Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By spliff
Originally posted by Ulix
Smesnije je od Will & Grace :bouncy:
da nije tuzzno, bilo bi smeshno....
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by M M and I
.....formativnu emisiju....
Pre bih rekao da je to u pitanju. (Ne)opustenost po svaku cenu ne prilici cak ni Mihajlu Kovacu.
Originally posted by Super Mario
...o koji blam!
:up: :pucaodsmeha:
Originally posted by Ulix
Zasto je ovo u kulturi?
To niko ne zna:protest:
Originally posted by amnesia
Treba da stave Seku Aleksic ili Stoju za voditeljku, pa ce svi da gledaju! :tea:
Viki Miljkovic za vreme, Ceca za kulturu ( a i zasta bi drugo 'ta elokventna' :ostrisekiru: ), Dragana Mirkovic za poljoprivredu.

Urednik - JK:tetka:
Originally posted by Stripi

Želim vidjet GrandDnevnik :hyper:
Za tebe bolje da ostanes zdrave pameti:yes:
Originally posted by spliff
da nije tuzzno, bilo bi smeshno....
THE END !
Korisnikov avatar
By Stripi
Ah, makar i poludim do kraja, jab da vidim GrandDnevnik pa skiknem :drama:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Originally posted by Kupper

Viki Miljkovic za vreme, Ceca za kulturu ( a i zasta bi drugo 'ta elokventna' :ostrisekiru: ), Dragana Mirkovic za poljoprivredu.

:smeh: Ali Dragana Mirkovic za poljoprivredu! :roflmao: Ludaku! :lol:
By fencysmurf
onu nesretnicu kao da na smrt preplase pre nego je puste u dnevnik...
Korisnikov avatar
By rothmans
e..... ebi ga ,od obaveza ne stigoh da pogledam "grand nacional gnjavnik"
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by ZvezdasBG
Originally posted by Kupper

:smeh: Ali Dragana Mirkovic za poljoprivredu! :roflmao: Ludaku! :lol:
Nego kako? :jbg: Zaboravih najvaznije - Zorica Brunclik:novinar: (kao najiskusnija) za stranacku hroniku, Seka Aleksic za crnu:ninja:, Indira za modu:soping:: a za zabavu, razbibrigu i opustanje:dancing: tu jeeeee....Ko?....pa najveci......Eeeeeraaa....ma idi, cela redakcija i to na svetskom/grand nivou:nope:

To bi bio pravi:fuck:
Korisnikov avatar
By Zemunac
Hahahaha, ovo me zasmejalo do bola...... :smeh: :smeh: :smeh:
Kupperu odakle ovolika inspiracija? Ti ko da se bavis Grandom vec duze vreme? :D
Nego, Pink je prso s dnevnikom, i sami su priznali da je lose krenulo, ali da se nadaju da ce biti bolje. Ma gde moze da bude bolje s onim voditeljima koje su pozajmili iz starackog doma?! Jedino Tanja Jordovic moze tu i tamo da prodje, ovi ostali su za groblje.
Jos jedna stvar koja im je vrlo losa u progarmskoj shemi jeste emisija koja se emituje negde oko 19:15 a zove se "Da se najezis". Znaci Pink bi trebalo tuziti zbog takve emisije, u kojoj prikazuju slucajeve koji pokazuju kako su ljudi ginuli negde u svetu, i to bez cenzure (primer - prikazuju kako bik nabada toreadora i nosi ga na rogovima a potom pada zajedno sa njim na pod). Nisam primetio upozorenje na pocetku emisije za srchane bolesnike i tome slichno, ali ta emisija je zaista odvratna. Ako bi uopste trebalo da se prikazuje to bi trebalo da bude negde oko 5 ujutro.
Korisnikov avatar
By unic0rn
[quoteAko bi uopste trebalo da se prikazuje to bi trebalo da bude negde oko 5 ujutro.
[/quote]

Dobro jutro, predlazemo Vam da zaginete danas na ove nachine :D
Korisnikov avatar
By *deni*
Zemunac
Ma gde moze da bude bolje s onim voditeljima koje su pozajmili iz starackog doma?!
Odabir voditelja za Nacionalni dnevnik TV PINK je, cini mi se, bio vazan manevarski potez koji je trebalo psiholoski da utice na gledaoce i da ih privuce da u 19:30 prebace program na PINK.
To su sve stara, dobro poznata TV lica ( Lazovic, Crkvenjakov... ) i njihova pojava na ekranu treba da pojaca utisak da je to bas DNEVNIK, a ne jos jedno izdanje INFO-TOPA.
Jos jednom kazem, velika vecina gradjana jos uvek u svesti ima jedan-jedini DNEVNIK u pola osam uvece i to na TVBG, tako da je potrebno vreme da se narod navikne da u ponudi mogu da postoje i dva DNEVNIKA u pola osam.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Zemunac
Hahahaha, ovo me zasmejalo do bola...... :smeh: :smeh: :smeh:
Kupperu odakle ovolika inspiracija? Ti ko da se bavis Grandom vec duze vreme? :D
Imam ja momente:D :D :roflmao: A Grandom, pa i da necu, moram, bar pomalo da se bavim. Na zalost.

Dnevnik je za:procitajpravilnik:
By fencysmurf

Jos jedna stvar koja im je vrlo losa u progarmskoj shemi jeste emisija koja se emituje negde oko 19:15 a zove se "Da se najezis". Znaci Pink bi trebalo tuziti zbog takve emisije, u kojoj prikazuju slucajeve koji pokazuju kako su ljudi ginuli negde u svetu, i to bez cenzure (primer - prikazuju kako bik nabada toreadora i nosi ga na rogovima a potom pada zajedno sa njim na pod). Nisam primetio upozorenje na pocetku emisije za srchane bolesnike i tome slichno, ali ta emisija je zaista odvratna. Ako bi uopste trebalo da se prikazuje to bi trebalo da bude negde oko 5 ujutro.
posle tog upozorenja bolje bi bilo da napisu:

Voditelj ovog programa je mrtav ozbiljan i ne pravi budalu od sebe jer zeli neg` jer ne zna drug`cije !

Gde nadjose toliko morona egzobicionista , nikad mi nece biti jasno...

- Dobar dan!
- Dobar dan!
- Jeste mozda moron?
- Utorak!
- (belezi krstic u upitniku) Jel` zelite da vodite emisiju na pinku?
- Plavo.
- (belezi jos jedan krstic) City ili autorsku?
- I`ate ki`og`am pa`a`ake?
- (uzbudjeno) dakle , autorska. Dobro dosli na pink....
Korisnikov avatar
By Zemunac
Originally posted by unic0rn

Dobro jutro, predlazemo Vam da zaginete danas na ove nachine :D

Zaginete ili poginete? :D
Korisnikov avatar
By Kupper
Citav dan - 'Gledanost PINK-a u septembru najvisa, visa nego B92, II & III program RTS-a zajedno.

Ali recenica - 'vise ste najvijali gledajuci fudbal na Pinku', pa jos 20.000 puta dnevno.

fencysmurf:
'Gde nadjose toliko morona egzobicionista, nikad mi nece biti jasno' :up:
By Gost
Odgledah i ja komadi? famoznog Dnevpinka... I'm stunned. Ono je toliko loše, da prosto mislim da je namerno takvo. Isto kao što kontam da se radikali namerno extra džiberišu u javnim istupima, jerbo to raja voli. Nznm...
By Gost
"Da se najezis". Znaci Pink bi trebalo tuziti zbog takve emisije, u kojoj prikazuju slucajeve koji pokazuju kako su ljudi ginuli negde u svetu, i to bez cenzure (primer - prikazuju kako bik nabada toreadora i nosi ga na rogovima a potom pada zajedno sa njim na pod). Nisam primetio upozorenje na pocetku emisije za srchane bolesnike i tome slichno, ali ta emisija je zaista odvratna.
Zaista jeste. Ne samo da je bez cenzure, nego se služi najjadnijim/ bednijim/jeftinijim i neizrecivo gadnim postpucima da "dramatizuje" te snimke, valjda same tragedije nisu dovoljno televizi?ne, šta li. Hang the Pink, šta re?i... :bljak:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Smesni momenti:

1. Kadriranje voditelja- kamera normalna na ravan u koj sedi voditelj -daje utisak neozbiljnosti

2. Voditeljka na rechi komentatora da je moguce i da Radikali oforme vladu, dododaje: Nadamo se da se to nikada nece desiti

3. Na kraju prvog Dnev. voditelj otvara kutiju sa tri loptice i kaze da ako je bilo dosadno sada treba da zonglira
Korisnikov avatar
By Kupper
To je biser kakav nisam mogao da zamislim. Pa jos izvinjavanje zbog kasnjenja????
By Çâðê_DUP
Originally posted by Kittrie
i pocinje maceha...
A?
Jel' to najavljeno u dnevniku, or what?
Korisnikov avatar
By Kupper
Nije, nego su se siroti izvinjavali sto su upali u termin 'Macehe':drama:
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Ljudi moji,
meni je ipak najsmesnija bila prva epizoda GRANDinformativnog "Pink"-ovog programa.... Ono nevesto improviziranje koje bi trebalo nas, jadnicke opterecene ionako losim vremenima da razvedri, razveseli, zasmeje, sta? Ali onaj prvi dnevnik, stvarno... Pa zongliranje voditelja.... Neko ga je vec pomenuo... Kad sam videla da drzi loptice, meni je palo na pamet da moze tako nesto da uradi, ali sam mislila, ma ne, preterujem, to bi bila krajnost krajnosti... I covek uze da zonglira, a moji ukucani i ja samo ostadosmo bez teksta.... Dakle, ipak je "Pinkili" nezaboravan i upecatljiv... Pa makar i ovako...U svakom slucaju OSTAVLJA BEZ DAHA. Strasno. Onda mislim, mozda se to nekoj, meni nepoznatoj, masi ljudi dopada? Pa ne bi Zeljko to za dzabe radio... Majko Srbijo, kuda si se uputila...
A voditeljka i njene opusteno-dnevne varijante....Onda im zakaze tehnika, pa svi pocnu da plutaju po studiju, jeste li gledali taj momenat? Cisti SF....
Vidite da napredujemo.....:pop:
Korisnikov avatar
By usamljeniLepotan
Kao emisija iz paralelnog sveta, gde su odavno sproveli LSD kroz vodovod. Trebalo je da emisiju vode oni sa "Nikad izvini". To bi svi gledali.
Pink je u stvari dobar: svakog dana saznajemo da glupost juce ipak nije dostigla vrhunac. A sa Pinkom ce samo da raste i napreduje. Ja sam nabavio stit:seronjo:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by usamljeniLepotan
Kao emisija iz paralelnog sveta, gde su odavno sproveli LSD kroz vodovod. Trebalo je da emisiju vode oni sa "Nikad izvini". To bi svi gledali.
Pink je u stvari dobar: svakog dana saznajemo da glupost juce ipak nije dostigla vrhunac. A sa Pinkom ce samo da raste i napreduje. Ja sam nabavio stit:seronjo:

Apsolutno...Glupost je kao svemir...stalno se širi :ninja:
Korisnikov avatar
By *deni*
Ljudi, kad se vec GRAND neprestano provlaci kroz ovu temu, da vam kazem... Video sam novu scenografiju za novu sezonu GRANDOVIH muzickih emisija ! To je nesto nevidjeno !!!
Nova scena je jos veca, jos bljestavija i bolje izgleda od najskupljih Evrovizijskih scenografija !!!
Uostalom, videcete uskoro, jer se prvi GRAND SHOW u jesenjoj sezoni snima ovih dana.
:cheer:
Korisnikov avatar
By Stripi
Primalni strah RTS komesara Aleksandra Tijani?a da posle "Nacionalnog dnevnika" na neprijateljskom TV "Pinku" više ništa ne?e biti kao nekad-bio je sasvim opravdan: samo sedam dana emitovanja centralne informativne emisije na "Pinku" pokzalo je koliko je famozni tv "Dnevnik" u RTS produkciji jedna okoštala, okamenjena i dosadna forma. Za razliku od Tijani?evog politi?kog mezim?eta , "Nacionalni dnevnik", uz sve teku?e primedbe logi?ne u ovoj po?etnoj fazi-izgleda kao totalno osveženje u informativnom diskursu. Autorski pe?at-svejedno da li "Nacionalni dnevnik" vodi Aleksandar Crvenjakov, Mihajlo Kova? ili sjajna Tanja Jordovi?-osnovno je obeležje emisije u kojoj ne samo da imamo pristup najnovijim informacijama ve? i neophpdni background, bez obzira da li je re? o istoriji helikopterski nesre?a u nas ili jasno sažeti brevijar o sportskim dešavanjima. Mogu?nost uklju?enja iz ?itavog sveta, svejedno da li je re? o Njujorku ili Podgorici ili Prištini (nau?no fantasti?na ?injenica za RTS!), svakom od "Nacionalnih dnevnika" daju aktuelnu prepoznatljivost, ali i mogu?nost da, kona?no, gledalac dobije informaciju iz prve ruke.

U prvih sedam dana, Tanja Jordovi?-brzinom reagovanja i veštim baratenjem tajminga-pokazala se prvom zvezdom "Nacionalnog dnevnika", mada valja o?ekivati da se Crkvenjakov (iz dana u dan sve bolji) ili Kova? (na po?etku oprezan, danas ve? mnogo opušteniji) vrate u formu iz svojih zvezdanih vremena, za što je potrebno samo malo strpljenja.Petar Lazovi? mora?e baš da zapne i dokaže da mu je mesto meðu Autorima: o?igledno je da dugo nije bio pred kamerama i da je malo više uplašen nego što bi se o?ekivalo. Ali, bez obzira na uspone i padove, ve? je sad kristalno jasno da je potez Željka Mitrovi?a spram "Nacionalong dnevnika" bio revolucionaran: prvi put nakon mnogo godina, ?ovek može da gleda informativnu emisiju bez straha da ?e ga ugušiti saopštenjima, formalnim izjama, tupavim prilozima i propagandnom retorikom.

Svako onaj ko je makar jednom gledao "Nacionalni dnevnik" više se nikada ne?e vratiti Tijani?evom "Dnevniku" u kojem-sve ?eš?e, svaki dan-slušamo lažne pri?e kako je RTS popularniji od "Pinka", kako je "publika izabrala" i kako, ho?e nam se re?i, bez RTS-a nema života.

Ima, i te kako. Manipulacija podacima o gledanosti tipi?an je sujetni na?in Aleksandra Tijani?a da pokuša da se odbrani od onoga od ?ega odbrane nema-da je TV "Pink" najgledanija televizija u zemlji! Bolja je u svakom segmentu, zanimljivija i raznovrsnija! Tek da se zna!

Evo ga, Tijani? u Pink panici -------->Slika
Šta kažete na ovo? MR.BIG si baš dao truda ovog puta. Pogotovo ove parole na kraju teksta :lol:

Ina?e, ovo je prekucani tekst iz prošlotjednog Scandala koji mi je velikodušno provajdao Bdjo :kiss:
Korisnikov avatar
By Super Mario
da, Neutralan kao i uvek. Skandal je pink novina.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Super Mario
da, Neutralan kao i uvek. Skandal je pink novina.
Zamalo da napisem isto.

Stripi, ne pecaj se na te price. RTS je isti, okostao kao i uvek i tu nema spora. Ali ako je 'dozlaboga' nezanimljiva i 'prirodomdato' dosadna Tanja Jordovic napravila neku 'revoluciju', ako je gledanost 'Nacionalnog' zaista tolika uz sve ojha sto ide uz takve price, po ne znam koji put govori o 'state of mind' ovog jadnog, ubijenog u pojam, s(e)rpskog naroda.

Uostalom lepo si napisao:

P
U
S
I
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!