Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by DanteDa, i ja sam upravo uzela da citam tu knjigu
"Zapisi iz mrtvog doma" - F.M. Dostojevski
Originally posted by hlaefdige
ne radi se samo o vrsti literature. vise o tome kako je ta knjiga napisana.
Originally posted by Innamoramento
"Raj na drugom ćošku" MARIO VARGAS LJOSA
Originally posted by TorryI meni... "Avanture nevaljale devojčice" mi je omiljena knjiga, i zbog toga sam odlučio da pročitam sve knjige Maria Vargas Ljose...
jao, kakva je? on mi je jedan od gotivnijih pisaca
Originally posted by TorryI meni... "Avanture nevaljale devojčice" mi je omiljena knjiga, i zbog toga sam odlučio da pročitam sve knjige Maria Vargas Ljose...
jao, kakva je? on mi je jedan od gotivnijih pisaca
Ova knjiga ("Raj na drugom ćošku") mi se isto sviđa, prati dve priče, francuske revolucionarke Flore Tristan, i njenog unuka, slikara Pola Gogena... Govori o besmislu otpora, i posvećivanju života borbi i umetnosti, prati putovanje Flore po francuskoj gde želi da osnuje radničku uniju i bori se za prava radnika, i o životu Pola koji se seli na Haiti da bi dobio inspiraciju za slikanje, gde isprobava razne vidove seksa i ljubavi...
U Ljosinom stilu, knjiga je fantastična, jako čitlijva, i njegova najobimnija (oko 500 stana)...
Originally posted by TorryZar je moguće da se nevalja devojčice nekome nije svidela??? Pa to je nešto najbolje ikada napisano!!! To je jedina knjiga koju mogu više puta da pročitam...
moracemo da se udruzimo zbog nevaljale devojcice...retkost je naci nekog kome se svidela)
hvala za info
Originally posted by InnamoramentoEvo meni nije. Zašto? Zato što je to jedan do zla boga neuspeli i banalni omaž Floberu i ubedljivo najlošije napisana Ljosina knjiga koju sam do sada pročitao.
Originally posted by TorryZar je moguće da se nevalja devojčice nekome nije svidela??? Pa to je nešto najbolje ikada napisano!!! To je jedina knjiga koju mogu više puta da pročitam...
moracemo da se udruzimo zbog nevaljale devojcice...retkost je naci nekog kome se svidela)
hvala za info
![]()
Originally posted by Ulix
Ulje na vodi (Ogledi iz istorije sadašnjosti), Dubravka Stojanović
Originally posted by mitrandirImas i srpski prevod.Objavila je Laguna prosle godine.
Jingo, Terry Pratchet
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!