Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
Oh! :lepeza:
Obožavanje nam je uzajamno :chestram:
Originally posted by Simor
(iako si me onomad za srce ujeo, mada se ne sećam oko kog posta).
(sećam se ja, vrazi me odeli :kesa: mislio sam da je dovoljno da ti u GS Vladi dodelim ulogu iz senke... i dalje se kajem... i dalje sebi oprostiti ne mogu :sigh: )
Korisnikov avatar
By sofia
Bertrand Rasel,Istorija zapadne filozofije
By LeDeNa_
Dobila sam dosta na poklon....

Kupila Dz.D.Selindzer-Lovac u zitu....Preporucujem!!!
By Simor
Originally posted by Marvin

(sećam se ja, vrazi me odeli :kesa: mislio sam da je dovoljno da ti u GS Vladi dodelim ulogu iz senke... i dalje se kajem... i dalje sebi oprostiti ne mogu :sigh: )
Oprošteno ti je. Oprah je kamen koji je našu ljubav učvrstio.

Ponovo si na mojoj rozoj listi. Ovoga puta nepovratno.
Korisnikov avatar
By Azdaja
Grad ruleta - romansirana biografija Dostojevskog

Leonid Grosman

:hail:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Ja samo dosla da kazem da ne kupujem knjige, Skandal, Kurir i Svet su mi omiljena shtiva :love: , ali i to se racuna kao post u Kulturi i umetnosti.. :giggle:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Retko kupujem knjige, uglavnom skidam i citam preko kompa ili mi neko od pijatelja preporuci i da
Korisnikov avatar
By Skyen
Jashta neg' valja :)

a Opra nema gde se ne umesa, o jesus. nisam ni znala
Originally posted by Marvin
Originally posted by Skyen

Jedi, moli, voli - iza tako debilnog naziva krije se dragoceno blago. Jedna od onih knjiga koje te bas pomere i ispune!
Znači valja?
Gledao je ja kod Opre, i skroz mi je izgledalo kao knjiga koja je pisana da te pomeri, ali ne uspeva :)
By Ulix
Ruže za Nives Koen, sabrane pripovetke Mirka Kovača. I sad sam srećan kao malo dete. :hyper: :hyper: :hyper:
By polarlicht4.1
Zna li neko da li je Paidea konačno objavila "Profesorku klavira" ili da i dalje zaludno obilazim knjižare?
By polarlicht4.1
Hesuse, pa gde je?! U knjižarama me gledaju kao da im tražim bubreg.
By Ulix
Originally posted by polarlicht4.1

Hesuse, pa gde je?! U knjižarama me gledaju kao da im tražim bubreg.
Mislim da sam je video u Akademiji.

Pošto ću sutra svejedno morati da se šetkam po knjižarama, javiću ti ako naletim na nju negde.
By Ulix
Originally posted by Delete

Zna li neko da li je Paidea konačno objavila "Profesorku klavira" ili da i dalje zaludno obilazim knjižare?
Zar nije to Stylosovo izdanje?
Koliko znam, Paidea bi trebalo da je izda...E sad ako se nije nešto istumbalo, ali evo Ulix klima glavom tak' da...
http://www.paideia.rs/content/view/119/20/
http://www.paideia.rs/content/view/116/20/

:sesir:
By Ulix
@Polarlicht: Nema na čemu. :)
By polarlicht4.1
E sad još kad ne bi stali na ta tri romana, bilo bi divno...Mada nekako nisam optimističan.
Po romanu Izgnanici snimljen je film 1982. u režiji Franca Novotnog
Imam ovaj ali bez titla. Trebalo bi da se uskoro pojavi engleski prevod i jedva čekam da odgledam. Inače Jelinekova je pisala scenario za "Malinu" po knjizi Ingeborg Bahman a režirao Werner Schroeter. Kakav je to film... :iskolacen:

I tako...Odoh svoju opsesiju Elfridom Jelinek da umanjim čitanjem "Izgnanika".
By Ulix
Inače Jelinekova je pisala scenario za "Malinu" po knjizi Ingeborg Bahman a režirao Werner Schroeter. Kakav je to film... :iskolacen:
Jao nisam to znao, to je sjajan film! :hyper:
By Kragi
Olaf Olafson - Iskupljenje
By polarlicht4.1
Originally posted by Ulix
Inače Jelinekova je pisala scenario za "Malinu" po knjizi Ingeborg Bahman a režirao Werner Schroeter. Kakav je to film... :iskolacen:
Jao nisam to znao, to je sjajan film! :hyper:
Schroeterovi filmovi su neverovatni. Mada retko se nalaze, imam ih svega par. Od ostalih "Deux" (sa Isabelle Huppert) mi je isto fascinantan - jedva da išta shvatam ali svaki put kad ga gledam zalepim se za ekran. :hypno:
Korisnikov avatar
By Tungi
Huxley-Vrata percepcije,Raj i Pakao
By dukkehjem
Do skora sam uzimao, odnosno i dalje uzimam iz pretezno biblioteke puno toga, mada sad vec pomalo i kupujem, jer volim da imam knjige na dohvat ruke, ali ne bih mogao finansijski da podrzim kupovinu svih knjiga koje citam, pa mozda svaku cetvrtu kupim, ili kad skupim pare kupim 20-30 odjednom :) Poslednje mi se zalomilo sad u Bg-u pripovetke T. Mana kod prodavca ulicnog, zatim Univerzalna istorija bescasca, i knjigu o cajevima i vegeterijanski kuvar, sve u istom danu :)
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 22
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!