Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Kejt
Dostojevski Zli dusi

uvek citam Dostojevskog kad je lepo vreme, da se ne deprimiram preko svake mere
By Ulix
Nepodnošljiva lakoća postojanja, M. Kundera

Deseti put ili tako nešto. Uzeo je sa police jutros iz dosade i pročitao 100 strana, pa sad nema smisla da je ostavim pre kraja. :nerd:
Korisnikov avatar
By Galateja
Ulix napisao:Nepodnošljiva lakoća postojanja, M. Kundera

Deseti put ili tako nešto. Uzeo je sa police jutros iz dosade i pročitao 100 strana, pa sad nema smisla da je ostavim pre kraja. :nerd:
I ja trenutno čitam Nepodnošljivu lakoću postojanja, po drugi put.
I baš mi prija.
:sunce:
Korisnikov avatar
By Blady
Neka knjizica o refleksologiji
Korisnikov avatar
By V25
"Smrt Uroša V" - hoću dumrem!
Korisnikov avatar
By Azdaja
fighter's notebook: a manual of mixed martial arts - kirik jenness
By Hans
Vajld / Zločin lorda Artura Sevila...i ne mogu da se setim jesam li je već čitao ili ne. :lol: Demencija.
Korisnikov avatar
By Torry
Hans napisao:Vajld / Zločin lorda Artura Sevila...i ne mogu da se setim jesam li je već čitao ili ne. :lol: Demencija.

ja nisam , vici kakva je
Korisnikov avatar
By HalfJack
Herman Melville: Moby Dick

Ne znam za druge ljude, ali meni je ova knjiga strahovito dosadna i uspio sam se dosađivati na samome početku. :/
Korisnikov avatar
By speedygonsales
Хаха, толико давно сам је читао да се и не сећам како је ишла али знам да сам био задовољан причом када сам је завршио.
Можда ће се поправити... :)

Ја читам Речник пакла, Колена де Плансија.
By sncbgd
forum
Korisnikov avatar
By Misfit
Elfride Jelinek - Pijanistkinja
By Хуанита
Carsten Peust: "Egyptian Phonology"

gospode, kakva krava. Tačno zamišljam kako je u toku pisanja knjige drhtala i razmišljala šta će Loprieno reći.
Plus, sve one nezanimljive, netačne i proizvoljne teorije o koptskom, koje nemaju veze ni sa čim.
Korisnikov avatar
By Misfit
tomas bernhard - autobiografski spisi

bliss.
Korisnikov avatar
By walt333
Viktor Igo - Šekspir

The Cambridge companion to Flaubert
Korisnikov avatar
By Laerem
Anais Nin - Henry and June

Henry Miller je neopisivo patetican i sentimentalan. June je glupaca. Anais Nin narcisoidno cudoviste. Tu je i nesposobni psihoanaliticar Allendy i jos par pateticnih muskih likova. Simbolicki vakum koji su ti likovi stvorili u jedno od najuzbudljivijih i invazivnih perioda u povijesti je patoloski fascinantan.

Ono sto cini citavu stvar duboko zanimljivom je morbidna iskrenost Anais Nin i njen talent za artikulaciju svog samozavaravanja.

Kao companion ovom tekstu preporucam esej Gore-a Vidala "The Sexus of Henry Miller".
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Treba da pocnem da citam Necistu krv.... A tako mi se cita Kradljivica knjiga od Markusa Zusaka! :( Ali jbg, lektira.....
Korisnikov avatar
By walt333
Laerem napisao:Anais Nin - Henry and June

Henry Miller je neopisivo patetican i sentimentalan. June je glupaca. Anais Nin narcisoidno cudoviste. Tu je i nesposobni psihoanaliticar Allendy i jos par pateticnih muskih likova. Simbolicki vakum koji su ti likovi stvorili u jedno od najuzbudljivijih i invazivnih perioda u povijesti je patoloski fascinantan.

Ono sto cini citavu stvar duboko zanimljivom je morbidna iskrenost Anais Nin i njen talent za artikulaciju svog samozavaravanja.

Kao companion ovom tekstu preporucam esej Gore-a Vidala "The Sexus of Henry Miller".

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: pao sam sa stolice.
  • 1
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 141
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!