Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by SixtoEvo šta ja navatam u jednoj šetnji...To onaj dan kad pao sneg pa smo svi oduševljeno izašli napolje...
A da, to cu sl nedelje, neka patke da navatavam!![]()
Originally posted by Dzelajza RouzE to! Onda me secanje ipak ne vara...
Originally posted by neznamJerry Bruckheimer Films.
@Mars: prva, zamisljam da udara grom (najavna spica nekog studia? - previse gledam filmove)
Samo fali drvo.![]()
Originally posted by Marse da, jeste kriv... odradio sam varijantu sa ispravljenim mostom... al mi se nesto nije dopala. inace most nije toliko kriv naravno, ali bi bio i da sam kropovao drugacije jer se sam most penje prema kamenickoj strani Dunava.
Meni se sve to sviđa, osim mosta koji "curi".
Originally posted by SixtoODLICNO,ALI O D L I C N O !!!!!!!
Nesto cime se mi novosadjani imamo ponositi ovih zimskih meseci...
Originally posted by Hys.digitalne fotke bez ikakve obrade su in my book nedovršene fotke. to je isto deo procesa stvaranja fotografije, ka' što je i dark room u onoj klasičnoj. barem je tako iz moje amaterske pozicije s mojim amaterskim aparatom. one profesionalne verovatno mo'š da naštelaš da je sami "obrade" dok je slikaju.
Ko od vas ne koristi fotoshop?
Hocu reci, ko stavlja ovde najcesce stavlja slike bez ikakve obrade u kompjuterish programu?
Originally posted by Hys.Ja koristim ali se trudim da ne preterujem. Al opasno je tako kad se krene ne zna covek kad da stane i na kraju se dobije neka smesa boja, ko kad bi gledao fotku na LSDu
Hocu reci, ko stavlja ovde najcesce stavlja slike bez ikakve obrade u kompjuterish programu?
Originally posted by Hys.Pa ja ga maksimalno izbegavam.
Originally posted by AnhedonieDSLR, LSD...tomato, tometo...
....i na kraju se dobije neka smesa boja, ko kad bi gledao fotku na LSDu![]()
Originally posted by DrakcheThank you, Drakche!
Marse tek sada vidim slike, they are wonderful !
Originally posted by SixtoVerovatno zato što ovde gde sam zaglavljen svetlo nije na kurac da ga staviš.
@Mars, jbt sta te spopalo sa HDR ovih zadnjih meseci!?![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!