Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by faxsimilOd tri knjige u trilogiji,ta je najmanje dobra
Milarepa od Erika Emanuela Shmita!
Originally posted by Renoiripak je kupio juce
Eto,danas sam hteo da posle posla svratim i negde kupim knjigu
KONKLAVA
ali sam brzao sa posla,pa...
no,verujem da cu popodne mozda ili veceras/ovih dana
Preporuka... sjajna je!
Juce dok se vracao sa posla, citao je u prevozu
i dosao do dela koji je toliko bio smesan,da sam poceo naglas da se smejem,a ljudi su me cudno gledali
sto me jos vise teralo da se smejem
![]()
Originally posted by starsailorJa sam pročitao njegovu zbirku priča "Dan zaljubljenih". "Iskupljenje" mi se na osnovu prikaza čini zanimljivim, a "Povratak kući", opet na osnovu prikaza, isuviše bolnim za čitanje.
Olaf Olafson - Povratak kući
Olaf Olafson - Iskupljenje
Originally posted by Simorja sam namerno kupila Povratak kuci, jer sam mazohista, a i nadam se dozivecu neke nove inner self vidike i emocije...
Originally posted by starsailorJa sam pročitao njegovu zbirku priča "Dan zaljubljenih". "Iskupljenje" mi se na osnovu prikaza čini zanimljivim, a "Povratak kući", opet na osnovu prikaza, isuviše bolnim za čitanje.
Olaf Olafson - Povratak kući
Olaf Olafson - Iskupljenje
Meni je Olaf Olafson zanimljiv i jer je businessman a pisac. Razbija stereotipe i o piscima i o poslovnim ljudima.![]()
Originally posted by Kejt!gde stoji taj lik, pls pls reci mi
nedavno od lika na ulici kupim tri knjige Dostojevskog za 800 dinara
ne znam dal da mi bude drago ili da placem sto tri knjige u tvrdom povezu kostaju manje nego sto u proseku dam za majicu
(inace u pitanju su Zli dusi i Bedni ljudi)
Originally posted by zdruzgotina
prije 76 minuta: M. V. Llosa - Grad i psi i I. Zvevo - Senilnost
Originally posted by simarrgL*
ne kupujem knjige, besparica.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!