario
...o koji blam!
Originally posted by UlixTo niko ne zna:protest:
Zasto je ovo u kulturi?
Originally posted by amnesiaViki Miljkovic za vreme, Ceca za kulturu ( a i zasta bi drugo 'ta elokventna'
Treba da stave Seku Aleksic ili Stoju za voditeljku, pa ce svi da gledaju!![]()
Originally posted by StripiZa tebe bolje da ostanes zdrave pameti:yes:
Želim vidjet GrandDnevnik![]()
Originally posted by spliffTHE END !
da nije tuzzno, bilo bi smeshno....
Originally posted by ZvezdasBGNego kako?Originally posted by Kupper
Viki Miljkovic za vreme, Ceca za kulturu ( a i zasta bi drugo 'ta elokventna'), Dragana Mirkovic za poljoprivredu.
Urednik - JK:tetka:
Ali Dragana Mirkovic za poljoprivredu!
Ludaku!
![]()
ZemunacOdabir voditelja za Nacionalni dnevnik TV PINK je, cini mi se, bio vazan manevarski potez koji je trebalo psiholoski da utice na gledaoce i da ih privuce da u 19:30 prebace program na PINK.
Ma gde moze da bude bolje s onim voditeljima koje su pozajmili iz starackog doma?!
Originally posted by ZemunacImam ja momente:D
Hahahaha, ovo me zasmejalo do bola......![]()
![]()
![]()
Kupperu odakle ovolika inspiracija? Ti ko da se bavis Grandom vec duze vreme?![]()
Originally posted by Zemunacposle tog upozorenja bolje bi bilo da napisu:
Jos jedna stvar koja im je vrlo losa u progarmskoj shemi jeste emisija koja se emituje negde oko 19:15 a zove se "Da se najezis". Znaci Pink bi trebalo tuziti zbog takve emisije, u kojoj prikazuju slucajeve koji pokazuju kako su ljudi ginuli negde u svetu, i to bez cenzure (primer - prikazuju kako bik nabada toreadora i nosi ga na rogovima a potom pada zajedno sa njim na pod). Nisam primetio upozorenje na pocetku emisije za srchane bolesnike i tome slichno, ali ta emisija je zaista odvratna. Ako bi uopste trebalo da se prikazuje to bi trebalo da bude negde oko 5 ujutro.
Originally posted by ZemunacZaista jeste. Ne samo da je bez cenzure, nego se služi najjadnijim/ bednijim/jeftinijim i neizrecivo gadnim postpucima da "dramatizuje" te snimke, valjda same tragedije nisu dovoljno televizi?ne, šta li. Hang the Pink, šta re?i...
"Da se najezis". Znaci Pink bi trebalo tuziti zbog takve emisije, u kojoj prikazuju slucajeve koji pokazuju kako su ljudi ginuli negde u svetu, i to bez cenzure (primer - prikazuju kako bik nabada toreadora i nosi ga na rogovima a potom pada zajedno sa njim na pod). Nisam primetio upozorenje na pocetku emisije za srchane bolesnike i tome slichno, ali ta emisija je zaista odvratna.
Originally posted by KittrieA?
i pocinje maceha...
Originally posted by usamljeniLepotan
Kao emisija iz paralelnog sveta, gde su odavno sproveli LSD kroz vodovod. Trebalo je da emisiju vode oni sa "Nikad izvini". To bi svi gledali.
Pink je u stvari dobar: svakog dana saznajemo da glupost juce ipak nije dostigla vrhunac. A sa Pinkom ce samo da raste i napreduje. Ja sam nabavio stit:seronjo:
Originally posted by Super MarioZamalo da napisem isto.
da, Neutralan kao i uvek. Skandal je pink novina.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!